Отговори
# 90
Нашата Любов ми хваща ръката и дърпа да ме гризе,бибата рядко я смуче иначе ръцете в устата. Върти се само от гръб на корем и вчера успя да падне от дивана.Плака много жално,но като я вдигнах се успокои.След това,колкото пъти я сложа да легне,толкова пъти реве и иска на ръце,ужас.За банята- стоплям стаята,събличама  я да ритка гола около 10 мин.,после я къпем в стаята(защото банята е  много много студена) за около15-20 мин.,и после се мажем и  обличаме.На последният етап вече е голям рев,не обича да се облича изобщо.

# 91
Честити месечинки на всички бебочета, родени на 15 Август и 15 Септември  Simple Smile Heart Eyes

И Дани много звучно си смуче ръчичките, но аз не се впечатлявам и не го спирам никога. Освен това вече му пъхам в ръката дрънкалки тип чесалка за зъбите, да смуче и тях за разнообразие. Едната е на особена почит, много си я обича.  Laughing Освен това вече успява да хване понякога играчките от гимнастиката, но не винаги. Къпането му е голям кеф и на него, никога не реве, само при крайните фази на обличането после.

Вчера му напазарувах дебел зимен комплект бебешки светлосин (космонавт, ама от 2 части), едно червено плюшено комплектче и разни бодита. Ама то имало хубави дрешки и за момченца, направо се изкефих Mr. Green

# 92
Отделно аз толкова чай през живота си не бях пила да поддържам лактация  Tired Tired Tired а толкова е гаден българският чай с копър и анасон  Sick Sick Sick , но пък има определено ефект, много по-добър от този на Хип. Взех си и бирена мая, но ме предупредиха, че се качват килограми от нея, та реших засега да не пия.
Все едно аз съм го писала, отрових се от чайове, а и копър не обичам...ама какво да правя пия. Crazy
V_spasova, и на нас ни казаха същото, до 6 месеца да не пипаме, само да почистваме хубаво при баня.След това трябвало да започваме по малко.
Vany666, ние спим на нощна лампа.Светлината е слаба и не ни пречи, по добре ми е така, като ги чуя да мрънкат (единия или другия  Simple Smile ) само поглеждам и не се налага винаги да ставам.
Машонка, и Теди не се обръща, даже и опити не прави.
И неговите ръчички са все в устата в опит да напъха цялото юмруче, така сладко ги смуче, не му ги махам, давам му в ръката гризалки и поне за малко сменя ръцете.

# 93
И ние се връщаме от консултация  Mr. Green,5500(4600) и 58см(54).Тя Диди е дебела,само на бузи май и дава илюзия че е едричка  Mr. Green !Биха ни две ваксини,плака на втората малко ,но тати я залиса набързо с един "дрънчо" и всичко мина.Пихме кафенце и сега спинка  Mr. Green !
Честита месечинка на всички бебоци  Hug  Heart Eyes   Hug!

# 94
http://www.facebook.com/profile.php?id=583298515&v=app_2392950137

На който му е интересно - ето тук съм качила клипчета на Симон, но не съм сигурна дали може да се видят от хора, които не са ми приятели във фейса. Мисля че може, тъй като няма никъде опция за видеото кой да го гледа.

# 95
  • София
Ние се престрашихме и направихме една разходка на минусови температури да понасъбере малко вит. Д. На слънчице беше много приятно. Позачервихме от студа и двамата бузките, мама понамръзна, а той заспинка сладко.
Вкъщи се спи на тъмно, защото аз дори и на слаба светлина не мога да спя. А и някъде четох, че децата свикват със светлото и после ги е страх от тъмното. Приспиваме се на нощна лампа, която оставяме светната докато си легнем ние. Първия месец, когато беше голям зор със засукването, спях с миниатюрно фенерче под възглавницата, за да му уцеля устата и да набутам манджата. Ей, по десетина минути сме се борили с това зърно, докато схване какво се иска от него.
Никола изобщо и не прави опити да се обръща. Ами то с това дебело дупе, хич не е лесна работата. Иначе вече започна по-стабилно да държи нещо в ръцете си. Връчвам му и аз една дрънкалка да си се радва. Играчките на активната гимнастика все по-уверено ги блъска и доста се забавлява.
Дана, къде ги видя тези хубави момчешки дрехи? Видяла съм се в чудо какво по-така да му купя за празниците. Виж за девойки има такива разкошни роклички.
Велизарка ти се смееш на баба си, ама и аз в началото все в женски род ми идеше да му говоря на Никола. Какво да правиш, навик.
talktoher голям сладурко е Симон! Направо да му изпапкаш дупарата!!! Heart Eyes

# 96
http://www.facebook.com/profile.php?id=583298515&v=app_2392950137

На който му е интересно - ето тук съм качила клипчета на Симон, но не съм сигурна дали може да се видят от хора, които не са ми приятели във фейса. Мисля че може, тъй като няма никъде опция за видеото кой да го гледа.
супер сте на клипчето, но май те познавам  newsm78 или поне на една снимка видях и познат или се бъркам  Joy

# 97
A, и аз на Мария и говоря в мъжки род  понякога по навик. Даже съм се улавяла като се разплаче и да я утешавам с  думите "Тихо, Павчо, тихо, тихо..."  Embarassed
talktoher , Симон как хубаво си държи главичката изправена-пу, пу...Жив и здрав да ти е! Hug
Аз започнах да се притеснявам даже. Моята госпожица не само, че няма никакви намерения да се обръща (тя е и още малка де), но и главата не иска да си държи изправена. В 80% от случаите като я сложа по корем или обръща главата настрани или налапва някоя от ръчичките и не ще и не ще да я вдигне... На 23-ти сме на консултация, та ще питам и личната за мнението и. А според вас нормално ли е това? Батко и беше ( и е) много по-жилав и енергичен.

Да не забравя: Честит малък рожден ден на всички месечинковци, които празнуват днес!    bouquet

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте милички  Hug.Имам няколко минутки преди Алексчо да се разкисне наново и пак да сме на ръце.Бързам да ви кажа резултатите от вчерашния преглед.Имаме лек шум на сърцето и пръскане на кръв в едната артерия.Заболяването се дели на 3 фази.Ние сме първа в лек стадий.За сега няма поводи за притеснения ,но трябва да се следи да не се развие и да се окаже поредната аномалия.Повторен преглед-след 6 месеца.До тогава ако се улови нещо на слушалка или изкочи нещо друго веднага да се обадим.Днес Габи става на 18 месеца,а Алекс точно на 3 месеца и половина.Почерпете се за тяхно здраве.

ето и малко снимки от вчера от фен клуба на Мики Маус  Wink http://emiliarie.snimka.bg/family/decata-mi.543284.21764412 ставам че се почна рев,рев и пак рев   ooooh!

# 99
  • София
И ние току що се върнахме от разходка.Бузите ми смръзнаха ,а Йоана слдко си поспа Simple Smile .

Емили
,страхотни снимки ,но Габи на лаптопа... Heart Eyes !

talktoher
,малкия е прекрасен!

# 100
Emilli Arie пожелавам ти и на следващите изследвания да нямате поводи за притеснение.
За да не пропусна някого,честито на всички имащи повод Hug  bouquet
Да се отчетем и от консултацията, станали сме 7800 кг и 62 см/според мен е 64/, та сме си пухкави де,лекарката беше много притеснена за нас,как може да качва толкова,ами качва си детето,има 4-5 хранения и спи по цяла нощ,но метаболизъм или поне аз престанах да и се връзвам.
За ръчичките,ами и ние много ги ядем,много са вкусни и това е,смених му бибата и сега по я уважаваме Peace
Но и за това не виждам нищо притеснително,те всички бебета го правят.Още не се въртим,но много говорим и се смеем,опитва се да сяда сам,което ми е много странно,вижда ми се малък а той със засилка се изправя от полулегнало положение и сяда,разбира се за секунди докато не го хвана и не го сложа пак да легне.
Та засега това от нас и от снежния Бургас.
Целувки на всички бебчовци.
А за кг-те ,забременях 48 кг,когато стигнах 72-спрях да се тегля #Crazy,сега съм към 58 и много трудно свалям,ама аз и не пазя диети де,чакам ги като преди от самосебеси

# 101
Палмирка, ти нали беше от Русе или се бъркам?  newsm78 Баба ми е от там и почти всички лета съм ги изкарвала в този любим град.

Улиа, Симон още от дестият си ден започна така да се набира на ръчички, а аз само му треперих да не си повреди вратлето. Иначе той само тази поза я уважава, по корем само спи, по гръб и дума да не става.  Naughty Naughty

Много благодаря за милите думи за Симон Heart Eyes

Сега имаме ново двайсет - иска да се седи седнал, като е полулегнал започва да се надига докъдето може и после е много ядосан, ако не му подам ръка. Като му подам ръцете си се изправя, държи се за мен и почва да крачи - е, няма по-щастлив човек от него . Не знам какво да правя - много е малък да е седнал и въобще за всички тези врътки  Tired Tired Tired. Казаха ми, да не съм се притеснявала, защото детето имало своите възможности и се опитвал максимално да ги използва, и че след като го можел да не съм го мислила.  Не знам ....

Emilli ArieHug  Praynig Praynig Praynig

# 102
Момичета как да ви покажа снимки от моя комп? Знам как да кача от нета, ама от PC  newsm78
1 - "качваш" снимките на този сайт (примерно)
2 - кпираш линка, който ди дава и воала - снимката я има и в нета Wink

sweet_maniche, много благодаря  Hug   bouquet

Ето нашето коледно ангелче Ники  Crazy

# 103
dessynik1 , много е хубава снимката и ангелчето. Но винаги съм се чудела как ги снимате тези деца така голи,да не би да заспиват голи и после ги местите?

# 104
dessynik1  - Ники е прекрасен  Heart Eyes

Emilli Arie - честити ви месечинки, да са ти живи и здрави красавиците  Hug

Dana_2010 - май ще празниваме в петък  Joy

И нашата процедура по къпането е към 30-40мин. на Дани много му харесва, сърди се само като дойде време за обличане  ooooh!

Днес излязахме малко на вън, но си беше студено, дано да не мръзнал милия, уж спа през цялото време ама знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт