Къде в Пловдив???-17

• 56 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Имам желание да запиша детето на балет- класически, идея си нямам къде. Ако някой има преки или косвени впечатления, ще ми бъде много от полза.
Благодаря.

# 706
  • Пловдив
Някой води ли си детето в Димитър Матевски на плуване и евентуално ме интересуват отзиви за учител?

# 707
  • Майничка
Жени, виж етикета, ако има пране и центрофуга, нямаш грижи. На якето на щерката изрично пишеше да не се пере в пералня, да не е с центрофуга... как си го представят, переше се всяка седмица, аз да нямам химическо, та да ми е без пари! Mr. Green
Каспър, пусни го и добави OXY, тогава подейства.

# 708
  • Пловдив
Момичета, къде да отида на добра жена гениколог, за профилактични?

БлагодаряSimple Smile

Д-р Христова каб.е на Филип Македонски
тел.-64 09 66

# 709
  • София / Пловдив
Имам желание да запиша детето на балет- класически, идея си нямам къде. Ако някой има преки или косвени впечатления, ще ми бъде много от полза.
Благодаря.

Ако търсиш наистина сериозни занимания - Балетно студио "Буратино", на Маша Илиева. Заниманията им са в Младежкия дом.

# 710
  • Пловдив
Само за информация (защото по-напред някой питаше) - магазина на "Технохит" на бул. "Южен" (в сградата на комплекс Южен полъх) вече не съществува, няма и табелка къде са се преместили.

# 711
  • Пловдив
Днес в Бенетон /детският/ правеха 50 % намаление. Ако някой нещо си е харесал. Заредили са и лятна колекция, но все има малко неща.

# 712
...
Къде да дам пухинка за пране? На хим. чистене ли? И всички ли могат само да ми я изперат без да ползват химикали? Simple Smile

Якета и завивки със синтетичен пух пера в пералнята, но без други дрехи и с 4 топки за тенис за разбухване. Само веднъж едно бяло яке на щерката "прежълтя" леко и то на 3-то пране, но на следващото пране се оправи.
Извинявай за  глупавият въпрос но  би ли обяснила къде ги слагаш тези топки вътре в якето или просто в пералнята.  Embarassed

# 713
Някой може ли да ми препоръча добър солариум в ж.к.Тракия?

Аз съм доволна от солариума в бл. 192 мисля, че се пада. В салон Red Line е.

мерси,можеш ли да ми кажеш по колко е минутата и какъв е солариума,хоризонтален или вертикален?

Солариума е хоризонтален, пече равномерно по мое мнение. Минутата е 50 стотинки:)

# 714
Извинявай за  глупавият въпрос но  би ли обяснила къде ги слагаш тези топки вътре в якето или просто в пералнята.  Embarassed
[/quote]

Топките се слагат просто в пералнята. Peace

# 715
# 716
  • Пловдив
Ако някой иска да води детето си на плуване, да споделя, че вчера заведох малкия в басейна на у-ще Д. Матевски и съм приятно изненадана от условията там, водата беше 32 градуса, цената на посещение е 4лв, за ученици 5лв, от учителите  също съм доволна!

В Рива центъра, в пицарията има зала, в която не се пуши и почти нямаше места  Mr. Green

# 717
от колко часа са тренировките Thinking? Ние ходихме при Ушев на Младост,от който съм страшно доволна...но вече ми идва далече...и малката мъкна с нас Thinking

# 718
  • София
Ако някой иска да води детето си на плуване, да споделя, че вчера заведох малкия в басейна на у-ще Д. Матевски и съм приятно изненадана от условията там, водата беше 32 градуса, цената на посещение е 4лв, за ученици 5лв, от учителите  също съм доволна!

В Рива центъра, в пицарията има зала, в която не се пуши и почти нямаше места  Mr. Green

Благодаря, че сподели инфото за плуването. Преди време се бях обаждала да питам в Тримонциум, но цената на посещение е 10 лв. - малко ми се вижда скъпо и е от 16 ч, което никак не ме устройва.

# 719
  • Пловдив
от колко часа са тренировките Thinking? Ние ходихме при Ушев на Младост,от който съм страшно доволна...но вече ми идва далече...и малката мъкна с нас Thinking

На мен пък Младост ми е на 2мин, но водата е много студена и се отказахме, предпочитам да прекося града  Crazy

Тези треньори, които ми препоръчаха и ще ходим при тях са в понеделник, сряда и петък  от 16, 17 и 18ч, за по-рано или по-късно не попитах  Rolling Eyes и в неделя от 10, 11, 12 и 13ч
В останалите дни също има тренировки Peace

Общи условия

Активация на акаунт