Re: Къде в Бургас 25

• 64 465
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Знам за Грабо, следя ги, но пускат периодично по нещо за Бургас. А тъй като тези от vipoferta били бургазлии, надявам се да наблегнат повече за града ни, щото мене какво ме топлят офертите за София. Освен ако не са някои, като почивки в страната и чужбина  Wink

Прати ми оферта да ви видя условията.

# 436
  • Бу-у-урга-а-ас
Тенкю!

# 437
  • Бургас
Д-р Буланова работи в поликлиниката в М. рудник бл.408.Тел.за записване  852309.Понеделник,сряда и петък 13-18ч.,а вторник и четвъртък от 8-12ч.Много добър и внимателен специалист.Моето дете е на 6г. и го водя при нея.

# 438
  • Бургас
Колежка води 4 годишния си син за пломба и двамата са доволни - детето го е приело като игра

Телефон: 818883,0898/444174
Анна Иванова Караиванова - Обща стоматология
Първична и детска извънболнична стоматологична помощ

# 439
Steltion,PEPABS ,благодаря ви.

# 440
Аз водя детето при д-р Въжарова.Има подход към децата.При интерес мога да дам координати. Peace

# 441
Аз водя детето при д-р Въжарова.Има подход към децата.При интерес мога да дам координати. Peace
ако искаш ми прати на лични,събирам информация всякаква,че не знам при кой точно детето ще си отвори устичката.

# 442
  • Бургас
Не мога да се сдържа и да не споделя, че и в Бургас най-после се появи сайт за колективно или групово пазаруване, или както там му викат www.vipoferta.com  Hug Hug Hug

Мерси за споделеното   bouquet купих ваучер за пълно измиване на колата за 7 лева с включени кафе+мин. вода в цената . Намаление 50%.

Ще споделя повече вппечатления след като оползотворим ваучера  Peace

Поразгледах и сайта, бургаска фирма наистина, създадена през ноември 2010г. , сигурно заради този бизнес точно. Собственици на сайта са три момчета на 22 и на 25 год.  Дано сериозно да са се захванали с този бизнес  Peace

# 443
Момичета, пощите дали работят днес-ако имате и телефон за справки, че чакам едно препоръчано писмо, а още не е пристигнало newsm78 Звънях вчера на един, който ми дадоха от услуги, но никой не вдига

# 444
Да работят в събота до обяд.  bouquet

# 445
  • Бургас
А дали имате инфо за DHL-дали работят днес   bouquet

# 446
  • Бургас
sisi_f, http://www.dhl.bg/content/bg/bg/express/shipping/find_dhl_locations.html. Пише от понеделник до петък работно време.

От къде да си купя шевна машина? Виждала съм в Техномаркет и Метро, а други магазини има ли?

# 447
  • Бургас
Къде има евтини пътнически куфари  -  на колелца???

# 448
  • Бургас
От къде да си купя шевна машина? Виждала съм в Техномаркет и Метро, а други магазини има ли?
Аз лично си купих от ТСМ магазина, който беше на Богориди. Вече повече от 2 години я ползвам за подкъсяване на панталони, и други нещица, имам предвид не професионално, и съм доволна. АЕГ е и беше с 2 години гаранция.

# 449
Препоръчайте ми фирма за качествени интериорни врати  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт