Revlon

• 40 680
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
Днес пробвах Фото реди, но първият номер ми беше много светъл, а следващия ми дойде доста тежък  Sad Нещо друго трябва да търся  Close
На мен също не ми пастна никой от цветовете на Фотореди.
Колостей имат и мус в черна тубичка  ,лекичък е виж и него.

Мусът не цапа ли много? И не става ли на петна  newsm78 в интерес на истината за първи път чувам за него, някой да го е ползвал?  newsm78
Нито ми е цапал нито ми е стоял на петна просто е слабо покривен.
Отиваш без ФДТ намазваш си цялото лице и тестваш.

# 31
  • София
Днес пробвах Фото реди, но първият номер ми беше много светъл, а следващия ми дойде доста тежък  Sad Нещо друго трябва да търся  Close
На мен също не ми пастна никой от цветовете на Фотореди.
Колостей имат и мус в черна тубичка  ,лекичък е виж и него.

Мусът не цапа ли много? И не става ли на петна  newsm78 в интерес на истината за първи път чувам за него, някой да го е ползвал?  newsm78

Нито ми е цапал нито ми е стоял на петна просто е слабо покривен.
Отиваш без ФДТ намазваш си цялото лице и тестваш.

Ти с каква кожа си? Потърсих мнения за този фдт и срещнах мнения, че не е подходящ много за суха кожа, а моята напоследък е доста суха... Може би ще го оставя за пролетта/лятото...

# 32
  • София/Бургас
reproche, аз ползвам Фото Реди. Със суха кожа съм. Ето мнението ми :

Това е няколко дни, след като го купих :
Има един светъл цвят ( 002 - Vanilla) и другите са тъмни (oколо 5 цвята), независимо, че официално са около 8-9 цвята в серията. Ф.Д.Т.-енът е добър, покривен е (покри ми едни червенини) . Има блестящи частици, които могат да се покрият с малко пудра, но мисля че те не са голям проблем. Не си личеше, че съм с ф.д.т. Много естествено стой. Аз съм много доволна от него за сега. Това е мнението ми за сега, все пак съм го носила само няколко дни. Аз съм със суха кожа.

Това е, след няколко месеца :
Стой добре, не се забелязва. За блестящите частици - да има ги, но не са така натрапчиви се обявява по блоговете и ревютата. Лицето е леко озарено, но не прекалено. Ако се сложи малко пудра - не се забелязват даже .   
Хубавото на Реди е, че лесно може да се промени цвета с пудра. Аз съм много бяла и най- светлия ми е добре, но направих следния експеримент. След ф.д.т.-ена - Реди, сложих пудра, но по - тъмна и тя се смеси много добре с него и се промени цвета. 

Мога да ти кажа определено, че ф.д.т.-енът е за пролет/лято, не и за зима.

# 33
А да попитам за ColorStay цветовете са розовеещата гама или по жълтеникави,не знам дали ме разбрахте какво имам в предвид Embarassed Embarassed Embarassed

# 34
Аз имам бързо съхнещия топ лак на Ревлон и съм доволна - съхне бързо и има хубав блясък.

# 35
Можете ли да ми дадете мнения за тези два продукта !

# 36
Искам да питам тези от вас, които са с по-мазна и проблемна кожа - фон дьо тените Color Stay и Photo ready дали са ви предизвиквали появата на пъпки?

И кой от двата седи по-естествено, в смисъл да не си личи от 5 километра, че си се наплескал с фдт?

# 37
Влизам да ви се похваля,взех си фдт Photo Ready от аптеката в Гранд и съм много доволна от цвета и е също доста покривен  Wink Весели празници    santa2

# 38
Искам да питам тези от вас, които са с по-мазна и проблемна кожа - фон дьо тените Color Stay и Photo ready дали са ви предизвиквали появата на пъпки?

И кой от двата седи по-естествено, в смисъл да не си личи от 5 километра, че си се наплескал с фдт?

ПО първия въпрос - Color Stay - да; Photo ready - не.
По втория - Photo ready.

# 39

И аз си го купих! Много съм доволна. Перфектен е и цвета уцелих , и стой естествено.  Heart Eyes  Покривен е , но не стой като маска.
Радвам се , че си го купих.  Heart Eyes
И червило си купих   цвят - 035. И от него съм много доволна.  Party
Мисля да се сдобия с фон дьо тена Photo Ready. Но може би по-нататък.  Peace

# 40

ПО първия въпрос - Color Stay - да; Photo ready - не.
По втория - Photo ready.
Мерси, MissNellie  bouquet Simple Smile

# 41
Можете ли да ми дадете мнения за тези два продукта !

За втория, в писалката - не ми харесва. Много е гъст за мен, и ми стои неестествено. И се събира където му падне. Направо ми състарява очите.
И аз си взех от серията Калърбърст прасковеното червило и много ми харесва.

# 42
ФДТ Photo Ready na Revlon цапа ли дрехите ? Thinking

# 43
  • София/Бургас
ФДТ Photo Ready na Revlon цапа ли дрехите ? Thinking

Не. На мен не ми ги цапаше.

# 44
  • В къЩи.
Каква е цената на червилото?

Общи условия

Активация на акаунт