Детски рожден ден във Варна -6

• 98 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
записче да ви следя

# 721
  • Варна
Здравейте, ходих до Невеляшка, но имаше рожден ден и беше лудница, а и моето човече се разсърди по едно време, та не обърнах внимание предлагат ли алкохол? Ако някой е правил там рожден ден, моля да ми пише лично съобщение, че имам въпросчета, а май на там се насочваме...

# 722
да предлагат алкохол , аз не съм правила там р.д. но съм ходила и това което знам е че вече са станали гъвкави и нямат твърди изисвания както в началото, така че за малките това си е добро място за празнуване

# 723
здравейте мили мами.
наближава нашия рд и много се чудим каде да го празнуваме.ние ще ставаме на годинка.имам няколко предложения за детски кътове,но ми е трудно да избера (портокал,бейби рок и капела плей),моляви помогнете. newsm78

# 724
капела плей не става за деца на годинка,а портокал става , но да им дадат играчки там , защото е трудно да им се ангажира вниманието с организирани игри , а когато съм била там на р.д. на малки деца бяха прибрали всички играчки да не ги счупят и се опитваха да си играят с децата на разни игри  , в крайна сметка беше един хаос , но това преди години, сега незнам как е

# 725
здравейте мили мами.
наближава нашия рд и много се чудим каде да го празнуваме.ние ще ставаме на годинка.имам няколко предложения за детски кътове,но ми е трудно да избера (портокал,бейби рок и капела плей),моляви помогнете. newsm78

Ако имах дете на годинка, бих избрала "Радост и усмивка" на Цимерман.По следните причини:
Не се пуши.
Има игри и занимания, подходящи за най-малките
Аниматорките са изключително мили и ангажирани с децата.Съоръженията за игра-също подходящи за млките, без опасност за нараняване.
Измислят се игри за съответната възраст.

И майките могат да вземат "Глътка въздух", да участват в празненството и " да си чуят приказката", което също не  е маловажно.

# 726
здравейте мили мами.

Ако имах дете на годинка, бих избрала "Радост и усмивка" на Цимерман.По следните причини:
Не се пуши.
Аниматорките са изключително мили и ангажирани с децата.Съоръженията за игра-също подходящи за млките, без опасност за нараняване.

И майките могат да вземат "Глътка въздух", да участват в празненството и " да си чуят приказката", което също не  е маловажно.

Ако искате да се надишате Вие и децата ви с мухъл, мястото е неповторимо. Айде стига с разни дупки, щото ще плащаме два лева #Cussing out

# 727
Това ми хареса,вместо да си вземат глътка въздух майките могат да си вземат глътка мухъл  Grinning
Подходящо място за малки деца е детски кът ,,РАЯ''.Аз като майка пушачка ще изтъкна като плюс,това че има тераса на която се пуши.Алкохол не се предлага,само безалкохолна бира.Мястото е уютно,персонала приятен и се занимават добре с децата.

# 728
здравейте мили мами.

Не се пуши.

И майките могат да вземат "Глътка въздух", да участват в празненството и " да си чуят приказката", което също не  е маловажно.

Ако искате да се надишате Вие и децата ви с мухъл, мястото е неповторимо. Айде стига с разни дупки, щото ще плащаме два лева #Cussing out
Е само то ли е дупка , ти не беше ли от върлите фенки на Флорал / май се казваше / и този "детски център" си е в маза и си е абсолютна дупка според мен.
Изобщо в дупки се чудя как им дават разрешителни ?

А някой да знае каквостана с онзи център в Чайка който имаше и фриз.салон детски ?Не се сещам кой блок се води май 68 или нещо такова .На самия булевард в близост до спирка Явор срещу Хонда ?
Какво стана , гледам е празно май ?

# 729
  • БУРГАС
здравейте мили мами.

Не се пуши.

Аз пък онзи ден бях там да разгледам какво представлява за рождения ден на детето ми,и много ми допадна.В долната зала не съм влизала,защото нашите деца са мънички и мисля да празнуваме горе,може би там мирише на мухъл.Но горе залата ми хареса,беше светло и топло,детския кът ми се струва подходящ за мъници,а момичетата бяха много мили,обясняваха надълго и нашироко.Най-вече ми допадна,че ще сме сами на рождения ден,само забравих да попитам тортата задължително ли е от тях.Аз още не съм запазила,имаме време до януари,но май натам съм се ориентирала.Тази седмица сме на рожден ден в детския клуб на Пикадили Чаталджа,евентуално и там може да ми хареса и за нас,ще видим.

# 730
  • Варна
В "Радост и Усмивки" тортата е от тях.

# 731
Вчера ходихме в "Нивеляшка" да поиграе малкият и много ми хареса! Детският кът е страхотен, само идваше да пие сок и толкова, момичетата, които се занимават с децата бяха много усмихнати и мили  Peace Алкохол се сервира в заведението  Peace Като цени ни устройва всичко, но искам да питам празнувалите там- вкусна ли е храната? Защото с мъжът ми поръчахме едни сандвичи вчера, които бяха много твърди и безвкусни! Останалата храна как е според вас?
Намислила съм да отидем до детски център "Рая" и до парти залата "Вега" и така да решаваме, но аз клоня към "Нивеляшка" защото освен всичко друго е и доста близо до нас  Thinking Надявам се да ми отговорите за храната- да не са много зле нещата  Crazy

# 732
  • БУРГАС
Сега видях в сайта им че тортите им са на Никол.Имам спомен,че назад пишеше,че са им хубави тортите.Някой може ли да ми препоръча някоя от тях,коя е хубава?

# 733
  • Варна
Аз лично от тортите на Никол не съм очарована. Нищо особено като вкус, а цените доста надути.

# 734
Сладкарница Флорал е в Цветния квартал и е чудесно място за празнуване на рожден ден. Правят ги по еди, не се пуши и има детски кат с пързалка,топки, люлка и много играчки и костюми. За анимацията се грижат актриси от кукления театър.Има и видеонаблюдение, въпреки, че детския кът е до основна зала.
Посетихме го скоро като гости и много сме доволни.Рожденикът беше 2 годишен. Ние сме празнували в Невеляшка, също много добро и предпочитано за нас място. За по-големи Влъхвите  В Аспарухово само оставих детето докато напазаря в новия магазин, където на втория етаж има детски кът и хубаво заведение, но нямам впечатление за рожден ден. Радост и Усмивка не съм и помирисвала, но с удоволствие ще ги посетя скоро. Смятам да посветя зимния период на детето и да обиколя всички детски заведения. Ще си изкажа мнението, но не бих била крайна като някои съфоромнички. Мнооого  ни харесва в моловете!

Общи условия

Активация на акаунт