Отговори
# 345
mimsat страшно много благодаря за отговорите  bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А що се отнася до захранването на каката първо коричка хляб й бяхме дали когато беше на 6-7 месеца,след това солетка и т.н.Но това си е строго индивидуално за всеки.Кой както прецени за детето си,че е добре. Peace Peace Peace

# 346
Здравейте,
Моля ви за помощ, преди време бяхте писали за лекарство за хемороиди, моля ви някой да пише какво ефективно лекарство е пробвал.
В нета има хиляди мазила и лекарства, нямам вяра на нито едно и ми се иска препоръчано лекарство.
Нямам време да търся назад в темите, извинявам се предварително, че пиша за обсъждана тема.

Прокто Гливенол - от студентка само това ми помага.

# 347
Диманче, тя Машонка ме изпреварила с рецептичката. При мен ефектът беше много бърз наистина. Косата ми опада наполовина, особено докато се къпя падаше най-много.
Дана, не на ракийка, от тоя лук направо на манджа лъхаше от мене, но няма как - за да не остана без коса бях готова на всичко. Tired
Нощта на втората ни двойна ваксина мина учудващо добре! Никаква температура, спокоен сън... е, малко помрънка следобяд, но без толкова не може (и даже май бяха колики Thinking)
гала. айде ся... Hug

# 348
Ulia - сега точно този бабешкия метод на захранване пак е на мода, само че му казват "педагогическо"  Laughing Ако бях склонна към дълго кърмене, бих го пробвала и аз.

# 349
  • Варна
Галче,  Hug, да ти кажа май друг освен Даниелка и Мъничето не рабраха точно какво имаш предвид.

Аз пък да се похваля, днес напазарувах това, което не можах да поръчам по нет и съм готова с подаръците. Пфуу, много деца много нещо. Mr. Green Като се прибирах с две големи торби, бях като дядо Коледа  JoyУтре ще дойдат и останалите. Големите деца са на бабин дом и аз съм само с Дани,като метла из улиците цял ден.

# 350
Ами истината е,че говорех за Димяни. нямам нищо против момичето,напротив много ми е симпатична,просто четейки първа страница видях,замислих се,споделих и  box newsm50 .
незнам защо се замислих,че всъщност и аз пишех ( сега нямам време)  в другите отчетни,ама никъде не фигурирам в списъците им. та така, но както и да е.

сега имам друга  newsm50  - искам да си купя люлка от продавалника ,като на Веси Еви и спазарих една,поръчах я ,дадох адрес телефон всичко и момичето никакво го няма  newsm78.живее в Лондон и ми даде телефон още миналата седмица. днес ми писна вече и и написах смс ,че все пак аз седя и чакам някакво развитие. и гледам дадени на всички люлки,които се продават там от едно момиче - парадокса ,казва се Галя, много високи оферти. и сега тази иска аз да чакам ,ако я продаде на другата добре за 170лв, ако не аз да я купя,за цената ,която се бяхме споразумели. Ей казвам ви откачих,толкова неколегиално. разбирам,че другата цена е по-висока,но ние вече се бяхме уговорили и тя така е верочтно да изпусне сигурна продажба.все пак другата е дала оферти на всички люлки,надали има сериозни намерения  newsm78. и сега незнам ,ако ми се обади дали изобщо да я купя от нея или да си търся друга

оффф оплаках ви се ,ама много ме подразни  #Cussing out , само аз ли като кажа нещо и край, каквото ии да става,дори и на загуба да съм, все пак съм дала дума.какви са тия глупости.

а за захранването- мислех след 6 месец,ама няма да чакам до тогава и то незаради нещо друго ,а аз самата нямам търпение  Mr. Green, много ми е интересно. и смятам ,че с морков,картоф, ориз,тиква изобщо няма да и навреди.плодове няма да давам и така. никой не е казал,че като се захрани и трябва на тъгадък да се дават всички разновидности,невиждам проблем по-дълго време да яде едно и също. та след нова година мисля да почна - ОБАЧЕ , огромния ми проблем е,че идея си нямам как се започва, в смисъл как се  приготвят пюретата  newsm78 newsm78 newsm78 . какво се слага в тях и колко. сигурна съм ,че и до готови ще прибегнем в някой момент и незнам на кои да се доверя  newsm78,

# 351
gala., ето как се прави картофено  пюре  http://www.bonapeti.bg/index.php?recepta=10&id=3749&cat= … 46&subcat=211 , а може и други да видиш.

# 352
  • Варна
Няма специална рецепта - вариш, пасираш и разреждаш с кърма или АМ. В линка psm има масло, което се прибавя към 6-7 мес, ако е растително и 8 мес, ако е краве.

# 353
Няма специална рецепта - вариш, пасираш и разреждаш с кърма или АМ. В линка psm има масло, което се прибавя към 6-7 мес, ако е растително и 8 мес, ако е краве.
Освен че има масло пише и -"Рецепта за деца на възраст над 6 месеца".Ако някой ще го прави по-рано ,няма да слага масло.Всеки може  да реши сам.

# 354
Галче тази рецепта дето я пуснала ПСМ е ок,но без маслото поне за сега Peace

опс с Антония сме писали едновремено Blush

# 355
  • Варна
Освен че има масло пише и -"Рецепта за деца на възраст над 6 месеца".Ако някой ще го прави по-рано ,няма да слага масло.Всеки може  да реши сам.
Да, така е. Но пише и "за първо захранване". Ако това първото различно от мляко нещо е добре да има само 1 зеленчук или плод или каша. Ако даде реакция да е ясно от какво е.  Peace

# 356
ммм, много благодаря и сега какво- давам една седмица картофено пюре, после давам една седмица пюре от морков,после от тиква,после от ориз и т.н.  newsm78 или почвам да ги мешам ?

# 357
Направо си беше платен репортаж, мен ако питате Mr. Green
Абсолютно!

newsm78 а как разбрахте за кой пюрета става дума. аз гледах предаването,ама хич неразбрах  newsm78

# 358
Здравейте,

Много ви благодаря за бързите отговори за хемороидите. Взех Пайлекс крем, намазах се и почти веднага ме облекчи. Ще продължа да се мажа още няколко дни ако не се оправя ще ходя на лекар.

Гале, нали знаеш че зеленчуковите пюренца трябва да се започват след 4-тия месец най-рано. Истината че не помня точно от кой месец се въвеждаха, но със сигурност не са от по-рано. Ако искаш да започнеш по-рано трябва да въведеш плодови, първо. Ако искаш първо зеленчукови трябва да изчакаш още малко.
И аз като теб искам да въведа първо зеленчуковите, но не съм запомнила защото за сега мисля да въвеждам след 5-тия месец и знам че като месеци за въвеждане е ОК.

# 359
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания.
Ние с тати поехме щафетата от Ванко и сега подсмърчаме и ние. Явно грипава се оказа работата, а не съм го простудила както си мислех.
За захранването (голяма дискусия!) - ние вече караме 6ти месец, но няма да бързаме още. Мисля към февруари, края да го захраня. Педи и тя ме посъветва да не бързам.
Гледам обсъждате седналото положение на бебоците. На нас ортопеда (д-р Драганов) ни каза, че това е най-деликатното и да не бързаме да го слагаме седнал, защото гръбначето на едно бебе е много крехко и най-вече ставите не са готови преди детето да навърши пет и половина месеца. И каза 'не бързайте, защото един път като се увреди гръбнака, връщане назад няма... после детето само ще си покаже кога е готово за пълзене и прохождане(т.е. следващите стъпки си зависят от него и не бива да се бърза за тях също)'
Ванко как ме претесни само...като се пооправи от боледуването и като каза, че ще яде по-малко и направо дръпна ръчната. На едно хранене 50-60мл. с 300 зора и голям цирк докато го накарам да изсуче 100мл. Това продължи 2-3 дни. Слава богу днес пак си влезе в нормалния ритъм на хранене.

Jani4ka, леле големи премеждия. А как си сега - гърдите, кърмата, нормализира ли се всичко? Не успя ли да кърмиш Вики в самолета?

RYBI, радвам се, че пишеш по-често. Как сте? Кажи ни повече за малкото човече Wink

Общи условия

Активация на акаунт