Отговори
# 120
  • София
Веси, Мъничето е дала страхотни съвети.  Peace  Аз мога само да допълня, че винаги когато мога съобразявам пътуванията с времето за сън. Особено за дълги пътувания гледам да тръгваме вечер към 6-7 ч., когато наближава време за нощния сън. Така си осигурявам спокойствие по пътя.

# 121
Kакво прекрасно снежно утро!
На вън е зимна приказка! Hug
А уж не обичам зимата...

# 122
  • София
Kакво прекрасно снежно утро!
На вън е зимна приказка! Hug
Точно Simple Smile

Лора спря да си смуче палеца, но сега се опитва да си гризе ноктите  #Crazy Ако знаех какво ще ми спрете с тези пръсти ... Но борбата продължава Simple Smile

# 123
Ох, и при нас е зимна приказка, дано свършва по-бързо Laughing

# 124
Здравейте тъкмо щях да питам някой пътува ли с бебче в колата и вие сте обсъдили темата sweet_maniche Багодарим за съветите   bouquet . Ще си  ходим а Плевен и съм в някаква еуфория какво да вземам и не ми се разхожда беба ,но няма как.
Ние продължаваме да си папкаме често .....мога да пиша само когато я кърмя,че е тиха иначе е доста ревлива  и  игрива.От няколко дни заспива към 21,00-22,00 и пак се буди на 3 часа нощем  #Crazy, напреди заспиваше в 20,00 и се будеше сутринта 5,00-6,00. Може би е скок в растежа. Днес ми пристига кенгурото Chicco soft & dream, дано и хареса със слинга не се спогодихме Rolling Eyes .
И ние два месеца наддаваме с по 1кг и 4-5см да видим този месец колко ще е наддала , да се затсраховам  с млекоснабдяването пия повече чайчета и водичка.
 Палчетата смучем и като и го махна чак ми се сърди,вече обръща по малко внимание на татко си смее се само на мен и моя глас, притеснявам се,че не вижда други хора и свикна прекалено мног с мен  newsm78. Сега като я заведа на гости и я вземе няой ще има рев и сополи #Crazy.
В Русе е студено и не излизам под 0-та е Close-mas: стоим си на топличко!
Лек ден на всички newsm51

# 125
  • в мечтите си
Здравейте!
Докато смогна да пиша,вие напълнихте старата тема ...
Дани темата е страхотно коледна!!!  bouquet

Аз от болести нямам време за нищо.Сега сме аз ,Цеци и мъжът ми.Някакъв ужас е просто.Вече незнам къде се намирам.Иначе Хриси засега е добре.Милата я разнасям от стая в стая и седи сама с играчките си.Не смея да се въртя около нея  Sad
Ваксината ни я биха и я приехме добре.Тежим 6.200 и 59 см.Мисля ,че е добре.
Моля ако някоя мама е вадила на детенце сливици в София ,да сподели.Че малкия това го чака и ми се реве направо..............
Ох милички не мога и нямам време да ви изчета...така че честити месечинки,рожденни дни и всички празници.
Липсвате ми  Sad

# 126
  • на североизток
Най-после и при нас заваля сняг! Дано да понатрупа, че да му се радваме няколко дена!

Моята принцеса още спи Rolling Eyes , но снощи имаше изпълнения. Те като че ли се наговарят наште бебета, учат се на номера едно от друго  Laughing Тъкмо беше заспала дълбоко към 22,30ч. и след един час като се събуди...рев, рев, глад, баща и стана да я люшка, но колкото по-силно люшка, толкова по-силно реве...накрая трябваше да включа тежката артилерия  hahaha (циците) hahaha , и така два пъти, та чак към 12,30 заспа окончателно! А сега спи, чак не диша  Laughing

Как ви завиждам,че ще пътувате! Аз много обичам да пътувам, а как ми се идва и до София, ама пусти пари, все от тях зависи Confused А пък на Никито как му се ходи до София...откога ме врънка, искам и при бате Енчо да го заведа, докато не е станал голям, ама незнам кога ще имаме възможност Cry

Ооо, събуждаме се, даже и памперса пълним Mr. Green
Айде, до после  Stop

# 127
  • София
Няма да има снежна Коледа http://sinoptik.bg/?lid=100727011 .

# 128
  • София
Здравейте! Трябва ми малко информация за ортопедията в Горна Баня. Вчера бяхме на консултация и докторката ми даде направление за профилактичен преглед за ортопед. Трябва ли да запиша предварителен час? При кой лекар? Някой ако има някакви координати ще съм много благодарна. Нямам никакво време да се ровя по темите, за да си отговоря сама на въпросите, защото поработвам от вкъщи и съм направо #Crazy. Така че направо смляна информация ще ми дойде много добре  Hug.

# 129
  • Варна
 Здарвейте,  супер снежно утро и във Варна красота чак ме е яд че немога да изляза!
mimsat Благодаря ти отново за отговора ти потвърди това което мислех.Всичко си е наред памперсите всички са напишкани особенно сутрин сигурно тежи кило  Laughing ака поне два пъти и от два дни е жълто а не зелено както беше.Храня и от двете гърди ако се наложи чакам тя да ми откаже естествено след това или е време за игра или за сън много си е жизнена спокойна не плаче нормално бебе аз за това не се тревожа.Започвам да я кърмя на два часа от днес и без това няма да се ходи никъде  Joy

Педи ми каза за неспокойния сън да давам Хамомила някой има ли наблюдения? newsm78

# 130
  • Sofia, Bulgaria
Коте Боте аз доколкото знам,тези прегледи не се покриват от здравната каса.Мога да препоръчам като добър специалист Николай Драганов.Телефона е 0898 50 30 10.Приема в поликлиниката на Военна болница,кабинет 111.Записването става с около 2 седмици напред и малко повече търпение да звъниш.Водила съм Габи при него сега водих и Алекс.Добър специалист е ,но всеки си има мнение по въпроса.
Ние сме горе долу добре.Шевовете и раните минават и все по малко болят.Утре сме на контролен в Пирогов.Иначе се изсипа ингвинална херния и от другата страна (както и бяха и предположенията).Сега само се моля да не прещипе яйчника пак и да се наложи спешна операция,защото по здравната каса нямаме право да се вясваме преди 10-ти януари.А на платено става още по сложно  ooooh!.Както и да е ........Аз нали не съм в час малко покрай всичко случващо се та и не съм чела отдавна............На кой да пратя снимка на Алексчо?  newsm78 Да я лепнете на първа страница за взгляд   Mr. GreenСтавам,че вече ме викат .Едната е много гладна ,другата много и се спи и мрънка,а кака им както винаги се тутка и закъснява за училище WhistlingХубав ден на всички  Hug

# 131
Ураааа  newsm44 дойдоха ми дрешките от Англия и кенгурото сега що се радвам почва едно пране и гладене  wash hang 1ironing после ще се дигне прахоляк  от  дрешките и ще чистя  newsm79 ихихиихих аама какво да се прави

# 132
Palmirka, и аз така се радавх на нашите английски дрешки Simple Smile Ти от къде ги поръча?

Emilli Arie, дано всичко да е наред вече и да не ви се налагат непредвидени операции  Praynig

# 133
Здравейте момичета!
Честито на всички и вчерашни и днешни месечинковци. LITA честита 4та месечинка на Мити (на патерица) Wink.
Емили, дано устискате до 10ти. И дано Алекс е добре, и занапред да  нямате непредвидени ситуации. Hug Снимка можеш да изпратиш тук:manina@abv.bg Напиши името на детето и твоя ник.
Ама много са ни хубави тези септемврийски бебета. Вчера разгледах снимки. dessynik, Еva2010, talktoher страхотни снимки.
Момичета, къде ви правят тези прекрасни фотосесии, че и аз искам да снимам малката?
Аз да почерпя, днес Ема става на 4 месеца.

И да се отчета, днес бяхме на консултация, наддала е 380гр (сега е 6760гр) и 1.5 см (64.5см), лекарката каза че е добре за кърмено бебе на тази възраст. За захранването я питах и каза от края на другия или от по-другия месец ще почваме . Тя тогава почва всъщност 6ти месец. Учуди ме, тъй като Део почнах да го захранвам много по-рано и си мислех, че и Ема ще иска по същия начин да я захранвам, ама явно е почнала да следи тенденциите.
Аааа, Гери, уби ми надеждата за зимна Коледа поне тази година.
Айде оставям ви засега, отивам да правя сърми, че после и гладене ме чака.

# 134
Вкъщи малката ни вкарва в нови филми. Тъкмо се научи да се обръща, и аз си мислех, че най-сетне ще спре да реве, но не! Сега реве целодневно, и ми къса нервичките, а вечер и на татко си! Първо реве докато се обръща, дали защото й е трудно, или защото се е уморила и не може, не знам. После за кратко се укротява след обръщането, след което почва да реве и когато е по коремче. Чакам я да се поумори, обръщам я пак по гръб, но тогава всичко почва отначало. И рев, рев. Ама такъв, не се дере, ами вика с паузи, супер неприятен....Явно накрая е толкова превъзбудена, че нито може да заспи, нито да яде  #Crazy Ако някой има такова емоционално бебе, да казва как се справя и има ли край тази фаза, че трудно се издържа!

Добре, че днес баба й се включи в действие и я приспа с традиционни бабешки похвати - люшкане на ръце  Laughing
Не знам с кое да се справям по-напред - че не яде, смученето на палеца или това  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт