Ева, ще празнуваме, то се знае
Emilli Arie, дано всичко върви все по-добре за вас
Заспа голичък в мен, след това с кошницата и щрак, щрак 
)нашите деца са най-хубави
и аз искам такава снимка като на Десиник1, ама няма в Русе кой да ни направи
. Мята мома се субъди с рев и я храних сега чакам да мине малко време и да се къпем
, днес някой се е объркал и ми е сменил бебето с послушно цял ден гука и се смее

само 500гр. е наддала каза ми да я дохранвам с 30гр. Вече трябва да яде по 90гр. ми каза малко ми е смешно като знам че всички ядете по 120,140 ама......каза ми да се цеди дъра дъра ама аз няма да я дохранвам.
!

едва ли ще си мълчи кротко кротко...
Ние ще си пътуваме към Варна, там ще сме поне 2 седмици, почнах да се шашкам обаче как ще пътуваме, някакъв подвижен цирк сме, куче, бебе и половината покъщина...трябва да и взема всякакви люлки, шезлонги и какво ли не, без тях не става...как ще се събираме не знам, колата е голяма, ама чак толкова....а и дано е хубаво времето, че се притеснявам как ще пътуваме. Някои пътувал ли е или смята ли да пътува на такъв дълъг път с кола (софия - варна) с малко бебе, има ли някакви тънкости, които е хубаво да знам

само 500гр. е наддала каза ми да я дохранвам с 30гр. Вече трябва да яде по 90гр. ми каза малко ми е смешно като знам че всички ядете по 120,140 ама......каза ми да се цеди дъра дъра ама аз няма да я дохранвам.

).

Ако имаш други въпроси - питай