Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Земай куфара и бягай, мен ако питаш, но знам, че не ме питаш.

# 541

Ще изчакам малко Simple Smile Ама аз не слушам съветите и без това.  Hug

Нищо не решавам щото не искам.

Вий кво прайте, стига за мене, аз съм скучна.

# 542

Ще изчакам малко Simple Smile Ама аз не слушам съветите и без това.  Hug

Нищо не решавам щото не искам.

Вий кво прайте, стига за мене, аз съм скучна.

оК, не го приемай като изнасяне , а експеримент, т.е. изнеси се за 1 месец, за да видиш какво ще направи мъжът ти. Разберете се да не се чувате и виждате 1 месец, и след това да обсъдите кой как се е чувствал, така и ти и той ще си изясните доста неща, като например липсвали ли сте си или ви е било по-добре сами.

# 543
Аз изкарвам една леко скучна неделна вечер...направих си маникюр в зелено, направих си няква си прическа /мисля да си отрежа бретона и да се връзвам на опашки и плитки  Blush/ и така...и днешния ден мина Peace

# 544
Нормално, като изключим, че във фитнеса една жена ме издразни леко........нищо особено.

# 545
Аз пък се наслаждавам на чаша вино. Мъжът ми ми намига от време на време, щото е на телефона и работи--някакъв конферентен е заформил...

# 546

Хайде на кафе скорпионки!

Весела, доходна и усмихната седмица.

# 547
Прекарах ужасна неделна вечер,тръшна ме грипа ooooh!
Нямам настроение,нямам апетит,пфу чудя се как да се разведря,не искам да съм кисела..

# 548
Здравейте! Hug

djona, благодаря за кафето.  bouquet Сега ще се възползвам.

mery_79, много неприятно, съчувствам ти. Hug Пусни си някое забавно филмче, или почети нещо интересно - това бих правила аз. Peace

Мацки, вие решителни ли сте? Бързо ли вземате решения и правите избор? Аз се усещам напоследък, че много трудно взимам решения, все притеглям нещата, оглеждам от всички страни и ужасно се страхувам от грешки и така...
И аз съм така, мисля ли, мисля ... Страх лозе пази! Simple Smile

Хубава, успешна и усмихната нова седмица!И мнооого късмет на всички ви  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 549
....
Мацки, вие решителни ли сте? Бързо ли вземате решения и правите избор? Аз се усещам напоследък, че много трудно взимам решения, все притеглям нещата, оглеждам от всички страни и ужасно се страхувам от грешки и така...

Не съм решителна. Винаги обмислям, чертая възможни развития на нещата, толкова се чудя, че и в съня си не съм спокойна. Мисля си, че понякога губя от толкова много чудене и маене, ама такава съм си  ooooh!

# 550
....Мацки, вие решителни ли сте? Бързо ли вземате решения и правите избор? Аз се усещам напоследък, че много трудно взимам решения, все притеглям нещата, оглеждам от всички страни и ужасно се страхувам от грешки и така...
Аз пък не мога да кажа категорично newsm78 Преди решавах на секундата, реших, че доста пъти греша по този начин и почнах да обмислям. Сега за някои неща решавам много бързо, импулсивно...дори мога да кажа необмислено...за други като почна едно чуденееееееее, да му призлее на човек, ако ме чака да взема решение...
Киара, най-лошото според мен е човек да го е страх да греши...няма безгрешни хора, само когато нищо не правим не грешим, но какво ли научаваме тогава и развиваме ли се изобщо...или си стоим на едно ниво, ама безгрешни  Peace

# 551
Мен не ме е страх да греша и винаги съм поемала рискове.

# 552
Привет, скорпионки!
Имах пак проблеми с кирилизатора, затова не писах, но ви следя!  Hug
И аз размишлявам напоследък върху решенията си, много ми влияе асцедента и се държа по-скоро като Рак- оттеглям се, наблюдавам...А в ситуацията която се намирам ми трябват решителност и бързи действия. Много съм ядосана на себе си, но се надявам да си извлека поука.

# 553
Киара, най-лошото според мен е човек да го е страх да греши...няма безгрешни хора, само когато нищо не правим не грешим, но какво ли научаваме тогава и развиваме ли се изобщо...или си стоим на едно ниво, ама безгрешни  Peace
Лъки , абсолютно права си  Hug

Deziderata , може би изчакването е най-добро за теб в този момент, дори да не го осъзнаваш и да си мислиш, че пропускаш нещо... Hug

Red Velvet , това е много хубаво...давай смело напред Peace

# 554
Здравейте мацки!

Днес съм се отдала на разкрасяване - фризьор, козметик...посетих една приятелка у тях пихме по кафенце, денят минава добре.

За решителноста: Да, не го мисля много реагирам на момента, но дори да сгреша пак аз съм тази дето поема инициативата да оправи нещата.
С две думи : не му мисля много! Peace

Весел ден!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 16:17 от djona

Общи условия

Активация на акаунт