Детски рожден ден във Варна -6

• 98 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Не се отварят защото съм направила албума само приятели. Ще го пусна за да можеш да го видиш. Ние сме в Ян Бибиян.

Снимките са чудесни, а тая малка принцеса е голяма сладурана Simple Smile Тортата ви също изглежда страхотно, не се съмнявам, че е била много вкусна Simple Smile

А между другото, феята ви е учителката на дъщеря ми в момента, в Теменужка Simple Smile

# 526
Milagros  писала си,че ще проверите и в Парти плей-ходихте ли до там и можеш ли да ми дадеш инфо какво ти казаха.Благодаря предварително за отговора  и весело изкарване на рождения ден!!!

# 527
  • Варна
Ходихме - не е подходящо за нас т.к. на РД  ще има и големи деца а там е за малки 1-2г. Цената е за 2 ч/10лв на дете а за 3ч/12 лв на дете като в цената е включено и менюто за хапване на децата. Ако искате анимация е 2ч/10лв+80лв клоун и 2ч/10лв+50лв фея. Капарото е 30%. Вътре е доста добре направено, широко, има хубави сепаренца, масички.............но е за малки деца

# 528
  • Варна
Вчера и аз бях в Парти Плей, не ми хареса, че няма кухня за големите. Предлагат кетъринг, но не ми допадна, иначе детския кът е голям, но наистина е за по-малки деца. Резервирах маса в Шрек, утре сме там Simple Smile Ще пиша как е минало Simple Smile

# 529
  • Варна
Рожденият ден на сина ми в Елитис мина страхотно, децата се забавляваха много, едвам ги изкарахме от детския кът да хапнат нещо. Имаше две момичета, които гледаха децата в детския кът, много добре се справиха, нарисуваха момчетата като пирати, а момичетата-принцеси.

# 530
Благодаря ви много за информацията за Парти Плей   smile3525 Simple Smile
трябва да успея и аз другата седмица да отида да говоря с тях,защото за мен вероятно ще е добре-децата са на по 2 годинки. А за тортата как стои въпроса знаете ли?

# 531
  • Варна
за тортата нямат никакви изисквания-можеш да си я внесеш от вън и не ти искат наем

# 532
Не се отварят защото съм направила албума само приятели. Ще го пусна за да можеш да го видиш. Ние сме в Ян Бибиян.

Снимките са чудесни, а тая малка принцеса е голяма сладурана Simple Smile Тортата ви също изглежда страхотно, не се съмнявам, че е била много вкусна Simple Smile

А между другото, феята ви е учителката на дъщеря ми в момента, в Теменужка Simple Smile

Мерси за милите думи.   bouquet

# 533
С малко закъснение да кажа за нашия РД. В крайна сметка след много умуване реших да не е на открито /още са малки децата и трудно щяхме да ги събираме по поляните - неприятно както за аниматора, така и за родителите/ За протокола станахме на 3 г., а гостите бяха между 2,5 и 5 г. Мина много добре. Аниматорката Теди Желева, се справи перфектно! Храна от Камелия - нищо непознато, торта Ламор - красива и вкусна. Мястото ни е същото като миналата година - Парти плейс Вега.  Ето снимки за заинтересованите http://www.facebook.com/media/set/?set=a.240157702681970.64140.100000632266053

# 534
Даааа благодаря за съветите. Резервирах Олд сити за 21 август.
Извинявай ,но на каква възраст са децата?Това не е ли караоке бар?Има ли обособено място за деца?
Вече 2 години празнуваме на Младост на дет.площадка.Беше весело,направихме си го.Тази година ми се ще да не е  там
Събирам мнения и предлоения.
Моето момиченце става на 6

# 535
Ето ме и мен да споделя за рождения ден на 8-год. ми син. Много искаше да бъде на басейн и аз след доста обикаляне се спрях на хотел Персей.  Беше прекрасно, забавно и мнооооооооого весело. И определено не беше скъпо. За децата имаше сандвичи и сок, а за родителите красиви хапки, ядки, соленки, напитки. За татковците в басейна - естествено биричка. Отидохме в 16.30 и до 20.00 ч. беше щуро лудеене. Обсужването е прекрасно. Тортата естетсвено си поръчах в "Дъга". Много оригинална / Слънчевата система/ и пак толкова вкусна. Мисля, че догодина сме пак там Simple Smile Вижте и снимките: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1492944260553.45427.174 … 939f80&type=1

# 536
  • варненка от София
Много хубави снимчици, весели рождени дни е имало. Хайде и аз да се отчета, мина и замина нашето парти на Еко парка, много сме доволни, имаше ветрец и не се усещаше така осезаемо жегата. Хапнахме пийнахме и супер веселба. Благодаря и на Живко Драгостинов за веселите игри и забавлението на децата. Тортата беше мое дело по желание на рожденичката на тема Принцесата и жабокът. За другата година вече се е замислила нашата кака, къде да празнува, каква да е тортата, олелееееее  ooooh!

Ето снимчици и от нашето парти http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.1828487005998.80578.1655016044

# 537
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча зала, която мога да наема за 4-5 часа и в която можем да си внесем яденето, т.е. да има и удобства да се седне да се хапне?

# 538
И аз съм си мислила дали случайно няма такава зала,разбира се да не е само зала,а да има забавления и за децата.
А другото което ме интересува е някой дали знае повече за ххепи ленда в аспарухово.По напред беше препоръчан този детски кът,но ми се ще да разбера колко е един куверт например,колко часа игра включва,доплаща ли се за да си внеса тортата.

# 539
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча зала, която мога да наема за 4-5 часа и в която можем да си внесем яденето, т.е. да има и удобства да се седне да се хапне?
Мисля, че залата Парти Плейс Вега е точно такова място.

Общи условия

Активация на акаунт