ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Моите съболезнования Тарталета 
Ще се опитам да го пресъздам 
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ МНОГО ВЕСЕЛИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И УМНИ ДЕЦА 
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПРАЗНУВАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ 
Ако ти си я правила бързо да даваш рецептата

Беше много усмихнат като видя украсата и каза, че съм се справила чудесно и е впечатлен . Дойде да хапне торта с нас и мнението му за празнуването на РД се промени
Така че нищо не е загубено още
Ти можеш да си украсиш за теб и Маргарит, за гостите които ще дойдат
Звънни на някоя приятелка, която може да е свободна и да дойде, да пиете едно кафе и да се почерпите с тортичка и бонбони. Нали мъжът ти ще е на работа- като не иска да празнува да не празнува, но това не значи, че ти не може да прекараш хубаво деня

Тези толкова важни крачки не се правят току така и в отсъствието на любов, топли чувства и разбиателство
Има начин нещата да бъдат поправени, недей да го отписваш, опитайте се да намерите решение

Аз да се похваля имаме си от снощи 2 бебета-рибки(ез подозирах,че рибката ми може да е бременна аа нямаше голям корем и все се чудех).Снощи поглеждам и видях рибетата имаше още 1-но недоразвито.Бързо ги отделих да не ги изпапка мамаи така.Мъжкият преди месец и нещо се удави в рапана в буркана ама явно си е свършил задължението даостави поколение.Стана ми едно хубаво.Като малка имах рибки ама хелерчета никога вне съм развъждала-от тези оранжевите карибски рибки.
Знам, че е комплекс..... Никога не съм се самоизтъквала, хората които ме познават след като съм завършила, даже и не знаят какво ми е образованието, докато той не ги уведоми, че баща ми е спал пред МЕИ-то, за да раздава водка

Възхищавам ти се , че си родила 3 прекрасни деца. Няма нищо по хубаво от това.

от мен! Не ти е лесно...И моят мъж няма висше, но това е последното нещо, за което би избивал комплекси...важното е, че е добър в това, с което се занимава и може да издържа семейството си...а какви хора с ВИШУ съм срещала...да не ти описвам...едната пишеше "рАка", а другата: " в на пред вид"....