Къде в Пловдив???-17

• 56 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали в Кичук Париж има магазин за продукти за коса Зара и къде се намира

Има и един на ъгъла на Даме Груев и Пере Тошев- срещу кино Въстаник

# 511
Някой знае ли къде в Пловдив правят наистина добра ноктопластика?По възможност в квартал Тракия,но приемам и други предложения.

# 512
  • Пловдив
Благодаря на всички за информацията за Деавита. Вчера взехме,за което благодаря на vox   bouquet

# 513
Знае ли някой къде може да има дрехи (за по-лесно тениски и блузки) с щампа на английското знаме? Може и чанти, кецки... Много съм се зарибила и много искам такава дрешка Simple Smile Благодаря предварително! Hug

# 514
Някой знае ли къде в Пловдив правят наистина добра ноктопластика?По възможност в квартал Тракия,но приемам и други предложения.

Ами по принцип досега не са ми слагали, но това предложение ми изглежда доста примамливо, на тоя сайт често пускат такива.  Flutter Ето за какво говоря:
http://grabo.bg/plovdiv

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 13:16 от lsweety

# 515
  • Пловдив
Знае ли някой къде може да има дрехи (за по-лесно тениски и блузки) с щампа на английското знаме? Може и чанти, кецки... Много съм се зарибила и много искам такава дрешка Simple Smile Благодаря предварително! Hug

ТУК

# 516
аз преди нова година си направих в салона на х-л Норис една приятелка ми препоръча да отида и останах много доволно -маникюриската е и художничка и може да ти нарисува всичко което си представиш/моята приятелка е барманка и от един месец не и е паднал досега нокът/

# 517
Момичета, по мое наблюдение почти навсякъде все още се пуши. Аз всеки ден звъня да подавам сигнали до РИОКОЗ, има специален телефонен номер.

Моля ви, правете го и вие!!!

Аз направих първото оплакване срещу цигарен тормоз, а вие?

РИОКОЗ:
Пловдив: +359 32 640222
София: +359 2 8327111

Ако всички сме постоянно активни, рано или късно ще им писне да плащат глоби!

# 518
  • Пловдив
MiaMIa,ще се обаждам и аз

обаче да припомним какви са изискванията-голямо заведение трябва да има отделна,изолирана зала за пушачи,а по-малките избират дали да са за пушачи или не пушачи-но до колко квадрата трябва да е,за да може да избира

# 519
Момичета, по мое наблюдение почти навсякъде все още се пуши. Аз всеки ден звъня да подавам сигнали до РИОКОЗ, има специален телефонен номер.

Моля ви, правете го и вие!!!

Аз направих първото оплакване срещу цигарен тормоз, а вие?

РИОКОЗ:
Пловдив: +359 32 640222
София: +359 2 8327111

Ако всички сме постоянно активни, рано или късно ще им писне да плащат глоби!
Ооооо, ще, ще Twisted Evil.

# 520
Мога да ти препоръчам наистина добра маникюристка, при която ходя от 2 години и след като съм обиколила поне още около 5-6 салона, не мога и да си помисля да я сменя...толкова са некадърни повечето, че ми се е налагало да ходя през 2 дена да ми правят поддръжка, която при моята в момента правя на 1 месец. Има страшно много клиенти, единственото, което понякога ме дразни, че понякога се налага да я изчаквам 20-30 мин, след като съм си записала час, но това става рядко. Ако се интересуваш, мога да ти пратя координати, само че се намира близо до центъра.

# 521
MiaMIa,ще се обаждам и аз

обаче да припомним какви са изискванията-голямо заведение трябва да има отделна,изолирана зала за пушачи,а по-малките избират дали да са за пушачи или не пушачи-но до колко квадрата трябва да е,за да може да избира

50 кв м

глобите са от 200 до 500 лв
ще ги плащат и всяка седмица да ходят, пак си заслужава да ги плащат, отколкото да спрат пушенето

не важи за дискотеки и нощни заведения - там си с пуши постоянно без разделение

# 522
  • Пловдив
глобите са от 200 до 500 лв
ще ги плащат и всяка седмица да ходят, пак си заслужава да ги плащат, отколкото да спрат пушенето

малки са глобите,за съжаление

но въпреки това едва ли ще им е приятно да ги глобяват
иначе е ясно,че глобите няма да ги спрат

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 09:42 от Elfita

# 523
Не е така. Глобите са такива само при първо нарушение. После скачат.

Над 51 кв.м. трябва да имат два салона. Под 50 решават те, НО забранено е пушенето в детски центрове, кафенета с игрални зони, с билярд, боулинг, в спортни съоръжения и центрове, в общи помещения. Освен това е забранено в зони за пушене да има лица под 18г (глба плаща и заведението и нарушителя), забранено е да минаваш през зоната за пушачи, за да стигнеш до тази без дим.
Изключения са дискотеки и нощни заведения, някакви''пура бар''.

Пушачите също могат да подават сигнали, ако някъде не работи вентилацията в тяхните помещения!

Телефонът на Риокоз е на секретар и работи 24 часа. Преложих им да публикуват на сайта всяка седмица списък с глобените Simple Smile

# 524
И аз съм твърдо против пушенето в кафенета и ресторанти , смятам също да подам сигнал , макар да се съмнявам искрено в положителния резултат ! В повечето случаи вентилацията или не работи както трябва, или изобщо не се пуска. А и глобите, наистина, са "смешни".

Общи условия

Активация на акаунт