Къде в Пловдив???-17

• 56 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София / Пловдив
Барби Мерлия имаше миналата седмица в Карфур.
Сега не знам дали е останала.

# 91
Благодаря за инфото, Каспър, но аз търся съвсем обикновени и то доста по-евтини от споменатата цена ... за момче е и да му мине мерака ми трябва нещо което хем да върши работа и хем да не е скъпо щото най-вероятно утре ще му е омръзнало.

да, има и по 8 лв, то такива има и във всеки един магазин от 1 лв

Като цена ме устройва, но само в един такъв магазин ги видях и то разглобени за 7.50 .... а аз искам да си е сглобено.
В Джъмбо-то има ли такива евтини, но вече сглобени ?

# 92
Питах преди малко в Гранд на втори етаж за Барбито и ми казаха, че я нямат. Чакали в началото на другата седмица стока, да проверя евентуално тогава. Показаха ми друга барби русалка. Сега се сетих, че в Маркет центъра има добре зареден магазин с играчки, но ще отида утре да питам.

# 93
Говорила съм с вносителя - всички чакат от него стоката, след като при тях я няма и няма да я има, няма как който и да е да я получи.

# 94
Благодаря за инфото, Каспър, но аз търся съвсем обикновени и то доста по-евтини от споменатата цена ... за момче е и да му мине мерака ми трябва нещо което хем да върши работа и хем да не е скъпо щото най-вероятно утре ще му е омръзнало.

да, има и по 8 лв, то такива има и във всеки един магазин от 1 лв

Като цена ме устройва, но само в един такъв магазин ги видях и то разглобени за 7.50 .... а аз искам да си е сглобено.
В Джъмбо-то има ли такива евтини, но вече сглобени ?
не, разглобени са
но какъв точно е проблема да си я сглобиш - ако се присняваш, че ще се разпадне - пусни на сглобките по 1 капка лепило секундно

# 95
Каспър, видяха ми се малко афиф ... иначе благодаря за идеята с лепилото.

# 96
Здравейте сина ми е на 5 год и иска дядо Коледа да му донесе ски.Някой да знае за някой магазин в Пловдив на марка не държа хич може пластмасови да са.Благодаря предварително

# 97
Каспър, видяха ми се малко афиф ... иначе благодаря за идеята с лепилото.

ами за 8 лв са афиф
за 40 по-бива
моите са на литъл тайкс и степ 2 и са по 100 лв с транспорта едната

# 98
  • Майничка
Питах преди малко в Гранд на втори етаж за Барбито и ми казаха, че я нямат. Чакали в началото на другата седмица стока, да проверя евентуално тогава. Показаха ми друга барби русалка. Сега се сетих, че в Маркет центъра има добре зареден магазин с играчки, но ще отида утре да питам.

В Маркет центъра днес нямаше, но утре ще зареждат с нова стока.

# 99
Elfita,благодаря за темичката!  bouquet

# 100
  • Пловдив
Имам един уникално важен въпрос: къде в Пловдив можем да празнуваме НГ, ще ми се да е нещо тип клуб-да не се седи цяла вече на маса, а да се тамцува. Да не е чалга! Идеи???? Ще съм адски благодарна!:)
 Mr. Green Heart Eyes
Новият "Планет" е добър избор!
колко и какъв е куверта - знаеш ли?
80 лв. е куверта.

# 101
Да следя за някоя интересна промоцийка сега покрай Коледа.... Laughing

# 102
Момичета, много ви благодаря за съдействието   bouquet
Продължавам издирването.
Върти ми се в главата да закупя накрая друго Барби и да кажа, че добрия старец се е объркал, но подозирам разочарование  Thinking

# 103
 Мако извън темата-виж Шаманката как се измъква с друг подарък идея

# 104

Общи условия

Активация на акаунт