А що се отнася до захранването на каката първо коричка хляб й бяхме дали когато беше на 6-7 месеца,след това солетка и т.н.Но това си е строго индивидуално за всеки.Кой както прецени за детето си,че е добре.

)
, да ти кажа май друг освен Даниелка и Мъничето не рабраха точно какво имаш предвид.
Утре ще дойдат и останалите. Големите деца са на бабин дом и аз съм само с Дани,като метла из улиците цял ден.
.
- искам да си купя люлка от продавалника ,като на Веси Еви и спазарих една,поръчах я ,дадох адрес телефон всичко и момичето никакво го няма
.живее в Лондон и ми даде телефон още миналата седмица. днес ми писна вече и и написах смс ,че все пак аз седя и чакам някакво развитие. и гледам дадени на всички люлки,които се продават там от едно момиче - парадокса ,казва се Галя, много високи оферти. и сега тази иска аз да чакам ,ако я продаде на другата добре за 170лв, ако не аз да я купя,за цената ,която се бяхме споразумели. Ей казвам ви откачих,толкова неколегиално. разбирам,че другата цена е по-висока,но ние вече се бяхме уговорили и тя така е верочтно да изпусне сигурна продажба.все пак другата е дала оферти на всички люлки,надали има сериозни намерения
. и сега незнам ,ако ми се обади дали изобщо да я купя от нея или да си търся друга
, само аз ли като кажа нещо и край, каквото ии да става,дори и на загуба да съм, все пак съм дала дума.какви са тия глупости.
. какво се слага в тях и колко. сигурна съм ,че и до готови ще прибегнем в някой момент и незнам на кои да се доверя
,
а как разбрахте за кой пюрета става дума. аз гледах предаването,ама хич неразбрах