а толкова е гаден българският чай с копър и анасон
, но пък има определено ефект, много по-добър от този на Хип. Взех си и бирена мая, но ме предупредиха, че се качват килограми от нея, та реших засега да не пия. 
) само поглеждам и не се налага винаги да ставам.
!
или поне на една снимка видях и познат или се бъркам

.Имам няколко минутки преди Алексчо да се разкисне наново и пак да сме на ръце.Бързам да ви кажа резултатите от вчерашния преглед.Имаме лек шум на сърцето и пръскане на кръв в едната артерия.Заболяването се дели на 3 фази.Ние сме първа в лек стадий.За сега няма поводи за притеснения ,но трябва да се следи да не се развие и да се окаже поредната аномалия.Повторен преглед-след 6 месеца.До тогава ако се улови нещо на слушалка или изкочи нещо друго веднага да се обадим.Днес Габи става на 18 месеца,а Алекс точно на 3 месеца и половина.Почерпете се за тяхно здраве.
http://emiliarie.snimka.bg/family/decata-mi.543284.21764412 ставам че се почна рев,рев и пак рев

,сега съм към 58 и много трудно свалям,ама аз и не пазя диети де,чакам ги като преди от самосебеси
Баба ми е от там и почти всички лета съм ги изкарвала в този любим град.
. Казаха ми, да не съм се притеснявала, защото детето имало своите възможности и се опитвал максимално да ги използва, и че след като го можел да не съм го мислила. Не знам ....

Препоръчани теми