Детски рожден ден във Варна -6

• 98 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • варненка от София
Гвендолин, аз се сещам за Панамера по описанието ти и съответно да си поръчаш анимация със съответни костюми. Аз лично съм супер фен на заведението, като ходим там изключвам тотално, че имам деца  Blush Хапка, пийка и спокойствие, пък и вкусно готвят, харесват ми.

# 556
защо не избереш ветроходното корабче Пинта Варна,там има костюми,ще е нещо ново за детето и нещо което не посещава всеки ден.даже в момента в сайтовете за колективно пазаруване има ваучери,всяка сабота и неделя се разиграва някаква пиратска битка на самото корабче в открито море.

# 557
Здравейте Wink
Някой има ли впечатления за Shopping outler center в Пфое мол/ до дом Младост/  Tам сме се ориентирали да празнуваме РД на големия.
Как е като организация и качество примерно?

Благодаря предварително Hug

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 10:55 от _Venera

# 558
Здравейте момичета, моля да ми помогнете със съвет.Предстои ни рожден ден, след 4 месеца, знам ,че е доста рано, но понеже са близнаци и стават на една годинка, а смятаме и кръщене да правим същия ден,та ни е нужна по-голяма зала, обща, за възрастни и деца, събират се може би около 60 човека с децата  Blush, и ми се струва направо невъзможно да ги събера всички наведнъж.
Моля за помощ,бях се ориентирала към залата в Голдън Тюлип, (били сме там на рожден ден, и много ми харесва, защото има място за възрастни и деца),но за толкова хора ми се струва,че ще излезе доста "солено", ако може да ми препоръчате нещо подобно,но евентуално да се вкарва храна, ще ви бъда благодарна  Simple Smile
Специално питане имам към flower  и mamainka, за залите на  Парти Плейс Вега и хотел Персей, какви са условията?Разбирам, че в залата на Вега може да се вкарва всичко, но има ли маси и за възрастни, а също - какъв е наема, и какви са условията в Персей?
Благодаря ви предварително, и се извинявам ако някъде из темите е обсъждано, но покрай децата нямам много време да се ровя  Blush
Хубав ден  bouquet

За Вега - Има зала, която е отделена от децата с няколко стъпала и в която се слагат масите за възрастните. От нея се виждат децата с панорамни стъкла. Наема за 3 часа е 140 лв. и има включена украса на детската маса, покани,  и лелката дето гледа децата. Занесох всичко предния ден и когато отидохме беше наредено по масите. Мисля, че и един час аниматор влизаше в тази цена, но понеже аз поръчвах и храна, и торта и други неща през Вега, не съм смятала дали съм платила допълнително и аниматор. За по-сигурно звънни и питай 601 933 е тел. Залата за децата ясно, че ще стигне, но май възрастните ще сте повечко, че не знам дали ще има място в малката зала ... освен да говориш всички да сте заедно .... Абе най-добре виж на място, че то така от едни описания няма как да стане много ясно Simple Smile

# 559
  • Варна
Да се отчета и аз-нашия РД беше в Олд сити на 21-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ама МНОГОООО!!!!
Пускам снимки да видите http://kurtevi.multiply.com/photos/album/74/74
Направихме го в 10ч сутринта-неделя, нямаше др. РД /в 12 имаше кръщене -но не си пречехме т.к. мястото е голямо/ Доволна съм от персонала, дет. маса беше мн добре подредена. менюто за децата надхвърли очакванията ми. Бях поръчало за децата менюто с тост, палачинка със шоколад и 2 сока-тоста беше голям като за възрастен, мн добре направен и имаше гарнитура към него-пържени картофки и краставички. Соковете бяха в големи кутии на Флорина..........до палачинките децата не стигнаха но всичко което не се изяде момичетата мн добре ми подредиха в кутии за вкъщи-и тортата и палачинките и част от филетата които останаха. Дет. кът беше изцяло на наше разположение т.к. в 10 сутринта бяхме само ние. Децата се наиграха и радваха на деня. Доволна съм 6++ за заведението и персонала Hug

# 560
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Страхотно.

# 561
  • Варна
А къде е това Олд Сити? Има ли сайт?

# 562
А къде е това Олд Сити? Има ли сайт?

В двора на Проектанска, мисля че преди беше ресторант Енотеката там.

Никой не ми отговори за Пфое мола...няма инфо...Нищо аз ще пиша после ако все пак решиме  там да бъде. Все пак чакам, до края на седмицата ще резервираме.

# 563
Благодаря за инфото flower, ще звънна да проверя дали има опция да сме всички заедно Simple Smile

# 564
  • Varna
Здравейте Wink
Някой има ли впечатления за Shopping outler center в Пфое мол/ до дом Младост/  Tам сме се ориентирали да празнуваме РД на големия.
Как е като организация и качество примерно?

Благодаря предварително Hug

Ние празнувахме там РД на баткото юли месец. Плюсовете са че мястото е голямо, има доста батути. Децата доста поиграха. Като организация не мога да кажа мнение, защото нашите се интересуваха само от съоръженията и въпреки че бях поръчала допълнителна анимация, аниматорът въобще не го отразиха.
Няма никакво озвучаване и храната трябва да е много добре преценена като количество, защото кетърнингът е външен, и каквото си поръчате предварително, това е.
Ако ще имате гости възрастни, определено за мен е неподходящо място.

# 565
Teodd, много ти благодаря за информацията!

И на мен ми хареса, че е много голяма залата и има доста съоръжения. Може да се дивее. Laughing
Няма да имаме гости възрастни.
На нас ни предложиха да изчакаме в барчето или боулинга, като наблюдаваме децата на монитори.
Също  предложиха от там някаква организация на парти или състезания от типа Сървайвър за по-големи деца. Става въпрос за доплащане от 20 лв. То като сума не е е кой знае какво, но дали ще интересно забавление. Чудя се.
После ще пиша впечатления.

# 566
  • Варна
Всъщност, по повод на горното мнение, без гости възрастни, как се случва това ако децата са малки? Съвсем информативно питам, предстои празникът на голямата ми дъщеря, списъка е от 15 деца, съответно и поне толкова възрастни. Ние засега сме се спрели на детския кът в Двете кули, но още не съм запазила.

# 567
Всъщност, по повод на горното мнение, без гости възрастни, как се случва това ако децата са малки? Съвсем информативно питам, предстои празникът на голямата ми дъщеря, списъка е от 15 деца, съответно и поне толкова възрастни. Ние засега сме се спрели на детския кът в Двете кули, но още не съм запазила.

Става въпрос за по-големи деца. Те вече са по-самостоятелни. По принцип се ангажираме и с превоза. За по-малки не става разбира се.

# 568
  • Варна
Страхотна тема! Доста четох, но не открих цени за детския център в Пфое мол, а много ми хареса, как са го направили сега. Някой има ли актуална информация? Решила съм да питам дали правят рицарска тема  Mr. Green Благодаря предварително!
Иначе мога да споделя моя опит от вече 8 момчешки РД, че момчетата най-харесаха последния във Влъхвите.

# 569

Аз пък се чудя как може някъде да се вкарва храна и да се пита за това. Според мен само на Екопарка може, защото РИОКОЗ не спят.   Но все пак ако има такова място искам да го знам, защото тогава и аз ще поканя много, много гости  Детето  кани всички наред, включително и госпожите.

Общи условия

Активация на акаунт