Къде в Пловдив???-17

• 56 855
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Къде мога да намеря двулицева дъска на статив от едната страна да е магнитна ,а от другата да се рисува с маркери .Търсих ,търсих ама ненамирам има само дъски за рисуване с тебешир  ooooh!

имам такава, купих за ДГ и за себе си. по каталог от софийска фирма, цената около 85-90 лева ми излезе.

ще питам днес госпожата от къде е и ако ми даде координатите ще ги напиша.

да обясня какво представлява : статив , от двете страни дъски, на едната се пише с тебешир или маркер, на другата страна е в комплект с магнитни букви и цифри. размер във височина около метър/ метър и половина. ширина на дъската метър.

# 106
Добро утро, момичета! Помагайте от къде да купя качествен детски халат за 5г. госпожица?    bouquet

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 08:00 от vily

# 107
  • София
Някой дали успя да намери финни мъжки пуловери? В магазина, за който писах срещу халите, има само малки номера, а на мен ми трябва поне 2XL. Иска ми се да имат в актуалните за сезона разцветки - лилаво нещо, да не е черно или сиво.

А за лаптопа на Барт да питам - има ли го в склада им до Вис Виталис 1 и на каква цена е?

# 108
  • Майничка
Добро утро, момичета! Помагайте от къде да купя качествен детски халат за 5г. госпожица?    bouquet

На каката съм вземала от Овиесе, но в София, тук не съм влизала в магазина. Иначе ще погледна в Маркет центъра, за големи има хубави. Нали домашен, не за баня?

Някой дали успя да намери финни мъжки пуловери? В магазина, за който писах срещу халите, има само малки номера, а на мен ми трябва поне 2XL. Иска ми се да имат в актуалните за сезона разцветки - лилаво нещо, да не е черно или сиво....

Има едно малко магазинче за мъжки ризи и трикотаж, мисля, че са италиански пуловерите, като тръгнеш от подлеза на площада на Съединението, посока "Заимов". Пресичаш "Опълченска" (на ъгъла има магазин за евтинджоски чанти и обувки, малко след него). Срещу едно гаражно магазинче за джунджурийки.

# 109
  • Пловдив
Лаптопът на барт/моят откривател/ е 27,99 в Карфур,ако става въпрос за него.

# 110
Добро утро, момичета! Помагайте от къде да купя качествен детски халат за 5г. госпожица?    bouquet

На каката съм вземала от Овиесе, но в София, тук не съм влизала в магазина. Иначе ще погледна в Маркет центъра, за големи има хубави. Нали домашен, не за баня
За баня   Peace

# 111
  • Пловдив
Хубави детски халати на ESPRIT има в Домко и Техномаркет до Домко, бяха около 60лв, виждала съм и в Елит, срещу Халите, но са турски Peace

Качественни български  пуловери търсете в магазина на Styler в Галерията на 2 ет, имат много хубави неща:
http://www.style.bg/

# 112
  • Пловдив
Качествен български  детски шарен  халат взех  от едно магазинче близо до стария
Събота пазар пада се от Фотото на ъгъла към уличката към Молдавия вляво. 24лв

# 113
  • Пловдив
Някой дали успя да намери финни мъжки пуловери? В магазина, за който писах срещу халите, има само малки номера, а на мен ми трябва поне 2XL. Иска ми се да имат в актуалните за сезона разцветки - лилаво нещо, да не е черно или сиво.
....

Провери ли в Чойс в Капана?

Момичета, много ви благодаря за съдействието   bouquet
Продължавам издирването.
Върти ми се в главата да закупя накрая друго Барби и да кажа, че добрия старец се е объркал, но подозирам разочарование  Thinking

Или че не е слушала чак толкова, че да получи точно каквото иска  newsm47 Аз с моето гевезе точно така ще направя, между впрочем.... Не знам при теб дали ще е обосновано.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:25 от jul

# 114
Момичета, дали можете да ме упътите за нотариус в Кичук Париж? Или всички са в центъра? Ще ви бъда много признателна.
Приятен ден!!!

# 115
# 116
  • София
....

Провери ли в Чойс в Капана?

Момичета, много ви благодаря за съдействието   bouquet
Продължавам издирването.
Върти ми се в главата да закупя накрая друго Барби и да кажа, че добрия старец се е объркал, но подозирам разочарование  Thinking

Или че не е слушала чак толкова, че да получи точно каквото иска  newsm47 Аз с моето гевезе точно така ще направя, между впрочем.... Не знам при теб дали ще е обосновано.

Къде се намира този Чойс?

# 117
  • Пловдив
Нотариус има на Сточна Гара -страдата на Автотранспорта на 7етаж има и табела на сградата

# 118
Хайде да помогнете още малко на Дядо Коледа.
Трябва да ни донесе златна рокля със скъпоценни камъни като на Спящата красавица...  Laughing И нищо друго.
 И аз сега къде да търся таквоз чудо?
В някой магазин за карнавални костюми ли?

# 119
  • Пловдив
рокля на принцеси съм виждала във Вис виталиса

Общи условия

Активация на акаунт