Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Амазонията ще работи на 24,12 до към 14 ч. и е свободен /т.е. не е ангажиран за рожден ден/. Проблема там е, че наистина е малко клубчето и не е подходящо за повече от 10-12 деца. В ролята на дядо Коледа на тяхното коледно парти е било едно от момичетата работещи там и има вероятност някое от по-големите деца да я разконспирира  Wink Иначе куверта е 10 лв. за дете, което включва анимацията, 1 сокче и коледна торбичка за децата. Родителите са на свободна консумация в кафето.

# 91
Здравейте момичета, отскоро съм попълнение в бургаската дружина  Simple Smile  Hug

Имам нужда от малко помощ, може ли бързичко да ми кажете къде в центъра на Бургас има хубави големи магазини за детски играчки, за деца над 3 г.. Ако може с обяснение какво по-известно има наблизо, защото не съм коренячка бургазлийка и отскоро се преместихме тук. Аз се сещам за един зад операта и това е, но не знам дали той не е по скоро за бебешки стоки  newsm78

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 92
АНИТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава и мнооого обичана  Heart Eyes   bouquet

Сега аз звъннах на един парти клуб "Приятели" които намерих в нета да питам за цената ако ни организират в заведение нещо.. Чакам да ми калкулират цена
Същото смятам сега да направя и със Смехотерапия
Но пак да питам - за парти в заведение или в клуба да питам
Аз лично мисля, че в заведение е по-удачно тъй като сме доста хора newsm78 но казвайте ...

fata ® не знам какво точно търсиш, но ако искаш мини през Вегата - до Новата Поща е  Peace аз първо набелязвам от тук http://www.vegatoys.com/index.php и после отивам директно и купувам ... то навсякъде всичко е китайско - поне магазина е голям Simple Smile

# 93
Някой да ми каже нещо за детски кът до учителския- ако има сайт ,има ли пързалки ,цени ,за родителите как е ? Все още съм в издирване на идеалния вариант.В М.рудник е  хубав този,който прпоръча Бисера ,но идва далеч  Rolling Eyes

Заповядай !
Не е сайт, но поне има някоя и друга снимчица. Аз съм ходила там на няколко РД-та. Сравнително просторно е в детската част, но няма пързалка.  А в другата има отделено място за пушачи. На мен това ми е важно пък, за това го споменавам. Детето си играе, ок, ама и аз докато го чакам искам като бял човек да поема няколко дози "свеж тютюнец"  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 94
  • Бургас
Благодаря!
Аз също съм за заведение, ще побере повече желаещи.  Peace

# 95
  • Бургас

Детето си играе, ок, ама и аз докато го чакам искам като бял човек да поема няколко дози "свеж тютюнец"  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
То в скоро време само на въздух ще седим ,настройвам се психически  Wink

И аз успях да ги издиря тези снимки ,жалко ,че няма пързалка ,но ще го проуча на място ,че не остана много време.

Друго също имам за проучване - торти ,кетъринг на Чарли в Славейков не съм стъпвала от 10 години поне ,ако е същото  Rolling Eyes

# 96
  • Бургас
anita_bs, честит рожден ден и от мен!

Гале, в Happy day за РД на Ани нямаше никакви свободни часове освен 08.00 ч. Simple Smile, при това за два последователни дена. Обади се и ги питай, поне да си наясно. Бих ти препоръчала и сладкарски цех "Ани" - в Славейков бл.88 им е цеха, имат магазин и на Краснодар и май още някъде, но не съм сигурна точно къде.

Нещо съм пропуснала, ще въвеждат ли скоро забраната за тютюнопушене на обществени места? Mr. Green

То както върви с преброяването, май ще ни е достатъчен клуб Амазония. Засега децата са 7.  Grinning

# 97
  • Бургас
Здравете, момичета, досега само съм чела темата, без да пиша, но относоно Тити Тайс в Зорница да ви кажа, че там коледно тържество имаше на 19.12, аз водих малкия и повече няма да повторя. Вярно, че е на 1,7г. и все още не разбира кой е Дядо Коледа, но организацията беше под всякаква критика - първоначално уверяваха, че децата ще са разделени на две групи, на  малки и по-големички, в различни часове ще се проведе тържеството и т.н, но всъщност имаше около 45 деца от бебета до 6-7 годишни, плюс поне по 1родител /да не кажа, че почти всички татковци и баби бяха там/, такава какафония беше, нямаше достатъчно аниматори, които да наблюдават децата, в резултат на което имаше няколко контузени дечица, накрая имаше и загубени деца в суматохата. Синът ми беше вкопчен през цялото време в мен и беше толкова стресиран, че едва дочакахме Дядо Коледа да ни даде подаръка и да се махнем. Нямаше абсолютно никаква програма, той просто дойде с една девойка в ролята на Снежанка и започнаха да раздават подаръците и после, айде чао. И всичко това срещу куверт от 12лв, включващ 1час игра и една торбичка за всяко дете със сладки боклуци на стойност не повече от 1лв, които никога не бих му дала да опита дори. Всички родители, с които се познавам бяха бесни от явното печалбарство, което всъщност беше целта на това тържество, от което 2часа след това ушите ми кънтяха, за детето ми не знам.
Все пак, за по-малък брой деца и конкретни изисквания от ваша страна относно организацията, мисля че не би било лошо.
Дано съм ви била полезна.

# 98
Така, заведението е запазено за сега по телефона. Ако сте навити трябва утре да мина и да оставя капаро
Става въпрос за Пицария Тренто отново  Peace помнят ни и ще ни чакат  Hug

Меню детско = 1/4 пица шунка и кашкавал + сок Капи = 2.80 лв. на дете

Говорих с един Дядо Коледа сега - тарифата му е 70.00 лв. прецени, че около час ще му отнеме  newsm78  Давайте и др идеи за Дядо Коледа
Не можах да му кажа и бройка, че малко са се записали в листата ... та мислим още ...

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 18:09 от Ками*

# 99
 Гале, клубът срещу учителския е на мои близки. Хубав е, най-вече заради частта за родители  Mr. Green , но определено е за по-малки деца от нашите. Няма пързалки, има стена за катерене някаква и батут. Цените са доста прилични, но в момента не мога да цитирам точни. Виж го пак, може да ти хареса.  Peace

И една виртуална почерпка от моя пораснал младеж, кой каквото пие  Hug

# 100
  • Бургас
Иве ,той дошъл РД  Simple Smile Да ти е жив и здрав хубавеца  Tada

Пиши после впечатления от Мола

# 101
Иве, да ти е жив и здрав сладура.   newsm59

# 102
  • Бургас
Честит рожден ден на Ники и от нас! Да бъде здрав, усмихнат и щастлив и много да ви радва, Иве!    bouquet

Добре е бързо да се активизираме с бройката, за да е нормална организацията. Не знам как до утре ще стане ясно колко ще сме, но може и да успеем. Peace

Ками,  Hug за услилията Simple Smile, т.е. инициативността!

Днес бях изключително щастлива. Анастасийка се върна от училище с 23 картички с поздравления за именния й ден, който досега празнувахме на друга дата, затова изненадата ми беше съвсем неочаквана Simple Smile. Не мога да не изразя своите най-искрени благодарности към една от госпожите й, която е инициирала направата на картичките и самата тя й е подготвила такава. Ето ги: http://bissera.snimka.bg/holidays/imen-den.558352.21834963

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:09 от bissera

# 103
fata ® не знам какво точно търсиш, но ако искаш мини през Вегата - до Новата Поща е  Peace аз първо набелязвам от тук http://www.vegatoys.com/index.php и после отивам директно и купувам ... то навсякъде всичко е китайско - поне магазина е голям Simple Smile

Благодаря ти!   bouquet

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ! Много здраве, щастие и безгрижно детство! 

Аз като гледам няма голям интерес за мероприятието - 8/9деца само, затова мисля, че варианта Пицария и Дядо Коледа отпада.... остава Амазонията или нещо друго... или догодина Simple Smile
Казвайте мога да почакам още 2-3часа и да се обадя, да не ангажираме хората

Общи условия

Активация на акаунт