Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 104 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Сутиен на добра цена според мен за дами, носещи по-голяма чашка: http://www.asos.com/Caprice/By-Caprice/By-Caprice-Carmen-E-F-Emb … inPage_mainImage4
36 размер е като наше 80-85 мах, просто чашката е по-голяма, има Ф

eaven (MonkA), моето мнение: по-склонна съм да се доверя на чужд сайт, отколкото на български  Crazy  Blush  най-малкото, защото тези нашенските, които съм разглеждала са все с някакви неатрактивни за моя джоб цени  Mr. Green

На прима виста се сещам това:  Направи сайта мах простичък, т.е. лесно да се ориентира човек, да не е прекалено шарено, въртящо се нещо, наблъскано.
Търсачка да има, която да намира и по 1 дума и по 5 примерно...значи, ако търся сутиен да ми излизнат вс сутиени или пък като задам конкретен модел+цвят+номер да ми излезе това, което "питам".
Мерките да са много точни на нещата.
Да има сайз гайд (такова, което казва за кой номер си, ако имаш дадени мерки).
Инфо кои марки са умалени/уголемени...или по-скоро в сайта да може да се публикува мнение на клиентите...макар че това понякога е нож с 2 остриета, може би само мнения на клиент, който е купил дадената стока...а не да пише кой какво реши.

...Документацията как ще е; ще приемаш ли връщане на стоката (то по закон е задължително в рамките на известно време) в какъв вариант: с етикет естествено, в оригиналната опаковка, би ли поела обратно пощенските разходи, ако стоката не отговаря на описанието или на номера и т н

А дали бих купувала по принцип и какво: ВСИЧКО!
Писала съм и преди, аз си падам по хойкане по магазините, не ме уморява това, но определено в последните години в магазин за дрехи и обувки не обичам да влизам, купувам всичко такова по нета + козметика, единствено храна и перилно/почистващи препарати и то не заради друго, а защото доставката от чужбина ми излиза повече, особено след като платя доставката в страната, ако можеше и манджата щях да си пазаря по нета  Peace
... еее не съм мързелива, времето щях да го запълвам с хойкане по улицата с фемилито  hahaha

# 256
  • София
Ани, благодаря много   bouquet
Истината е, че и аз гледам с недоверие на българските сайтове, било то заради високите цени или грозните модели и малък асортимент, няма какво да си кривя душата Blush
Още избистрям идеята, но май ще се окаже доста по-трудно отколкото очаквах, изискващо повече инвестиции откъм време и пари, но пък съм доста амбицирана. Simple Smile

Ще има ли и други които ще споделят мнение по въпроса? Flutter

# 257
Монка, защо не пуснеш една отделна тема по въпроса, нека повече хора се включат и дадат идеи.  Hug

# 258
  • София
Леко ме притеснява, че просто ще ме разкъсат с парцалите, или никой няма да ми обърне внимание Mr. Green  Отделно, че никога не съм се занимавала с точно такава дейност, нищо не разбирам от изработка на сайтове, и съм твърде малка... и така.

В този форум е пълно с разбирачи, които като попиташ нещо, вместо да отговорят на въпроса, ти обясняват колко си зле. Това ме спира Simple Smile

# 259
  • София
eaven, аз не съм си купувала дрехи онлайн. Предпочитам да пробвам преди да купя. Човек трябва да е много наясно с това кое му стои добре и кое не, за да рискува да купи онлайн. Може би ще е добре да дадеш възможност на хората да върнат или заменят дрехите.

# 260
  • Пловдив
Монка, бих пазарувала, ако моделите ми харесат, размерите отговарят и цените са нормални.
Успех в начинанието.

# 261
  • София
Мнението на anny_ в много голяма степен се покрива с моето по отнощение на онлайн магазините. Имам опит единствено от ужди сайтове. Българските неме привличат нито с моделите и избора, които предлагат, нито с ненормално високите си цени.

Иначе съм много "ЗА" онлайн покупките. За опит и вид на сайт може да се разгледат чуждите такива.

# 262
eaven (MonkA), аз ще съм първата ти клиентка, ако направиш такъв сайт и той отговаря на някои мои изисквания Simple Smile

1. Дрехите да не са тип "чувал", а все пак да изглеждат добре, а защо не и модерно.
2. Цените да са нормални ( аз например не пазарувам от чужди сайтове, защото цени от 30 - 40 паунда за мен са цяло състояние, особено ако накрая се окаже, че не ми стои добре или не си отговаря на размера )
3. Да има точна таблица с размери на всяка дреха или ако са различни производители да има техни таблици. Оказва се, че не само в България има проблем с това.
4. Хубаво би било да има подмяна, ако дрехата се окаже голяма или малка. Това вече съм го срещала в БГ сайт, ако не се лъжа на он лайн магазина на Тенденз.
5. Да се използват няколко начина за доставка, например куриерска или пощенска пратка, каквато предлагат Еконт.
6. Може да се помисли и за бонусна система за редовни клиенти.

Преповтарям повечето неща, но ако се сетя още нещо ще допълня.
Желая ти успех и моля те, пиши като реализираш проекта си !   bouquet

# 263
  • Sofia
Не я ли огледам и пробвам дрехата не купувам,на колкото и известна марка да е и изгодна цена....

# 264
  • София
Благодаря ви, момичета, за всичките мнения - положителни и отрицателни  bouquet

Споделям всичко което сте написали, защото и аз съм имала същите проблеми - сгрешени размери, неотговарящи модели, и т.н, и т.н. Да не говорим изобщо липсата на нормални, хубави дрехи, на нормални цени тук Peace Спомням си първото си ходене в Лондон, където се родих и се върнах с 36кг багаж Mr. Green

*Tea*, напълно подкрепям първата ти точка, сто пъти съм се опитала да обясня на някоя продавачка, че не е достатъчно да вляза в дрехата, на възрастта ми не подхождат разцветки и модели,които би носила баба ми. Simple Smile И аз искам да нося всичко, което и колегите и приятелите ми, и мисля че се справям доста добре в подбора, може да не нося къси поли, но често получавам комплименти за дрехите си Simple Smile

Всъщност идеята се разви от едно скорошно разчистване на гардероба, пуснах обяви в един сайт, който всички предполагам знаете Mr. Green и ме изуми интереса към нещата ми, имам някакво свободно време и реших да го оползотворя, така или иначе имам интерес към модата. И така. Ако още някой иска да ми даде съвети и насоки, ще се радвам да чуя, а когато успея да завърша проекта ще се похваля Hug

# 265
  • София
eaven (MonkA) да знаеш,че и аз ще ти бъда клиентка задължително.Не знам с какво се занимаваш,но ми хрумва идеята за едно магазинче в София/примерно/ и към него онлайн магазина.Така биснесът ще е завършен идеално според мен.Обмисли цялостната концепция,пък мога да те свържа с човек,който ще съдейства за онлайн магазина на мноого прилична цена.

# 266
Монка, съвсем принципно винаги бих гласувала с две ръце за такава инициатива. Simple Smile
Много по-лесно би ми било да пазарувам от български сайт (обичам да го правя) отколкото от чужд, най-малкото защото е по-бързо, комуникацията е по лесна и евентуален проблем с връщане на грешен размер примерно би бил по-лесно решим.
Какви изисквания бих имала аз за дрехите - ще се повторя с много от момичетата тук, но все пак - да не са бабешки модели, да не са торби и да не изглеждат като купувани от битака. И все пак имай предвид, че вкусовете на хората се различават ужасно, така че тези определения могат да означават много различни неща за различните хора Simple Smile

Това, което на мен винаги ми е било трудно да намеря, а на което всъщност много държа, са хубавите материи. Имам тениски на Marks & Spencer, които са от ужасно трико и се размъкват за един сезон. Или пък избеляват за нула време. Така че усилие в тази насока също би ме спечелило веднага Simple Smile

# 267
  • София
Не знам с какво се занимаваш,но ми хрумва идеята за едно магазинче в София/примерно/ и към него онлайн магазина.Така биснесът ще е завършен идеално според мен.Обмисли цялостната концепция,пък мога да те свържа с човек,който ще съдейства за онлайн магазина на мноого прилична цена.
Занимавам се със себе си Mr. Green Шегата настрана, но има истина - студентка съм в УНСС. Не работя в момента, но допреди година и половина нашите имаха хотел, а миналото лято работих в друг на морето, така че съм запозната донякъде с частният бизнес отвътре. Магазинче естествено е оптималният вариант, но просто нямам финансовата възможност за такава инвестиция, в тази криза е абсурд да тегля заем (а и след като учих известно време финанси се зарекох, че никога няма да имам вземане-даване с банки в тази сфера). Предпочитам да инвестирам парите си в разнообразна стока вместо в заплата на продавачка.

Имам идейка. Първо ще направя страничка във Фейс, където всяка дреха ще бъде качвана с подробни размери и описание. Ако нещата потръгнат ще се прави сайт, магазинче и така - постепенно към прогрес Simple Smile

Magrat , аз лично не съм фен на M&S, имам само една тяхна рокля с която бях на изпращането си, копринена, взех я защото е colorblock (купена доста преди да излезе въпросната мода) и има детайли на талията които оптически ме издължават, и отнесох куп комплименти за нея. Но си отбелязвам - хубави материи Simple Smile

Много ме притесняват различните вкусове на хората. Аз например, мразя широки панталони надолу, мисля че ме правят още по-дебела. Предполагам че ще търся начин клиентите да кажат какво точно искат да намерят, за да има за всеки Simple Smile

Още веднъж да благодаря на всички, не очаквах такъв отклик Heart Eyes

# 268
Е то някои неща зависят от фигурата, на мен широки панталони надолу ми седят по-добре, а мразя широки блузи, особено туники- дори ен изглеждам като бременна, което щеше да е по-добре.
Обожавам рокли, но да са поне до коляното, което е трудно да с енамери, повечето са тип туника.
Не обичам потници и рокли с презрамки- повечето модели, хм, не ме представят в много добра светлина

# 269
  • София
eaven (MonkA), желая ти успех!
Само ще ти дам един съвет. Това с продаването през фейсбук звучи несериозно. Хората, които не познаваш ще те намразят заради спама, а клиентите ти ще са само приятели и роднини. По-добре потърси в нет-а готови магазини или каталози и си направи един приличен онлайн магазин. Ще трябва да вложиш някакви пари, но иначе не виждам как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт