Отговори
# 15
Нощни очи,   bouquet

# 16
 Heart Eyes
да следя

в чужбина когато има китайци наоколо и най-лесното име става интересно:
От Марина - на Манила  Laughing

# 17
# 18
Лесно ви е на мамите с момиченца, голяма благодат е с имената, много може да се избира. Ама мъжките имена са прът в колелата направо  ooooh! Дано моя юнак си изчака термина, че още си нямаме никаква идея как ще се казва, хем не се съобразяваме с никакви букви и имена  Tired

# 19
Лесно ви е на мамите с момиченца, голяма благодат е с имената, много може да се избира. Ама мъжките имена са прът в колелата направо  ooooh! Дано моя юнак си изчака термина, че още си нямаме никаква идея как ще се казва, хем не се съобразяваме с никакви букви и имена  Tired
Това все едно аз съм го писала  Laughing

# 20
Момичета влизам с вестителска новина:

Тази вечер, Etomira, e станала мама на принцеса Ива, 3,600 кг. и 49 см, с черна коса и сини очи Simple Smile
Да е жива и здрава и много щастлива, на мама бързо възстановяване, а на тати леко изтрезняване!

# 21
Името ви, Нощни очи, с И започва, така ли?

# 22
 newsm51 ЧЕСТИТО НА МАМА ЕТОМИРА !ДА ЕЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИВА,ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!

# 23
Брилянтин, Пате, и аз , и аз....  Много ми е трудно. Ако не беше на моя племеника му да се казва Николай, хич, ама хич нямаше да се замисля да кръстя мой бебо Никола. А сега  ooooh! newsm78

Нощни, Искрен, Илия/н, Ивомир, Ивелин, Ибрахим.....

Ноеми скоро не е писала....

Йееее, ЕТОМИРА, ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА!

# 24
Честито на мама Етомира, да и е живa и здравa малката сладурана   bouquet

Ееех на моми ни е тръгнало супер Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 22:29 от Бебешондел

# 25
еййй, Etomira, честита рожба, браво, миличка!   bouquet нека ви е много щастлИВА, лъчезарна, късметлийка и здравичка!!

# 26
  • бургас
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕТОМИРА ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА  Hug Hug Hug

# 27
Мале , че бързо бързо пишете.
С Ж се сетих още едно Жизел
С Д ми харесват по нестандартни Десимир, Денислав
А от генератора ми се падна Натали Бетани Тодорова и ми хареса Simple Smile))

# 28
  • Сливен
УРААА, ЧЕСТИТО НА МАМА ЕТОМИРА И ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ИВА, КОЛКО ГОЛЯМО БЕБЧЕ,БРАВО! МНОГО СЕ РАДВАМ! newsm44 newsm51

# 29
Ееех на моми ни е тръгнало супер Simple Smile

аз като гледам очакваме 82 момиченца и 67 момченца.  

На Етомира термина й е в началото на януари, значи навреме....Браво

Общи условия

Активация на акаунт