Revlon

• 40 680
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
От писаното в темата,  разбирам, че Color stay е за мазна кожа, а Photoready за суха? Моята кожа е смесена към суха втория вариант ли ще ми е по-добре? И да попитам в ДМ или Лили има ли тази марка козметика? Зърнах в нета, че в един сайт е на промоция, но ми се иска да го видя на живо преди да го взема.

Не, Color stay се предлага в два варианта  - вариант за мазна и вариант за суха кожа.  Преди години ползвах варианта за мазна, а след това преминах към този за суха.
Благодаря! А, photoready за каква кожа се водим, че е?

# 106
Здравейте момичета,
някой да е виждал палитра сенки на REVLON  във Варна
https://www.google.bg/search?q=revlon+essential+mattes+2&esp … eBg5GUEIquSr7M%3A

Няма я в ЛИЛИ или в ДМ.... ако някой знае от къде мога да си я купя много ще съм благодарна.
Иначе съм ползвала ФДТ Colorstay и честно казано се задържа перфектно на лицето и ми харесва ( за мазна кожа добре  матира)

# 107
 Здравейте, дами!  Някоя от вас използвала ли е шампоана на Revlon professional Revlonissimo и по-конкретно за матиране на рус цвят?
https://www.amazon.com/Revlon-Revlonissimo-Shampoo-Conditioner-B … P3ZC1ZPXHJ9TKWZTY

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 18:59 от elena_12

# 108
След като смениха шишетата на Ревлон ФДТ им за мазна кожа , имам чувството , че вече не е същия.стой по пудрен , как да го обясня ....преди беше като друга кожа на лицето , а сега си личи яко , че имам ФДТ и то все едно съм с половин кило грим  Confused

# 109
След като смениха шишетата на Ревлон ФДТ им за мазна кожа , имам чувството , че вече не е същия.стой по пудрен , как да го обясня ....преди беше като друга кожа на лицето , а сега си личи яко , че имам ФДТ и то все едно съм с половин кило грим  Confused
И аз съм разочарована. Моят е за суха кожа, но ефекта е същият, който описваш.

# 110
  • София
От писаното в темата,  разбирам, че Color stay е за мазна кожа, а Photoready за суха? Моята кожа е смесена към суха втория вариант ли ще ми е по-добре? И да попитам в ДМ или Лили има ли тази марка козметика? Зърнах в нета, че в един сайт е на промоция, но ми се иска да го видя на живо преди да го взема.

Не, Color stay се предлага в два варианта  - вариант за мазна и вариант за суха кожа.  Преди години ползвах варианта за мазна, а след това преминах към този за суха.
Благодаря! А, photoready за каква кожа се водим, че е?

Според мен Фотореди също е подходящ за нормална към суха кожа  Peace Аз имам и него и Colorstay за суха кожа (стария вариант, който взех на чудесна промоция). Форореди е с по-сочен финиш и имаи предвид, че има частички и то доста. Също така доста цапа, ако си докоснеш лицето и след това нещо друго, всичко става във ФДТ.

# 111
Carrie, аз си взех на colorstay. Ами, не е очаквания от мен ефект.Стои ми сух, 1-2 часа след поставянето му. Въпреки,че основата ми е крем за суха кожа, т.е. по-мазен.

# 112
  • София
Carrie, аз си взех на colorstay. Ами, не е очаквания от мен ефект.Стои ми сух, 1-2 часа след поставянето му. Въпреки,че основата ми е крем за суха кожа, т.е. по-мазен.
Може да пробваш след нанасяне да пръснеш със спрей флорална или термална вода. Аз имам лавандулова вода в момента, под формата на спрей и при мен едновременно фиксира ФДТ цял ден и той не стой сухо и брашняно. Наскоро открих това трикче и го прилагам, защото и аз много често имам този проблем.

# 113

А пък на мен ужасно ми подчертава пори, дава състарен ефект. Затова категорично се отказвам от него и заминава в размените.

# 114
Пръсйам се от време на време с една термална на Виши. Да има ефект, но и той не трае дълго.Явно просто кожата е започнала да ме дъни, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт