Revlon

• 40 680
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
Фондьотена им ColorStay e може би моя фдт.Имам мазна кожа и лъсва само след няколко часа,а с него вече нямам този проблем.И е покривен,издържа цял ден.Дори леко ми изсуши кожата.  Peace

# 16
Предстои ми купуване на фдт и се чудя кой е по-подходящ за зимата - Фотореди или Колърстей? По принцип съм със смесена кожа, но в студа доста суха става... Търся средна покривност, най-вече да изравнява тена, някмам кой знае какви несъвършенства, да стои естествено  newsm78 Съвети? Embarassed
ColorStay е доста покривен казваш ,че няма кой знай какво да прикриваш по- добре избери друг.

# 17
  • София
Ползвала съм гланцовете от тази серия,не са лоши

На мен са ми любимите гланцове, по точно номер 21 (мисля че точно той е на снимката), сктрахотен стъклен блясък има и ми издържа сравнително дълго, което при мен е голяма рядкост Laughing

# 18
  • София
Предстои ми купуване на фдт и се чудя кой е по-подходящ за зимата - Фотореди или Колърстей? По принцип съм със смесена кожа, но в студа доста суха става... Търся средна покривност, най-вече да изравнява тена, някмам кой знае какви несъвършенства, да стои естествено  newsm78 Съвети? Embarassed
ColorStay е доста покривен казваш ,че няма кой знай какво да прикриваш по- добре избери друг.

Май ще се насоча към Фотореди, и без това му се каня от както е излезнал  Mr. Green

# 19
А момичетата от Пловдив могат ли да ми кажат къде мога да намеря фдт ColorStay и каква е цената му горе долу Flutter Приемам предложения и за района около Тримонциум  newsm03

# 20
А момичетата от Пловдив могат ли да ми кажат къде мога да намеря фдт ColorStay и каква е цената му горе долу Flutter Приемам предложения и за района около Тримонциум  newsm03
В Бонжура

# 21
Благодаря ти Smokey newsm51

# 22

Къде в Бг мога да намеря този шампоан? newsm78

против пърхот е

# 23
А момичетата от Пловдив могат ли да ми кажат къде мога да намеря фдт ColorStay и каква е цената му горе долу Flutter Приемам предложения и за района около Тримонциум  newsm03
В Бонжура
Сега гледах ,че са му вдигнали цената от 18 и нещо на 20 и нещо е вече.

# 24
  • София
Днес пробвах Фото реди, но първият номер ми беше много светъл, а следващия ми дойде доста тежък  Sad Нещо друго трябва да търся  Close

# 25
Днес пробвах Фото реди, но първият номер ми беше много светъл, а следващия ми дойде доста тежък  Sad Нещо друго трябва да търся  Close
На мен също не ми пастна никой от цветовете на Фотореди.
Колостей имат и мус в черна тубичка  ,лекичък е виж и него.

# 26
  • София
На мен също не ми пастна никой от цветовете на Фотореди.
Колостей имат и мус в черна тубичка  ,лекичък е виж и него.

Мусът не цапа ли много? И не става ли на петна  newsm78 в интерес на истината за първи път чувам за него, някой да го е ползвал?  newsm78

# 27
Аз не заменям фондьотена им за нищо,вече не знам коя поред опаковка изразходвам. Heart Eyes
Пробвах и Фотореди,харесва ми,за пролетта е супер,защото е по-лек.Любимата ми комбинация е Колърстей на цялото лице и Фотореди само на места с цел озаряване на кожата,той нали е с блестящи частици.
Също обожавам гланцовете им,много са добри,не лепнат,трайни са и създават невероятен стъклен ефект.
Лаковете им също са много добри,покривни и лъскави и издържат дълго.
Сега се каня да пробвам червилата им,ако някой има впечатления,да сподели. Simple Smile

# 28
  • Бургас
На Ревлон съм ползвала лак за нокти, харесвам ги , от лятото ползвам това червило цвят праскова, страхотен цвят, само където след това ми изсъхват устните от него и трябва да си слагам балсамец за устни Simple Smile.

# 29
  • София
Revlon са любимите ми червила и гланцове  Hug
-ползвам в момента: No. 500 и 535 - моето е raisin glaze 10 цвят soft nude - blushed pearl 420.
И пак на Ревлон -новата ми придобивка:
Hug

Общи условия

Активация на акаунт