Revlon

• 40 680
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
Коя е новата опаковка точно? Моята изглежда така:

http://2.bp.blogspot.com/_Mx-b5ohzM50/TEPpHnByyKI/AAAAAAAABek/cK … vloncolorstay.jpg

само че без надписа softflex, изглежда в България предлагат друга версия  Rolling Eyes

Както се вижда разликата между Buff и Ivory е доста голяма.
Photoready имат ли по-светли нюанси?

# 91
Toва е новата
Oт Photoready най-светлото, което съм купувала е ванила 002

# 92
Дами, взех си Revlon Photoready, махнах му найловата опаковка, но не съм го отваряла или ползвала все още... видях, че на етикетът, който е лепнат отгоре от българския вносител пише срок на годност Март 2012, а като огледах самата бутилка, пише EXP12DE, което не знам какво точно означава... взех го от Елитис и се чудя дали ще мога да го върна, да го сменя или?  Rolling Eyes

# 93
  • При елфите ...
Тази спирала използвам в момента!

# 94
Здравейте, знае ли някой къде в София се продава козметиката на Ревлон и по-точно фондьотена Colorstay за мазна кожа, защото в нашия град не мога да го намеря. Най-удобно ще ми е  около Дианабад , или  The mall .

# 95
Аниалл, Купих си го скоро от един магазин на Графа. Марая май се казваше....

# 96
Мория на Гарибалди.
Има ги и в Бюти Зоун в Мол София и са три лв. по- евтини от Морията, която има и на Витошка.

# 97

Zdravei, znaesh li nomera ulicata, poneje ne sam ot Sofia i neznam dali shte go nameria taka? Moria i Maraia ne e li edin i sashti magazin?

# 98
  • Sofia
   Aniall, изчисти си пощенската кутия, че не мога да ти отговоря на съобщението.  newsm75

# 99
Здравейте, бихте ли ми казали къде във Варна мога да намеря Колор Стей за смесена кожа?Благодаря.

# 100
Здравейте, бихте ли ми казали къде във Варна мога да намеря Колор Стей за смесена кожа?Благодаря.
В Дъглас в Гранд мола.

# 101
Здравейте!
Гледам, че в темата не е писано отдавна. Знаете ли къде в София мога намеря фдт ColorStay ?
Благодаря!

# 102
От писаното в темата,  разбирам, че Color stay е за мазна кожа, а Photoready за суха? Моята кожа е смесена към суха втория вариант ли ще ми е по-добре? И да попитам в ДМ или Лили има ли тази марка козметика? Зърнах в нета, че в един сайт е на промоция, но ми се иска да го видя на живо преди да го взема.

# 103
  • Бургас
В Лили има Ревлон,отиди и пробвай и двата вида на място най-добре.

# 104
От писаното в темата,  разбирам, че Color stay е за мазна кожа, а Photoready за суха? Моята кожа е смесена към суха втория вариант ли ще ми е по-добре? И да попитам в ДМ или Лили има ли тази марка козметика? Зърнах в нета, че в един сайт е на промоция, но ми се иска да го видя на живо преди да го взема.

Не, Color stay се предлага в два варианта  - вариант за мазна и вариант за суха кожа.  Преди години ползвах варианта за мазна, а след това преминах към този за суха.

Общи условия

Активация на акаунт