Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
mystic , завиждам неблагородно за евентуалния сблъсък.  Laughing Дай картата, но аз се уча, не знам много, не го приемай като истински хороскоп. На мен си още не съм обяснила "фрийк" момента, но и астролозите не са успели да ми го обяснят още.  Joy

# 571
Винаги съм се плашаела  и сега се плаша в чусвтвото си за мъст!
Няма такова чудо
И ся това ме мъчи..
ОТМЪСТИТЕЛНОСТ - само за нас е характерно!
И го осъзнаваш , че пречи ... и пак!

# 572
Няма такова чудо
И ся това ме мъчи..

Понеже предполагам, че е заради работата, това е поправимо. Загубата на нерви е непоправима. Има светлина в тунела, колкото и странно да изглежда това.

Аз изпитвам чувство за мъст само от време на време.

Искам да се извиня на всички от темата, че Ви занимавам вече месец с моите елементарни битовизми. Няма да споделям повече по темета, че най-вероятно съм Ви отегчила и съм развалила леко темата. Простете ми. (а преди не умеех да се извинявам, явно се променям).  Blush

# 573
Няма такова чудо
И ся това ме мъчи..

Аз не се плаша от чувството си за мъст, намирам го за нормално и естествено, да се плашат провинилите се.
Не съм отработила още нещата, за да съм над тях, т.е. да се въздържам от отмъщение и да оставям това на Вселената, защото за сгафилите винаги има урок, но нямам нужното търпение, за да чакам Вселенската справедливост(макар, че по-качествена от нея едва ли има).
За мен нещата с отмъщението стоят така, някой ме е предал, прецакал, излъгал, отмъщението е форма на справедливост, уравновесяване на нещата Mr. Green

# 574
Така си мислите, защото не са настъпвали , яко.
Не ви и го и желая..
Добре , че жената е в Бургас , , тя ме е придвидала , за да я няам
Но , ако беше туик!

# 575
Така си мислите, защото не са настъпвали , яко.
Не ви и го и желая..
Добре , че жената е в Бургас , , тя ме е придвидала , за да я няам
Но , ако беше туик!
Рòса, нищо не разбрах.
Жената е прецакала и избягала в Бургас!
Е, все ще се върне Mr. Greenвъпросът е на теб да не ти мине мерака за отмъщение до тогава Mr. Green

# 576
Роса, не съм чела последните страници, но разбирам, че си бясна за нещо свързано с работата ти.
В тази връзка ми се иска да изкрещя и аз силно и да кажа, че има едно гадно дребно създание на работното ми място, което окончателно се превърна в проблем за мен. При условие, че е при нас от два месеца и че всички я мразеха от началото, само аз и дадох шанс, даже и на коктейл я поканих, толкова вярвам, че не е честно да си правим изводи веднага за един човек...
Този човек се оказва такъв завършен екскремент, който е интригувал зад гърба ми през цялото време и ме е злепоставял, аз разбрах за това вчера. И вчера за първи път през живота ми избухнах без контрол пред други хора, като почти я хванах за гърлото. Днес настроението беше повече от зле, аз казах, че тя за мен е прозрачна и ако иска да се обърне към мен, то да е само свързано с работата и да е учтиво, иначе съм глуха за нея. Напрежението е кошмарно, а работя с нея постоянно. Сега цялата треперя от неспокойство и искам тя да се махне, защото или тя или аз ще се махна. А аз не мисля да напусна, тя трябва да е. Ужасно е, признавам си, аз не съм човек на конфликти, това сега е много мъчително за мен.
Тъй че те разбирам, ама не става дума за отмъщение, аз само искам да не го виждам този човек повече и вероятно ще направя така, че да не го виждам.

Мда, наистина олеква като напишеш как не понасяш някой  Laughing

Симпли, веднага ти пращам наталната карта, да те видим какъв си астролог  Laughing И ще тръпна цялата в очакване за твоята интерпретация.

Велвет, твоята история също не съм я следила, но каквото и да е, излез без лоши мисли от там. Аз в такива моменти тендирам да питам лични въпроси като има ли още любов, няма ли, ама няма да го направя, това са сложни и индивидуални неща и форумът като обратно мнение е най-злото нещо. Но ти желая да преживееш това и да се намериш отново!

# 577
Искам да се извиня на всички от темата, че Ви занимавам вече месец с моите елементарни битовизми. Няма да споделям повече по темета, че най-вероятно съм Ви отегчила и съм развалила леко темата. Простете ми. (а преди не умеех да се извинявам, явно се променям).  Blush
Red Velvet, не си ме отегчила мен лично, само...как да кажа...малко съм изненадана  Thinking Някак си отстрани изглежда, че си заровила глава в пясъка и не искаш да погледнеш ситуацията в очите. Залъгваш себе си, че всичко ще е наред и уж изчакваш да се наредят нещата, а както става ясно другата половина действа в друга посока....а ти пак се преструваш, че всичко е ок и се наслаждаваш на някаква вечеря  Shocked Честно казано, ако получа документи за развод по пощата от мъжа ми, няма не само да вечерям с него, но и не бих и говорила с него извън съда, щом не е сметнал за нужно и той да го направи...Пожелавам ти най-добрия развой на събитията за теб  Hug Винаги, когато изпиташ желание да споделиш с някой, може да ми пишеш ЛС  Peace

# 578
Red Velvet , никого не си оттекчила...напротив, всички сме съпричастни към това, което изживяваш...по-напред ти казах, макар и  малко рязко...разпиляваш се между многото ласкатели, които виждат в теб уязвима жена/ може да си магнетична, секси, чаровна, но все пак уязвима!/, като всъщност ти по този начин отдалечаваше взимането на тежкото за теб решение...Ти си силна, както каза си и решителна, имаш кариера...ще се справиш, както казват всяко зло за добро...не съжалявай за нищо, така е трябвало да стане и щом иска да си тръгне значи никога не е бил истински твой...

Относно отмъстителността...помня много, почти никога не забравям обидата, но с времето се научих да не търся мъст и някак ми е по-леко, просто задрасквам от живота си въпросния човек и забравям, че съществува...еее, ако някога ми се отдаде възможност да си отмъстя...може би пак не бих го направила, защото не ми се иска да падам на нивото на някого, за когото дори не си заслужава да го споменавам и да мисля за него...Но да, предателството винаги боли...

# 579
Обичам да работя, но съм си обещала, че ако някога пак работя ще е само за себе си..........всички офисни интриги, отношения #Crazyмерси!
mystic, идеята с това да не забелязваш някого не е лоша, но след въпросната случка не мисля, че е удачен избор, на мястото на въпросната особа бих решила, че те е страх и бягаш, ще спретна още нещо, за да те злепоставя и изкарам извън нерви, резултатът ще е: ти ще си напусналата.
Ако искаш да се разкара: мисли, мисли, мисли, (както казва любимият Мики Маус на синът ми), как най-безпроблемно да напусне и ти се разкара от кръгозора! Не го приемай, като отмъщение щом не ти е в стила, а на защитна реакция Mr. Green
Red Velvet, Киара ме е изпреварила, с нея съм единодушна.

# 580
Велвет, пак без да чета какво е било преди , а само коментарите на мадамите по-горе, ми се иска да ти кажа други неща.
Каквото и да е било, и е, никой няма какво да ти казва. Понякога най-абсурдните ситуации са най-нормалните. Аз например мога да си представя човек, който е подал иск за развод и в същото време да готви на половинката си...Способна съм лично да направя това дори, а и да съм подала развод...Както и да не го направя. С това искам да кажа, че или хората тук имат диапазон на мислене и толерантност, или не. Такива неща не се питат във форум, момиче  Grinning

А за любовта какво да кажа? Това е най-прекрасното и най-болезненото нещо. И най-безкрайното, несъвършено и недосегаемо.
Ако любовта беше даденост за всички, то щеше да е всеобщо щастие за света. Малко хора знаят всъщност какво е любовта.

Винаги ще има драматизъм и театър с любовта. И това до края на света.

Ани, ти не се притеснявай за мен, аз ще се отърва скоро, надявам се  Laughing

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 02:14 от mystic

# 581
Симпли, веднага ти пращам наталната карта, да те видим какъв си астролог  Laughing И ще тръпна цялата в очакване за твоята интерпретация.

Пишман астролог, какъв да съм?  Joy Моля ти се като се блъснеш в Джъд Лоу, кажи му нещо мило от мен.  Laughing Аз досега само веднъж съм успявала да се блъсна в него, но безрезултатно.  hahaha

Цитат
Понякога най-абсурдните ситуации са най-нормалните. Аз например мога да си представя човек, който е подал иск за развод и в същото време да готви на половинката си...Способна съм лично да направя това дори, а и да съм подала развод...Както и да не го направя.

Именно. Аз съм го правила. Много възпитано се разделихме. Някак по английски хладно. Само чай не пихме по случая.  Laughing

# 582
А не, сега мислих да лягам, шери, ама не!
Казвай бързо скорпион ли съм или не съм ?  Joy

# 583
Ам хм. Скорпион си. Ама каква картаааа!  Mr. Green Ще докладвам.  Grinning

# 584
Нали? Винаги съм се чудила на тази странна карта, а и не разбирам, ама само като я видех си казвах - Ах!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт