Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 899
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе/София

Само да попитам- в Мола на Стамболийски има ли магазини, в които се предлагат дамски дрехи и костюми големи размери?

Оф толкова ми е познато преживяването ти.Всеки път е така като тръгна на шопинг.
В мола на Стамболийски трудно/да не кажа невъзможно/ ще намериш нещо по-голямо от размер 48-50 евентуално.

# 61
  • София

Само да попитам- в Мола на Стамболийски има ли магазини, в които се предлагат дамски дрехи и костюми големи размери?

Оф толкова ми е познато преживяването ти.Всеки път е така като тръгна на шопинг.
В мола на Стамболийски трудно/да не кажа невъзможно/ ще намериш нещо по-голямо от размер 48-50 евентуално.

Значи утрешната дестинация няма да е МОЛ-а. Simple Smile

На мен ми трябва размер- 54-56.

# 62
  • София
И моето впечатление е същото за Мола на Стамболийски, но все пак съм ходила епизодично.

Вчера и аз направих малък тур по магазините - влизах в Промод, номера като за нас няма  Naughty Имаше епизодично ХЛ, ама не мисля, че щеше д ами стане.

Влизах в едно магазинче за дамска конфекция (ризи, костюми), в първата пресечка в ляво на Стамболийски, имаше доста неща, но не пробвах нищо, защото не ми се занимаваше, там обикновено панталоните с ами къси, а ризите с късеещи ръкави. Но имаше интересно неща иначе.

Накрая се забих в Дака Стил от другата страна на Стамболийски, пробвах около 15 панталона, много отчайващо, но все пак накрая ми станаха 2, единия с вълна, и 2 ризи. Сака нямаше Sad Малко са скъпички нещата, ама бях тотално отчаяна и ги купих и панталоните, и ризите  Rolling Eyes Панталони 58 лв., ризи 29 лв. ooooh! Иначе има намаления, но за съжаление нищо от тях не ми стана или не ми стоеше добре. Мярнах размери до към 56, аз се напъхах в 54 Sad

Момичета, казаха ми за този сайт http://outletbg.net/  , че имало хубаво бельо
Кажете, някой поръчвал ли е?
В този сайт няма нищо впечатляващо, а цените не са много ниски.

# 63
Mилена, благодаря!!!   bouquet

# 64

Аз вече направих поръчка, ще пиша като дойде. Не знам какво значи впечатляващо, но аз съм впечатлена от бельото на Triumph- последния път си купих сутиен за 70лв от техния магазин (горе долу толкова вървят 60-70-80лв...). От този онлайн магазин си поръчах сутиен за 29лв...Не знам какво значи не много ниски цени за вас, за мен това е много ниска цена за тази марка...

# 65
Здравейте,и аз съм към вашата групичка.  Simple Smile
Реших преди месец да поръчам от bonprix  2 блузи и един суичер.
Познайте,какво се оказа-огромни са ми!  Cry
Сега ги продавам,тъй като пликовете са отворени и няма как да върна нещата .
По техни размери съм междинен номер -около 56-58 ...
Суичера го поръчах по-голям,с идеята да не е прилепнал...а той е огромен !
Блузата пък уж трябва да ми е добре,а тя ми е с номер и малко по-голяма.
С 2 думи -продават се!

http://www.bonprix-bg.com/bu/offer.htm?s=928426    - сив е на цвят със "златисти" капси и цип - 40лв.

http://www.bonprix-bg.com/bu/offer.htm?s=969877 - сива с бял текст - 25лв.

http://www.bonprix-bg.com/bu/sizing_her.htm - размерите     

# 66
  • София

Аз вече направих поръчка, ще пиша като дойде. Не знам какво значи впечатляващо, но аз съм впечатлена от бельото на Triumph- последния път си купих сутиен за 70лв от техния магазин (горе долу толкова вървят 60-70-80лв...). От този онлайн магазин си поръчах сутиен за 29лв...Не знам какво значи не много ниски цени за вас, за мен това е много ниска цена за тази марка...

Коментирала съм сайта, а не бельото на Триумф, което харесвам. Сайта е беден, няма почти нищо, мен лично такива сайтове не ме впечатляват. Не бих пазарувала от такива места.

# 67

Коментирала съм сайта, а не бельото на Триумф, което харесвам. Сайта е беден, няма почти нищо, мен лично такива сайтове не ме впечатляват. Не бих пазарувала от такива места.

Е, Всеки има право на мнение- мен не ме бърка какви са сайтовете, а дали има нещо изгодно ш тях Simple Smile)) Чакам с нетърпение да си вида сутиенчето   Sunglasses Ако е хубаво , ще взема и нещо  Пума за мажо...

# 68
  • София
Днес доста поскитах по магазините и искам да споделя съвсем пресни впечатления.

Обиколката започна от магазина на колелото на Съдебната палата. Там няма никакви официални облекла, но има ежедневни трикотажни блузи, панталони и дънки.

В магазина на Бианка в ЦУМ има голям избор от дрехи, предимно ежедневни, но цените са шокиращо високи. Един панталон е около 100 лв и нагоре, сака няма, но има много модели дънки, тениски, трикотажни блузи. Като цяло там дрехите са много приятни на вид и има много младежки модели. Минусите са: много високи цени и липса на официални костюми и сака.

На Пиротска след Малкия ЦУМ в посока пазара Кирков открих един магазин с големи облекла, в който имаше доста интересни модели, както и памучни сака и панталони от някаква елегантна, но мека и еластична материя, но като цяло нямаше голямо разнообразие от модели и цветове. Тези сака струват 55 лв бройката, има и ризи на 35 лв., както и памучни блузи, панталони.

Реално днес почти във всеки магазин ми предлагаха големи размери панталони- до 58 размер, но сака и връхни дрехи нямаше в тази номерация.

Съвсем накрая, на път за вкъщи, случайно попаднах на един магазин, в който има костюми и ризи до 58-60 размер. Цените на костюмите са съвсем прилични- 60-70 лв за костюм, обаче моделите са една идея по-обикновени и може би малко старомодни. Може и на мен така да са ми се видяли след цял ден обикаляне де... Simple Smile
Ако някой се интересува-магазинчето се намира на самата трамвайна линия в посока пазара Кирков, като вървиш от Халите към пазара. Отдясно. Някъде между многото магазини за обувки и като погледнеш отвън, се виждат много закачени сака и костюми.

Интересно беше като влязох и попитах продавачката дали има големи размери дрехи, какво ми отговори тя. Казвам и аз:
"Имате ли големи размери костюми?", а тя:
" Винаги".
"Имате ли големи ризи?"
" Винаги".
"Имате ли панталони, рокли, поли, сака?"
" Винаги".

Та да знаете-там " Винаги" има всичко. Simple Smile

# 69
  • София
gabiplus, случайно да ви видяла и цените на дънките в Бианка, както и дали има дължини като високи жени? Имам ужасна нужда от дънки. Дали пък скоро няма да има намаление там и да се разходя  newsm78

# 70
  • София
gabiplus, случайно да ви видяла и цените на дънките в Бианка, както и дали има дължини като високи жени? Имам ужасна нужда от дънки. Дали пък скоро няма да има намаление там и да се разходя  newsm78

Имаше много дънки в Бианка и тези, които аз гледах, бяха с цени от 80 лв. до 180 лв. Доста скъпо според мен. Имаше някакви незначителни намаления на единични стоки. Ако имаш път натам, разходи се и разгледай. На мен много ми хареса визията и стоките в магазина, но определено не мога да си позволя ежедневни, пък било то и ежемесечни покупки оттам.

Специално за дънки, ако не сте противник на дрехите втора употреба, мога да ви посоча няколко магазина, в които има големи номера дамски дънки ( а и мъжки), които по никакъв начин не изглеждат "употребявани".

# 71
  • София
Да, цените са доста солени Sad

Аз нямам опит в пазаруването в магазини втора употреба, имам само единични попадения от там, но не пречи да кажеш някой магазан да го пообиколя Simple Smile

# 72

Специално за дънки, ако не сте противник на дрехите втора употреба, мога да ви посоча няколко магазина, в които има големи номера дамски дънки ( а и мъжки), които по никакъв начин не изглеждат "употребявани".

Защо изобщо питаш, давай го Simple Smile

# 73
  • София

Защо изобщо питаш, давай го Simple Smile

От по-известните магазини втора употреба, посочвам като цел на обиколката Мания в Люлин или в Дружба. Тези два магазина от веригата, са заредени най-добре и оттам лично аз съм купувала много неща. Освен това има един нов магазин, който се намира пак в Люлин, на Кооперативния пазар, в партера на магазин Европа или по-точно малко като в някакъв подетаж под самия магазин. То реално е нещо като базар, но на долния етаж има един много хубав магазин втора употреба, в който има отделен щанд XXL и нагоре облекла. Дрехите са на закачалки, изгладени, нормално изглеждащи и има сравнително голям избор от големи размери дънки и панталони. Миналата седмица с една приятелка купихме оттам 3 чифта мъжки дънки 6 XL, на цена 17 лв бройката.

# 74
  • София
На Младост 1 на пазара има магазин за бременни и големи номера. Дънките са около 40-50 лева, но са хубави и имат много размери.

Общи условия

Активация на акаунт