Отговори
# 450
Добро утро и от нас

аз преди месец и половина спрях изобщо да мисля-колко яде,как яде и защо яде. и се родих когато е гладна давам,когато не иска не давам.

aissa80, искам и аз такава линийка - как да я намеря???

# 451
  • Варна
 Супер новини  newsm44 Емили   Hug
Мойта буба е кротка не пищи,от няколко дена се е научила да вика много смешно като си играе  hahaha hahaha  не се смее на глас,но ще се научи да ви питам вашите бебоци правят ли опити да се обръщат от гръб по корем.Че нашта мързелана въобще не се надига нито иска да е седнала прави опити от корем по гръб ама то е много трудно и тя мята крака.

# 452
  • В царството на мечтите
буболечката като я оставя по корем и прави опити да пълзи и става като рибка на сухо. Мята се и се ядосва Laughing

# 453
Мерси за отговорите. gala. - проблема е, че аз колкото и да дам, все ще го изяде и после ще го повърне. Сега сме на 120-150 мл. на хранене и според формулата на гери излиза, че трябва да яде по 1100 на ден, което е горе долу колкото яде сега Simple Smile.

Гери, явно твойта госпожица е на мнение, че няма нужда да се върти ако не се налага Simple Smile. Ние вече се въртим из цялата спалня и сега сме с активна гимнастика, която има надуваем обръч около нея, за да не изпадне от спалнята Ивайло. Иначе трябва да съм вързана в стаята и аз докато той си играе..

gala. - ето ти линк за линийката: http://lines.photo-manual.ru/type11.html - малко е на руски, ама много ми харесаха картинките Simple Smile. Предполагам ще се справиш с руския Simple Smile. Ако има нещо - пиши, ще помагам Simple Smile

# 454
  • София
буболечката като я оставя по корем и прави опити да пълзи и става като рибка на сухо. Мята се и се ядосва Laughing

И ние сме така, но не се въртим изобщо... освен в кръг де  Joy

От няколко дена Рони пак е станала една бъбривка... само пее и се смее и се радва на гласа си.

Играчките ги хваща, дърпа, особено тези от активната гимнастика. Много е схватлива в това отношение, но забелязвам, че се е науила да хваща бибата да я оглежда и да я хвърля, а вместо това си смуче палчето много упорито. Как ще го откажем товапалче не знам... Cry

Чудесна новина за Емили!!!

# 455
  • на североизток
Добро утро, мами!
Дана, направо ти е одрал кожата малкия Дани, и да не беше казала коя си щях да те позная Grinning И шезлонгчето е супер, какви функции има?

Роси, може наистина да е от олиото. Аз навремето като се роди нашия бати бях купила на Джонсън doh и ми се беше обринал така. И оттогава не правя компромис - само Чико и то не олио, а овлажняващ крем. Много съм доволна и много приятно мирише(Бюбхена не ми харесва аромата, иначе сигурно също е добър)

Фата-Моргана да, аз бях пуснала филма за ваксините, ако искате ще пусна и още инфо(не смея да ви се натрапвам, само ако пожелаете) На другия ти въпрос-досега са ни сложени само първите три ваксини за хепатит Б и БЦЖ.Другите(пентаксим и синфлорикс) още не сме ги почвали и сега сме в процес на проучване как можем да се откажем и какви ще са последствията. Това, което знаем досега е, че със сигурност няма да имаме право на детски(ако изобщо дохода ни го позволява), но за 35лв. няма да рискувам здравето на детето си Naughty Другото, което всички ни вълнува повече е за детската градина. Ето тук може да прочетете сами здравните изисквания за прием в детска градина, и на същия сайт да прочетете петицията против задължителния характер на ваксините! Отказването от ваксини за период от повече от 6 месеца става само чрез минаването пред лекарска комисия. За сега ние не сме надвишили този период и още не ни правят сериозен проблем, само деликатно ни подпитва педито наистина ли ще се отказваме Mr. Green Но да ви кажа честно, всеки път като споделяте как протичат при вас ваксинациите, ми се свива сърцето от мъка за малките същества подложени на този токсичен коктейл  Cry, и всеки път си казвам "Добре, че ние нямаме ваксини" Ами помислете само, вие всеки път давате панадоли, свещички, разни хомеопатични лекарства...а ние откакто сме родени още не сме пили никакво лекарство!!! Дано да не се налага и дано при всички вас минават леко нещата!!! Praynig Не искам ничие дете да става жертва на меркантилните интереси на фармацефтичните компании, на подкупните министри и депутати!

# 456
Ох, мила и на мен ми се свива сърцето само като си помисля. Никой не може да ме убеди, че при толкова напреднала медицина е необходимо да травмират дечицата с инжекции всеки месец и още повече - със странични ефекти от тях. Че и да са задължителни! Но... засега съм ги приела като необходимо зло...

# 457
Уф, аз за тия ваксини съм със смесени чувства  Thinking Но като че ли са по-малкото зло, не знам...
Лора никога не е имала никакви реакции към ваксините, хем беше по старата схема. Дори допълнително купувах противоменингитна, че много ме е страх от тия пневмококи мен.
И сега ще си слагам тия по ЗК, само нещо досега не успяваме да ги минем - или сме хремави, или няма ваксини...Чудя се ако по извинителни причини минем възрастта за поставянето им, какво ще стане  newsm78

# 458
  • София
Момичета , в мъгла излизаше ли се навън?

# 459

Излизала съм с другите деца, случвало се е, но сложи дъждобрана и да не е за много дълго.

# 460
Аз не излизам в мъгла. Знам, че може да доведе до ларингит и ме е шубе. Отделно дето Дани е супер хремав в момента. Обличаме го добре, слагаме количката на слънце в дневната и си спи там на отворен прозорец.

iv4i_79, всички казват, че на мен прилича, може и да е вярно  Simple Smile Понеже по-големите и двамата нямат грам прилика с мен, може пък сега да е дошъл моя ред  Wink

А шезлонгчето го взех без вибрации. Основното удобство е, че може да се застопорява във всякакво положение от напълно легнало до напълно седнало. Люшка се, а ако искаш, стопираш люшкането и си седи стабилно. Аз му закачам и други играчки, освен трите налични  Simple Smile Мен ме кефи, че е плюшено и мекичко, а и с лъвче, като зодията му.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 12:30 от Dana_2010

# 461

бебче на мъгла не се изкарва  Peace И ние чакаме слънцето да се покаже да се разходим.Моя малчо днес вече е добре-весел и си играе  Heart Eyes
Връщам се да ви чета и пак ще пиша  Hug

# 462

Принципно не, това е единственото време , в което не бива да се извежда. Но аз пак ще я изведа ,че нали сме на ДК

и да ви се похваля - имаме си - ЧУДНА ,заспа за 10 мин. сама - това не се е случвало до сега  newsm44 newsm44

ЯНИЧКА, спри се моме, изкупи магазините в Холандия,остави нещо и за хорицата  Mr. Green и те деца имат ,празници са

aissa80, много благодаря,ама обърнах целия сайт и не мога да намеря с Дисни  newsm78,то вярно,че грам неразбирам руски,ама цъках къде що може и не ги намерих  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 12:28 от gala.

# 463
Гала, честита ви супер люлка, все така да заспива малката там  Simple Smile

# 464
  • на североизток
Еейй, най-после намерих полицейски костюм! Току що пристигна даже  newsm44
Е, качеството не е кой знае какво ама...дано да се зарадва Никито че толкова усилия...

Общи условия

Активация на акаунт