Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 298
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Карта на дете индиго.  Peace

_KIARA_ , ти ли се учеше да правиш синастрия преди?  Thinking Да те питам някои работи.  newsm78

# 586
Как бе, аз съм на 31, не са ли по-млади индигото?
Давай, разказвай, ще умра от любопитство, хихик.

# 587
Не, не са. Те не са в една година. Сега са между 30 и 40 годишни. Повечето. Другото ще ти напиша в ЛС, но едва ли тази нощ, защото е доста.  Peace

# 588
Ох, да легна да спя спокойно тогава, ама пиши на лични тогава, след 7 часа съм на работа и в скука, трябва да имам какво да чета  Wink

# 589

mystic, спах спокойно, не съм те мислила щом имаш слънце в Скорпион е ясно че ще се справиш, но за малко да сдадеш багажа, щом си го помислила, че и написала........... Mr. Greenвикам да ти ударя едно рамо, нищо, че не си ми го искала.
Джад Лоу ми е безличен, предпочитам Робърт Дауни-Джуниър. А това със снимането на филми ми се струва най-скучната и досадна работа на света, съвсем сериозно. Наистина не ми е ясно от какво се впечатляват толкова хората, явно светлината на прожекторите, поласкано его newsm78, знам ли........?
Това с теорията за децата индиго, не я ли отричат вече?
Симпли, не ми отговори в темата за 3-та градска, какво стана с писмата до Министерството и закрила на детето, само ти пишат отговори или има някакъв положителен ефект, т.е. действие с цел промяна?

# 590
Слънцето беше асцедента нали???

# 591
Red Velvet,  Hug kakto dushata te suvetva, taka pravi, za da si v mir sus sebe si.  bouquet

Mystic,  welcome

Pak ne raboti kirilizatora, sorry!  Cry

Indigo kids= Autistic spectrum- moe mnenie

# 592
А и аз предпочитам Робърт Дауни Дж. , Джуд само за утешение ще го взема.
Тази сутрин пак минах покрай турнажа, правеха каскади, даже нямаше народ, сигурно щото бяха статисти, нямаше го май Джуд  Wink
А, не трябваше да казваш, че киното е скучно, сега ще трябва да те накажа в ъгъла за това изказване  Grinning ( за човек, който е учил кино и има дълбока и неизличима страст към това изкуство, е цяло невежество това, което каза, хихи  Simple Smile )

Indigo kids= Autistic spectrum- moe mnenie

Ау!  Mr. Green

# 593
Аз например мога да си представя човек, който е подал иск за развод и в същото време да готви на половинката си...Способна съм лично да направя това дори, а и да съм подала развод...
Аз също съм способна да си го представя, както и да го направя, не съм способна зад гърба на човека, с който доскоро съм била свързана "за цял живот" да подам документи за развод и да му дойде като студен душ...някак си мисля, че каквато и да е ситуацията съм длъжна заради това, което ни е свързвало да бъда открита и в такъв момент  Peace

# 594
Лъки, аз те разбирам, ама никой от нас не е в нейния живот, в нейните семейни отношения.
Ако едно се научих докато остарявам, то това е да не обобщавам и не осъждам.

# 595
Лъки, аз те разбирам, ама никой от нас не е в нейния живот, в нейните семейни отношения.
Ако едно се научих докато остарявам, то това е да не обобщавам и не осъждам.
newsm10

# 596
Отмъстителността не е неизменна и задължителна част от скорпионщината според мен. Хората, които се вълнуват от интриги и в тях бушуват страсти и желание за мъст  в тази връзка, не са скорпиони/говоря за познати, разбира/.

# 597
simplyaven, Да разучавам синастрията Peace
mystic , дай насам тази натална карта, че адски ме човърка любопитството, Моляяя  bouquet

Момичета, ще ме извинявате, ама не съм съгласна с вас...Защо? Защото, разбирам да е раздяла тиха, кротка по взаимно съгласие...тогава има вероятност да останат приятели, да си готвят, че и да се грижат един за друг, нали до скоро са били семейство...Но при искова молба за развод, дето ще се гледа кой крив, кой прав/много грозна картинка, да ви кажа честно/ и то подадена по този начин... и да седне с тоя човек да разговаря, че и вечеря изглежда някак странно и не знам...явно човекът се подготвя за делото, да докаже колко мил и грижовен съпруг е бил Thinking
Red Velvet , извини ме, но когато фактите говорят и боговете мълчат...

# 598
За Red Velvet, съм съгласна с Киара. Да беше и казал, поговорили, заедно да вземат решение и тогава молба за развод и вечери, а не  тайно подал молба+ помазване и извинение за вечеря. Този мъж не знае какво иска, според мен!

Относно киното, харесвам крайният продукт, т.е. филма (дори след малко мисля да си пусна някоя комедийка), но цялата процедура по снимането, наистина ми се струва досадна и скучна: гримьори, стилисти, фризьори и т.н.........цял екип всеки дебне актьорите, те повтарят нещо по 5-10-не знам си колко пъти докато се получи удовлетворяващ резултат за режисьора, оператора.................съжалявам, не ми се струва интересно.
От първата част на Шерлок Холмс бях малко разочарована, дано втората е по-добра

# 599
Аз съм я подготвила за гледане първата част на Шерлок Холмс, ама все не намирам време...Днес може и да изгледам Механикът с моя любимец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт