Детски рожден ден във Варна -6

• 98 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Празнувахме рождения  ден на дъщеря ми в новооткрития детски център в Pfohe Mall -изкархме си много добре и децата и ние,само кетъринга който предлагаха не малко куца,не се пуши в заведението ,детския кът е отделно от заведението за възрастни ,но пък има 4 монитора на които постоянно се наблюдават децата,13лв. е куверта на дете вкл.2 часа престой в детския кът,тематично парти по желание от ваша страна,пица или сандвич,сокче ,сладки,соленки,шок.яйце или кремче.Тортата си я носите вие ,аз прочетох мн.добри отзиви за Галя и я поръчах от нея!Очите ми останаха в този детски център!Ето още един линк със снимки ако можете да придобиете по добра представа  http://www.facebook.com/album.php?id=100000810424801&aid=27865

Колко е цената на час за игра в детския кът?

# 91
5 лв. за час, ходихме и ние миналата седмица, много ми хареса.

# 92
  • Варна
Да, първият час е 5 лв, от втория- по 3 лв/час. Подходящ е и за по-малки деца около 2-3 годишни, за разлика от Капела Плей, според мен. И аз съм очарована от детския кът, а синът ни- най -вече. Бяхме и на рожден ден там на по-голямо дете и всички деца много се забавляваха с тематичното парти. Според мен им куца организацията по съхранението на багажа- би трябвало да се заключват шкафчетата, защото е много некомфортно да тичаш и лазиш с детето, държейки якета, чанти и т.н.

# 93
dimaa, благодаря ти за информацията.
  Аз ще отида да я проверя на място тази бабина къща. Въпреки че се о и бадих по телефона и не ми направи добро впечатление жената, с която говорих - много фамилиарничеше.
  Но много ми се иска рожденият ден да не е просто едно дивеене, а да си има специална програма и специално внимание към рожденика. Досега така. Не съм ходила на такъв рожден ден - обикновено всички деца търчат насам-натам, рожденикът се изнервя, че постоянно го викат да посреща гости и му развалят играта, подаряват му подаръци и не му дават да ги отваря, появява се някой клоун, който разплаква половината деца и така. Не съм доволна аз - искам нещо по-обмислено.

# 94
Според мен замисълът си зависи най-вече от родителя. Аз никога не чакам някой наготово да ми предложи всичко и досега 4 пъти се е получавало повече от добре.

# 95
5 лв. за час, ходихме и ние миналата седмица, много ми хареса.

И аз се присъединявам с комплименти за детския център във PHOHE MALL!

Дъщеричката ми е на 4 годинки и остана захласната от страхотното тематично парти, което организираха за рожден ден на по-голямо момченце.

Имаше дискотека, лимбо, весели музикални игри, гримиране, похапване, фойерверки с тортата и много дивеене из различните замъци и батути.

Цената за рожден ден за 2 часа на дете е 13 лв. Дано не я вдигнат, моята Калина става на 5 годинки през юни и вече си заяви този център като МЯСТОТО:)

На мен най-много ми допадна, че всичко беше организирано и децата от рожденния ден си имаха специални аниматори, които се грижеха само за тях. И бяха забавно маскирани.

Попитах и ме информираха, че родителите могат да наблюдават всичко на мониторите в кафенето.

Да ви кажа честно, дъщеря ми е влюбена в този център и постоянно ми говори за него.

Препоръчвам го на всички!

# 96
най-обичам безплатна реклама Laughing Laughing Laughing Laughing

# 97
Да, първият час е 5 лв, от втория- по 3 лв/час. Подходящ е и за по-малки деца около 2-3 годишни, за разлика от Капела Плей, според мен. И аз съм очарована от детския кът, а синът ни- най -вече. Бяхме и на рожден ден там на по-голямо дете и всички деца много се забавляваха с тематичното парти. Според мен им куца организацията по съхранението на багажа- би трябвало да се заключват шкафчетата, защото е много некомфортно да тичаш и лазиш с детето, държейки якета, чанти и т.н.
не разбрах как тичаш с детето с чантите.. останах с впечатление че родителите не влизат вътре.. или греша
Беболина ненам дали си запозната с правилата във форума но не приветстваме мнения на потребители с 0 публикации, които открито хвалят, заведение, ресторант или каквото и да е друго. модераторите ще ти заметът мнението със сигурност. уважаваме обаче хора които влизат с името си и открито заявяват.. аз работя там и мога да дам всякаква информация,която интересува потребителите... за другото ще се убедите от доволните клиенти, чииито желания се стараем да удовлетворяваме...

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:08 от sky*

# 98
  • Варна
не разбрах как тичаш с детето с чантите.. останах с впечатление че родителите не влизат вътре.. или греша

Обяснявам защо тичам с чантите- синът ни е на 2 годи и 2 месеца. Съгласно инструкциите за употреба всички атракциони са неподходящи за деца под 3 год. възраст, както е указано и на почти всички детски играчки. Всяко забавление според мен трябва да се осъществява под строг родителски контрол. Аз лично не мога да разчитам на аниматорите, тъй като те са само няколко на брой и наблюдават децата извън "уредите". Исках да изкажа позитивно мение за центъра, тъй като все още е що-годе чисто, забавленията са по-безопасни от тези в Капела и засега не е толкова пренаселено.

# 99
flufi  Peace не ми беше ясно това.. за това и попитах.. защото на мен ми казаха че родителите не могатда влизат.. за това се зачудих.. значи деца по 3г могат да влизат с родител?
моето впечатление също е позитивно на пръв поглед..

# 100
  • Варна
flufi  Peace не ми беше ясно това.. за това и попитах.. защото на мен ми казаха че родителите не могатда влизат.. за това се зачудих.. значи деца по 3г могат да влизат с родител?
моето впечатление също е позитивно на пръв поглед..

Малко разводнихме темата, но да поясня. Още първия път ни казаха, че може де се придружава от родител. Ако не можеше, изобщо нямаше да влязем. Няколкото пъти , които сме били там, винаги по-малките деца са били с родител в атракционите. Когато има детски рожден ден, родителите са на маса в заведението на етажа. В нашия случай това беше невъзможно- затова със съпругът ми се редувахме, когато бяхме на рождния ден. Немислимо е за мен да оставя детето там без надзор, много е буен, а едната от пързалките е доста скоростна, а броят на топките- малък и по-малките деца си удрят тила в ръба на пързалката. Имаше и родители с много по-малки деца- непроходили още даже, които си играеха на земята с тях. Просто се събуваш на входа и това е! Липсата на сигурност в зоната със шкафчетата за мен е минус. Дано го оправят!

# 101
ок.. стана ясно.. явно сами дали друг отговор защото детето ми е над 3г..

# 102

Но много ми се иска рожденият ден да не е просто едно дивеене, а да си има специална програма и специално внимание към рожденика. Досега така. Не съм ходила на такъв рожден ден - обикновено всички деца търчат насам-натам, рожденикът се изнервя, че постоянно го викат да посреща гости и му развалят играта, подаряват му подаръци и не му дават да ги отваря, появява се някой клоун, който разплаква половината деца и така. Не съм доволна аз - искам нещо по-обмислено.
Ако искаш изцяло организиран рожден ден с игри, занимания, но без клоуни от които малките се разплакват най-добри са "Радост и усмивка".Две жени, които забавляват през цялото време децата, измислят им игри, дори в клуба им на "Цимерман" ги водят те на масата, когато дойде време за почерпка.Накрая има и общи игри родители и деца, откъм организация е съвършено!

# 103
Търся идеи за 9ти РД.Тематичните партита ни се струват вече бебешки, а не ми се ще просто да щуреят в някой детски кът. Обикновено за тази възраст предлагат дискотека, но от тази на която присъствах не останах с добри впечатления.Ако някой има добри впечатления за анимация при тази възрастова група, моля да препоръча!

# 104
  • варна
Търся идеи за 9ти РД.Тематичните партита ни се струват вече бебешки, а не ми се ще просто да щуреят в някой детски кът. Обикновено за тази възраст предлагат дискотека, но от тази на която присъствах не останах с добри впечатления.Ако някой има добри впечатления за анимация при тази възрастова група, моля да препоръча!
И аз да се ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт