аз преди месец и половина спрях изобщо да мисля-колко яде,как яде и защо яде. и се родих когато е гладна давам,когато не иска не давам.
aissa80, искам и аз такава линийка - как да я намеря???
Емили
не се смее на глас,но ще се научи да ви питам вашите бебоци правят ли опити да се обръщат от гръб по корем.Че нашта мързелана въобще не се надига нито иска да е седнала прави опити от корем по гръб ама то е много трудно и тя мята крака.
.
. Ние вече се въртим из цялата спалня и сега сме с активна гимнастика, която има надуваем обръч около нея, за да не изпадне от спалнята Ивайло. Иначе трябва да съм вързана в стаята и аз докато той си играе..
. Предполагам ще се справиш с руския
. Ако има нещо - пиши, ще помагам

И шезлонгчето е супер, какви функции има?
и ми се беше обринал така. И оттогава не правя компромис - само Чико и то не олио, а овлажняващ крем. Много съм доволна и много приятно мирише(Бюбхена не ми харесва аромата, иначе сигурно също е добър)
Другото, което всички ни вълнува повече е за детската градина. Ето тук може да прочетете сами здравните изисквания за прием в детска градина, и на същия сайт да прочетете петицията против задължителния характер на ваксините! Отказването от ваксини за период от повече от 6 месеца става само чрез минаването пред лекарска комисия. За сега ние не сме надвишили този период и още не ни правят сериозен проблем, само деликатно ни подпитва педито наистина ли ще се отказваме
, и всеки път си казвам "Добре, че ние нямаме ваксини" Ами помислете само, вие всеки път давате панадоли, свещички, разни хомеопатични лекарства...а ние откакто сме родени още не сме пили никакво лекарство!!! Дано да не се налага и дано при всички вас минават леко нещата!!!
Не искам ничие дете да става жертва на меркантилните интереси на фармацефтичните компании, на подкупните министри и депутати!
Но като че ли са по-малкото зло, не знам...
Понеже по-големите и двамата нямат грам прилика с мен, може пък сега да е дошъл моя ред 
Мен ме кефи, че е плюшено и мекичко, а и с лъвче, като зодията му.
И ние чакаме слънцето да се покаже да се разходим.Моя малчо днес вече е добре-весел и си играе 

,то вярно,че грам неразбирам руски,ама цъках къде що може и не ги намерих