Revlon

• 40 680
  • 114
  •   1
Отговори
Здравейте, не намерих тема за Revlon и реши да създам една!
Споделете опита си продуктите им и дайте мнение! Кои са ви любимите ?

Не съм ползвала много от продуктите им, но на 100% мога да кажа, че основата им COLORSTAY е страхотна  !

# 1
В САЩ се боядисвам само с боя на Revlon - много светло русо (N:05),цветът става супер Simple Smile))) Иначе ползвам и фдт и пудра colorstay,имам няколко спирали и сенки,гланцове... от всичко съм доволна  Peace

# 2
ZornitZa, а случайно да си ползвала маските им за коса? 

# 3
Фон дьо тена PhotoReady e страхотен, много хубаво и равномерно покрива, издържа дълго, има леки блестящи частици, които са много дискретни. Много съм доволна. За сега само това съм ползвала, но възнамерявам да опитам още продукти.

# 4
ФДТ COLORSTAY  ползвам за мазна кожа идеално отговаря на моите нужди .

# 5
  • Пловдив
Аз също го ползвам, и съм доволна. Но сега зимния сезон кожата ми изсъхва доста, та какъв да си взема?

# 6
ZornitZa, а случайно да си ползвала маските им за коса? 

Не съм, ако открия някъде из Пловдив бих си купила, но идея си нямам дали ги има и къде...

# 7
A  от коя спирала на Ревлон сте доволни?
Аз съм с къси мигли и търся и за удължаване и обем, а пък , ако може и да извива, ще е супер Laughing

# 8
  • София
Ползвала съм гланцовете от тази серия,не са лоши

# 9
ползвала съм ФдТ-и,спирали и горе посоченото червило-очарована съм!!!!!

# 10
Аз харесвам тази спирала

Uploaded with ImageShack.us

# 11
Имам това червило http://www.revlon.com/Revlon-Home/Products/Lips/Lipcolor/Revlon- … tte-Lipstick.aspx цвета е Mauve it over, едно от любимите ми червила до момента Heart Eyes, единственият недостатък е, че е твърде сухо. Имам и един гланц от тази серия http://www.revlon.com/Revlon-Home/Products/Lips/Lipgloss/Colorst … ral-Lipglaze.aspx аромата е страхотен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шоколааад, цвета е телесен, не е лош, но е доста гъст и лепкав, заради трайността.

# 12
  • София
Предстои ми купуване на фдт и се чудя кой е по-подходящ за зимата - Фотореди или Колърстей? По принцип съм със смесена кожа, но в студа доста суха става... Търся средна покривност, най-вече да изравнява тена, някмам кой знае какви несъвършенства, да стои естествено  newsm78 Съвети? Embarassed

# 13
Предстои ми купуване на фдт и се чудя кой е по-подходящ за зимата - Фотореди или Колърстей? По принцип съм със смесена кожа, но в студа доста суха става... Търся средна покривност, най-вече да изравнява тена, някмам кой знае какви несъвършенства, да стои естествено  newsm78 Съвети? Embarassed

Colorstay ! Наваля ме сняг, лицето ми е мокро....а фдт си седи и не мърда ! И аз съм със смесена кожа и за мен е страхотен !!!

# 14
Обожавам Revlon. Имам много любими техни продукти, но може би най-любими са ми ружовете. Моята кожа е много светла и всичко, което е по-пигментирано изглежда малко смешно, а тези на Revlon с огледалцето придават само лек отенък и наистина подчертават съвсем леко без да дразнят. Идеални са за това, което аз искам.

Общи условия

Активация на акаунт