Къде в Пловдив???-17

• 56 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз съм си правила и сестра ми също. Не знам дали си заслужава, но тя спазва режима и е доволна, но при нея имаше пролем, а аз го правих от любопитсво. Оказа се, че повечето неща които ям и обичам не са препоръчителни и не спазвам нищо и си ям всичко. Иначе има ефект, дори и за сваляне на тегло. Ние го правихме в SPS хотел срещу Метро, но имаше още едно място в Пловдив и там беше по-евтино. Но не помня сумата. Иска  се постоянство обаче и на шест месеца се повтаря, защото може да се наложат корекции в хранителният режим. Виж и тук:

http://vegatest-bg.com/page.php?3

# 691

Къде в Тракия има аптеки, поддържащи хомеопатията на Боарон-иамм в предвид перличките, а не само комбинираните препарати?
Монопрепарати съм купувала от аптека до "Тони"-то срещу хлебозавода.Аптеката е точно до магазина за строителни материали.

# 692
Aз ползвам химическите на Бобчев, но за тривиални неща като костюми и ризи, без специфични материи.
Вега тест съм правила в едно студио зад х-л Санкт Петербург, мога и по подробно да обясня къде се намира мястото. Струваше 60 лева, не знам дали има смисъл, аз не спазвах предписанията, от храните които обичам, почти нищо нямаше в графата "позволени".

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 07:15 от Емстерс

# 693
  • Майничка
...
Къде да дам пухинка за пране? На хим. чистене ли? И всички ли могат само да ми я изперат без да ползват химикали? Simple Smile

Якета и завивки със синтетичен пух пера в пералнята, но без други дрехи и с 4 топки за тенис за разбухване. Само веднъж едно бяло яке на щерката "прежълтя" леко и то на 3-то пране, но на следващото пране се оправи.

# 694
Момичета, къде да отида на добра жена гениколог, за профилактични?

Благодаря:)

# 695
  • София / Пловдив

Д-р Виолета Паскалева.
Не работи със Здравната каса, но е страхотна и си струва всяка стотинка, платена при нея.
Виж в "Белия списък", още на първа страница има нейни координати.

# 696
Някой може ли да ми препоръча добър солариум в ж.к.Тракия?

# 697

Аз съм доволна от солариума в бл. 192 мисля, че се пада. В салон Red Line е.

# 698

Д-р Виолета Паскалева.
Не работи със Здравната каса, но е страхотна и си струва всяка стотинка, платена при нея.
Виж в "Белия списък", още на първа страница има нейни координати.
Peace

# 699
...
Къде да дам пухинка за пране? На хим. чистене ли? И всички ли могат само да ми я изперат без да ползват химикали? Simple Smile

Якета и завивки със синтетичен пух пера в пералнята, но без други дрехи и с 4 топки за тенис за разбухване. Само веднъж едно бяло яке на щерката "прежълтя" леко и то на 3-то пране, но на следващото пране се оправи.
извън темата - аз имам едно съсипано чисто ново, дали мога да го оправя така?
еее, признах те пак!

# 700
  • Пловдив
С топки за тенис пера само едно яке с пух, единственото ми такова при това в цвят екрю. Всички други якета с вата си пера в пералнята с центрофуга. На химическо чистене давам само палта, защото само веднъж дадох едно яке в бордо и ми го върнаха розово  Tired Та какво се има предвид под пухенка  Thinking Всичките ми якета са немска конфекция и нямат грешка като качество и не се притеснявам, че ще им стане нещо в пералнята Peace

# 701
Вчера гледах в Карфур 3.99 лв.
Водеше се калъф и не знам дали е точно същото. Но беше точно 70/140. Нямаше как да се разопакова и да се види.
Материята беше трико. Повечето, които съм гледала са като хавлиени.

Точно това ми трябва! Много ти благодаря! Една шивачка до нас иска 5 лв. само за шев...  #Crazy

Като влезеш още на входа в промозоната, от ляво са разположени.

# 702
Моето е бяло. Пухинка или парка, не знам точно как се води, казвам на тези дето имат издути участъци:) В пералнята не ми се рискува.

# 703
  • Пловдив
Моето е бяло. Пухинка или парка, не знам точно как се води, казвам на тези дето имат издути участъци:) В пералнята не ми се рискува.

В този случай наистина не знам  Thinking Ама пък щом е бяло и ако трябва често да го даваш на химическо.......На етикета за поддръжка пише ли че може да се пере. Или питай в химическото, там сигурно знаят.

# 704

Аз съм доволна от солариума в бл. 192 мисля, че се пада. В салон Red Line е.

мерси,можеш ли да ми кажеш по колко е минутата и какъв е солариума,хоризонтален или вертикален?

Общи условия

Активация на акаунт