Къде в Пловдив???-17

• 56 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
violenza,благодаря....  bouquet  bouquet  bouquet...ще отскоча днес да проверя,кои са...само при ТРЕНДАФИЛОВ няма да си запиша детето.....едно време ни възпитавашв с шамарчета ooooh!

# 721
Момичета много ми е важно-къде мога да отида на салса партиSimple Smile))))))))

Преди години /като бях млада/ ходех на уроци и следях къде има партита, но сега нямам идея...
Или ако не  салса парти, ако се сещате за заведение/бар, където се пуска салса, кубинска музика, нещо от този род. Припразнувало ми се е ! А ако има и фенове от вас, можем да се запознаем на дансинга Laughing

# 722
  • Пловдив
Момичета, издирвам сок от червена боровинка, виждали ли сте някъде?

# 723
Откриха Лидл в Смирненски,ама каква опашка имаше само,ще кажеш че вътре без пари се пазарува   ooooh!

# 724
  • Пловдив
Откриха Лидл в Смирненски,ама каква опашка имаше само,ще кажеш че вътре без пари се пазарува   ooooh!
Ами .... на брошурата пише, че бананите са по 0,69лв/кг (на фона на 2,50-2,80 на пазара) #Crazy

# 725
  • Пловдив
Момичета много ми е важно-къде мога да отида на салса партиSimple Smile))))))))

Преди години /като бях млада/ ходех на уроци и следях къде има партита, но сега нямам идея...
Или ако не  салса парти, ако се сещате за заведение/бар, където се пуска салса, кубинска музика, нещо от този род. Припразнувало ми се е ! А ако има и фенове от вас, можем да се запознаем на дансинга Laughing

Всеки четвъртък след 22,30ч има салса парти в Занзибар Peace

# 726
  • Пловдив
Ами .... на брошурата пише, че бананите са по 0,69лв/кг (на фона на 2,50-2,80 на пазара) #Crazy

На мен ми се наложи да отида до Кауфланд днес. Там бананите бяха 0,66лв и никаква опашка или блъсканица.

MiaMIa, обади се като се наканиш за салсата- да отидем заедно като в добрите стари времена (стига и навехнатият крак да ми е по-добре)

# 727
  • София / Пловдив
....

На мен ми се наложи да отида до Кауфланд днес. Там бананите бяха 0,66лв и никаква опашка или блъсканица.....

Laughing
Тея психарии с "прИмоциите" край нямат.

# 728
Момичета, предложете ми хубаво спално бельо, освен това на Тач и къде се продава?
И да попитам някой знае ли къде в Пловдив продават макарони( френските сладки)?

# 729
  • Пловдив
....

На мен ми се наложи да отида до Кауфланд днес. Там бананите бяха 0,66лв и никаква опашка или блъсканица.....

Laughing
Тея психарии с "прИмоциите" край нямат.

Дааааааа, за жалост е така. Да не ти се налага да пазаруваш някъде в ден с промоция. Добре че в Кауфланд беше спокойно. На връщане пътя ни минава покрай Лидъл. Отвън имаше опашка- не ми се мисли какво е било вътре

# 730
  • Пловдив
Всяко чудо за 3 дни Laughing На мен Лидл изобщо не ми допадна като магазин. Прилича на малко по-голямо складче за продажба на едро.

# 731
  • Пловдив
Момичета, предложете ми хубаво спално бельо, освен това на Тач и къде се продава?
И да попитам някой знае ли къде в Пловдив продават макарони( френските сладки)?

Здравей, Шейн. На мен чаршафите на Тач ми се струват лошо ушити за тези пари. Чувала съм добри отзиви (а и съм ги виждала у приятелки) за чаршафите на ТЕД- намерих следния адрес в Пловдив, който се води Централен склад- Магазин Централен склад     гр. Пловдив, бул.”6-ти септември” №244     032/63 07 06.

Тъй като и аз търся за себе си чаршафи от памучен сатен, но с размер на калъфката за възглавницата (80/80 или 40/80-немски страндарт) попаднах на едно малко магазинче, което внася от Г-я чаршафи на Tom Tailer, Esprit и т.н. и ги преправя към бг стандарта. Магазинчето се намира на светофарите на Гладстон (тези до Кино Лъки Синема), точно на ъгъла, когато се качваш на моста за да отидеш към общината. До него има магазинче за подаръци. Не знам дали успях д ати обясня добре, но има голяма табела на магазина и мисля, че ще се ориентираш.

# 732
Благодаря! Изобщо не се сетих за Есприт. Определено е много по-близо до вкуса ми от Тач. Сетих се къде са магазинчетата  bouquet

# 733
  • Пловдив
Здравейте! Да попитам,знаете ли колко струва проявяването на снимки(стандартните 9/13)? Не съм вадила скоро и нямам представа за цената.Предварително благодаря!  bouquet

# 734
Момичета, откъде мога да си купя хубав сак за спорт - за спортен екип и един чифт маратонки - т.е да не е от огромните. Струва ли си да проверя в аутлета, който е към Коматево или ... ?!

Общи условия

Активация на акаунт