Детски рожден ден във Варна -6

• 98 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
В Двете кули също можете да внесете ваша храна за възрастните.. само децата са с куверт..

# 541

Офф: една молба към всички тук. Би било хубаво освен впечатления от заведение, персонал, храна, цени и торти, да споделяте и мнението си за аниматорите, които сте наели, независимо от коя фирма.

Вземам повод от този пост, точно затова надничам в темата.
Аз съм доволна от всички аниматори, които сме наемали и са ми харесвали всички, които са забавлявали децата, когато сме били гости на рожден ден на друго дете.Не ми се е случвало да видя скучаещи деца, когато е имало забавления с аниматор, разбира се, говоря за деца над 3г.

Но децата растат и в един момент започват да се сменят интересите.
Затова искам да попитам нещо конкретно- ако някой е правил пиратско парти с добър аниматор, който да заинтригува децата, моля да сподели.Случайно попаднахме веднъж на такова място, не беше рожден ден ,беше очарователно и за възрастните.

И още-споделете за аниматор, който е организирал детска дискотека с игри и танци и децата са останали доволни

# 542
В края на юли празнувахме 2-ри рожден ден в заведението "Мишел-Камелия" над Хоризонт. Останах много доволна. Запазих датата по-рано и масите ни бяха до пързалката и другите детски забавления. Децата си поиграха на воля, а ние възрастните се видяхме на спокойствие. Имаше по същото време още 2 рождени дни, но заведението е голямо и бяха далеко от нас. Въобще не се усети,че има и други рожденици. Сервитьорът беше много любезен. Поръчахме детски кетъринг от тях. Беше вкусно и много ефектно. Имахме сандвичи-човечета, хапки във формата на животинки, кораб от кюфтенца, картофени хапки и други подобни интересни неща. Тортата си я поръчахме от сладкарница "Дъга" във Владиславово. Много съм доволна. Имат интернет сайт - www.tortidaga.com. Поръчах я по Интернет.Беше с лек ванилов крем с карамелена основа, подходящ за деца. Предлагат и доставка, ако желаеш -  цената е 2 лева . Изкарахме си супер рожден ден. Нова съм във форума. От вас,скъпи майки, научих много полезни неща. Затова реших да споделя и моите впечатления.

# 543
  • ВАРНА
marulka_s снимките ти не се отварят  Grinning

# 544
Момичета от къде поръчвате кетърнига? Трябват ми хапки и сандвичи за възрастните, но не съм поръчвала никога. Искам да са вкусни и на достъпна цена Grinning

# 545
Можеш да поръчаш хапки в хотел Аква. Много са им хубави. Може също в ресторанта на Персей - преди 2 седмици правихме там РД и бяха хубави и красиви. Знам , че и ресторант Камелия правят. Хапките на Персей бяха повечето по 0,50 лв., а най-скъпите с филе Елена са по 0,90 лв. Успех!

# 546
Някой може ли да ми препоръча зала, която мога да наема за 4-5 часа и в която можем да си внесем яденето, т.е. да има и удобства да се седне да се хапне?
Мисля, че залата Парти Плейс Вега е точно такова място.

Да, там си плащаш наема на залата и после ако искаш сам си носиш храна и торта, ако искаш поръчваш кетъринг .... абе кой, както му е удобно. Има и за децата пързалка, къщичка и др. Даже и караоке си направихме Simple Smile Една леля гледа децата и ги обслужва. Виж снимките, които съм пуснала на предната страница, може да добиеш представа от забавленията за децата.

# 547
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много интересна темичка,записвам се да ви следя.

# 548
Milagros,мила,кажи как изглежда двора на Олд Сити,има ли достатъчно катерушки,ние ставаме на 2 също.

# 549
И аз да се запиша в прекрасната и много полезна тема, че и на нас ни предстои рожден ден!  Simple Smile

# 550
           Много интересно как и къде си вкарваш храната в двете кули Не е ли задължително да е от където те ти посочат?

# 551
че то и домашна торта и  сладки може да си внесеш, в такъв случай

# 552
Здравейте момичета, моля да ми помогнете със съвет.Предстои ни рожден ден, след 4 месеца, знам ,че е доста рано, но понеже са близнаци и стават на една годинка, а смятаме и кръщене да правим същия ден,та ни е нужна по-голяма зала, обща, за възрастни и деца, събират се може би около 60 човека с децата  Blush, и ми се струва направо невъзможно да ги събера всички наведнъж.
Моля за помощ,бях се ориентирала към залата в Голдън Тюлип, (били сме там на рожден ден, и много ми харесва, защото има място за възрастни и деца),но за толкова хора ми се струва,че ще излезе доста "солено", ако може да ми препоръчате нещо подобно,но евентуално да се вкарва храна, ще ви бъда благодарна  Simple Smile
Специално питане имам към flower  и mamainka, за залите на  Парти Плейс Вега и хотел Персей, какви са условията?Разбирам, че в залата на Вега може да се вкарва всичко, но има ли маси и за възрастни, а също - какъв е наема, и какви са условията в Персей?
Благодаря ви предварително, и се извинявам ако някъде из темите е обсъждано, но покрай децата нямам много време да се ровя  Blush
Хубав ден  bouquet

# 553
и да не е Персей, отивай в Бризовете и питай...за внасяне на храна не мога да коментирам, но за зали - имат

# 554
Лелее колко отдавна не съм писала в този форум Simple Smile

Изчетох споделеното и благодаря на всички писали по темата
Аз имам някакви много не реални искания, блъскам се сама в условията си и не мога да вляза в покой със себе си за да направя избор на правилното място Simple Smile

Момчето ми става на 5 годинки
Иска ми се:

- да е на открито
- но да има опция за зала на закрито, ако атмосферните условия ни скроят номер
- иска ми се детето ми да усети това като свой празник - тоест да не се пръснат всички гостенчета по съоръжения за игра (както в Капела Плей да кажем)
- ще ми се все пак да е нещо различно от местата на които може да се отиде и без да имаш РД
- някакви костюми може би? но не конкретно тематично парти?
- и др. ...

Mr. Green

Луда работа!
и аз не знам какво искам   ooooh! Confused

В началото мислих за Делфинариума и Тони балони?

Ако някой е успял нещо да разбере (понеже аз самата не си разбирам) и има идея как да ми помогне - да пише бързо, бързо...  Joy чакам!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт