Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 975
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
да,след като разгледах сайта и аз установих,че цените са високи....една от манекенките ми изглежда много трагично,но...поне са онагледили какво предлагат, но понякога кофти визията може да те накара да не харесаш и дрехата

# 451
  • Под гъбата
За лятото се снабдих с прилични памучни блузи от два английски сайта. От друг такъв пък си купих анцузи. Сега пак ще ги разглеждам за по есенни дрехи и дано успея с някое палто или жилетка.

# 452
  • София
mama_mima може ли сайтовете Praynig

# 453
аз да вметна за колебаещите се като мен относносутиените в Лидъл- аз съм с голям бюст и имах съмнение,че и най-големият им раазмер ,който предлагат сега - 95 Д няма да ми стане...но уви,стана ми.Сутиенът е хубав,вярно,широчки презрамки и колани,което  е дразнещо,но  е доста стегнат и прибира отвсякъде...и е само около 9лв.

Скрит текст:
и в тази връзка да вметна,че продавам ето този сутиен на Ню силует, бял на цвят, 90 Д, чийто чашки са ми малки

# 454
  • София
Те големите размери сутиени са с широки презрамки и колани именно, за да придържат тежестта и да прибират по-добре. А случайно да имеше от сутиените за кърмене? Аз май ги изпуснах отново Sad

mama_mima може ли сайтовете Praynig

Да, моля, сподели сайтовете. Дано е нещо ново, което не съм пробвала. Аз съм висока и при мен идва проблемът с къси ръкави и панталони.

# 455
А случайно да имеше от сутиените за кърмене? Аз май ги изпуснах отново Sad

не си,те ще бъдат от 1 октомври - размери 85 В и 85 С

# 456
 само да кажа, че си взех якето. много бързо стана и съм мноого доволна

# 457
  • София
Аз да се включа с информация за един нов магазин - казва се Стил във всякакви размери (или нещо от сорта) и се намира на ул. Н. Коперник в Гео Милев, на ъгъла с Шипченски проход. Миналата седмица бях и останах изненадана от големият избор - ризи, сака, панталони, якета, даже официална дълга рокля видях. Производителят е български. Взех си един черен панталон за 35лв. в радостта си че съм намерила нещо хубаво, ама вече се позамислям дали ще го нося, та си седи с етикета. Laughing

П.С. Много ме изненадаха два менекена вътре - с размери точно за такъв магазин и облечени супер Crazy

# 458

Според мен във всеки магазин за бременни има такива размери. Спомням си, че поне с бельото нямах проблеми.

# 459
Е всички ли да се молим за ЛС?Направо го напиши в темата.
Извинявам се на всички, но тези дни не ми остава много време да влизам във форума.  Embarassed
Това е линка:
http://chorapogashti-lida.com/index.php?route=product/category&path=36
  bouquet

# 460
  • Под гъбата
Моите сайтове са ASDA  и Tesco. Пиша ги така и дано не се сметне за реклама!

# 461
  • София

Според мен във всеки магазин за бременни има такива размери. Спомням си, че поне с бельото нямах проблеми.

Да, размерите не са от невъзможните, но и цената е от значение. В магазините за бремени малко прекаляват с цените.

# 462
Когато ми се налагаше струваха 15-20 лева, но не си спомням марката. Със сигурност бяха български и доста добри. Може би единствените удобни, които намерих бяха точно те. Сега обаче не знам как стои въпроса, но тогава си спомням, че ги виждах в почти всички магазини за бременни.  newsm78

# 463
Момичета сега си подреждах гардероба и като знам колко трудно е едра жена да си намери подобаваща дреха реших,че мога да "споделя" няколко дрешки - една туника, която ми е широка и съм обилчала веднъж през бремеността /ще седи добре на едра дама с корем или на бременна,иначе ще виси/, една блузка,която ми е къса и не ми покрива д-то както аз искам, една перелина за зимата или студена есен и едно зимно яке /перелината и якето са за доста едри жени/.От всичко изброено само перелината съм обличала 2-3 пъти през бремеността.Ако някой се интересува да ми пише, аз съм размер 58 и нагоре,в зависимост от фирмата и номерацията й. Имам и панталони, чистак нови,които не ми стават, купувани с идеята за отслабване или преди забременяване, но до тях не съм стигнала още при подреждането...
Скрит текст:

# 464
  • В Голямото село
И аз си взимам дрехи от Асдата и Теското, знам си размера и така си спестявам много главоболия от обикалянето по магазини, меренето, подигравателно-съжалителните погледи на продавачките и отчаянието от оскъдното предлагане на нормални дрехи в големи размери у нас. Аз лично по нашите магазини ако намеря голям размер, то задължително ще е ултрабабешки модел, кройка или цвят. В Matalan също често си намирам дрехи. mama_mima, няма как да правим реклама на тия сайтове, те са си английски - не виждам лошо в това, че споделяме с цел да помогнем на другите.

Общи условия

Активация на акаунт