"Системата минус 60" - тема №17

• 38 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Снежанката, аз искам рецепта за сухарите, в началото търсих подходящи и попаднах само на плоския ръжен хляб, има го в рецептите и много момичета успешно го правим, но ще се радвам да пробвам и друг вид. Хе-хе, все едно сме се наговорили, аз днес за вечеря си забърках нещо подобно, но с портокали и на око, правила съм си и с ябълки, много е свежо наистина, Жани и тя има една рецепта с ябълки. Много са хубави рецептите! Peace

Сиси, направено е. Peace Ако има неясноти по приготвянето - ще обяснявам.  Wink Сухарчетата наистина са много лесни и вкусни, да не говорим ,че според мен домашно приготвената храна винаги е за предпочитане.
И други рецепти качих, дано ви харесат, ако решите да пробвате. Аз уж ги гледах и проверявах по няколко пъти ( НЕ-режимните продукти се постарах да зачертавам или в скоби съм писала), но пак да помоля - момичета, които сте по-наясно с режима, моля поправяйте, ако съм допуснала грешки  Praynig

Бобче, страхотна идея! Утре непременно ще опитам с желатин, защото тази вечер ... до мен не стигна кремчето! Whistling Моите младежи го подбарали сериозно, аз докато дращех тука рецепти и се оказа, че няма мвечеря, та трябваше да импровизирам.

Жаси  Hug  Имам и други измишльотини, които мисля, че са подходящи за режима и ще гледам тези дни да ги напиша.  PeaceПрегледа ли ме за грешки? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 19:57 от наДядоКоледаСнежанката

# 721
  • Kavarna
пффффффффф момичета скъсали сте се да пишете  Joy  от 3 часа чета....чета.......
аз за сега си задържам 74.500-7.200, но дънките са ми малко широки вече  Crazy
отчет за днес:
з: сандвич с шницел  Crazy
о: спагети със сирене и домашна лютеница
в: доматено пюре с много малко сирене
и може би до края на седмицата няма да съм режимна  Embarassed  утре имам рд и като се изсипе целия град у нас  Joy но обещавам че от понеделник ще съм повече от режимна  Peace

# 722
привет,какво правите,когато с изненада установите,че е минал часат за вечеря,без да усетите......пропускате вечерята,или хапвате системно,въпреки,че е късно.
при мен се случи точно това,улисана в грижите по децата се озъртам преди половин час и о,ужас19.30    newsm78
з-малко сладкиш и малко картофена супа и малко сандвич-нищо не ми достави така очакваното удоволствие
о-кренвирш с кашкавал в микровелето и много зелева салата(това режимно ли е,щото много ми се услади и е много засищащо и бързо приготвящо се)
в-пропусната
ВЪПРОС-тиква за обяд/вечеря-печена,варена,без подслаждане допълнително
              -ядки-само за закуска ли(имам предвид орехи,бадеми,лешници ...аз май огладнявам,
бързам да си лягам,да не се изложа по никое време
много се радвам,че ви открих,така ми е уютно при вас,нищо ,че не пиша много,но ми допада атмосферата

# 723
Здравейте Hug
Едва ви изчетох. Много ме радва ентусиазма ви и това че Системата събира все повече привърженици Peace
Снежанка много хубави рецепти си написала Peace
Бобченка дано бебчо бързо се оправи Praynig Hug

Много ми се иска да ви напиша на всяко по нещо но от снощи сте писали, писали #Crazy........и сега ако трябва на всяка да отговоря ще минат 2 часа пред компютъра. На въпросите на новите момичета видях че има много хубави отговори и съвети. Наистина както е написала Бебока и Мляко с нес е добре когато се започва да се влезе във вариантите, пък часът може плавно да местите. Така ще се научите бързо и правилно кое може и кое не за вечеря Peace

Отчет за днес:
З: закуска с шунка и кашкавал, 2 кафета 3 в 1
О: гъбена супа, 2 сухара, 3 мандарини, кафе (пих 3 в 1, че много ми се беше допило такова кафе днес)
В: печени кюфтета на парти грила (натурални без нищо вътре)

# 724
Жаси  Hug  Имам и други измишльотини, които мисля, че са подходящи за режима и ще гледам тези дни да ги напиша.  PeaceПрегледа ли ме за грешки? Rolling Eyes

Гледах, грешки не открих.  Peace Grinning
Но тук децата ми пилят на главата и може и да съм пропуснала нещо, нека и другите да поогледат.
За крема не се учудвам, че е зачезнал, и аз моя го ометох за отрицателно време целия.  Mr. Green

abcdefgh, като отмине часът за вечеря, просто пропускаме вечерята. Лошо, но няма начин - нали принципът е - след 18 часа нищо.  Confused
Обядът ти е системен.  Peace
Тиква и ядки може само до 12 ч.

puffy, да си изкарате супер утре!  Grinning

# 725
да се отчета и аз за днес:
закуска - кроасан и меденка с половин кофичка кисело мляко
обяд: дроб със салата зеле, няколко резенчета краставица и домат
вечеря: млечна салата

# 726
...рецепта за сухарите...
... Ако има неясноти по приготвянето - ще обяснявам.  Wink ...
отбелязах си ги в списъка за приготвяне още утре. а какво е 'дл' като мярна единица, моля?.

сиси - не, не е от глад. при мен кофеинът много здраво влияе. глътка кафе след 11 ме държи на нокти до късни добри. колата затова спрях преди години, а бях вманиачена - по 2 литра на ден пиех. като започнах да се кокоря ипо цели нощи да не мога да спя, и спрях. и черният чай само сутрин си го позволявам и то с мляко, и то не често - инак кофеинът му ме разтреперва цялата. скраб вече само денем и то до 3-4 най-късно ще има в моя график  Peace
dani, да ти е здраво детето!
беки, -1 кило е чудесен седмичен резултат, за който чистосърдечно завиждам! еднообразната храна не ти действа зле значи  Peace
бобче - да се оправи детето и дано не прехвърли бацили към другото. най-мразя като почнат тия болести да ми се изреждат по децата. завърта се ужасен кръг, който трае със седмици, в които седмици всичките спим лошо нощем и в резултат ходя из къщи ядна, пребита и кисела. да се оправяте  Peace

аз днес съм желязна въпреки гостито ни и китайската храна там (която btw много обичам). и вчера бях такава. не гладувам никак, но все пак лакомо гледах вчера как околните хапват разкошни пилешки мезета и сирена от огромни плата (бяхме на РД на заведение), а днес - вкусно китайско телешко и патица. лятото обаче ще се чувствам възмездена за всички душевни терзания. или пък още пролетта  Peace вечерях в колата на път за гостито с 1 ябълка, 2 малки портокала и 2 големи мандарини. уви, децата награбиха млякото ми, така че успях да изям едва 3/4ти от него.

още имаше, но съм изморена и приключвам за днес с компютрите;

# 727
Здравейте, съвсем случайно ви открих, от месеци се лутам в усилията си да намеря подходящата за мен диета. Имам да свалям страшно много килограми. Родих преди година и половина, а нещата не само че не се подобряват, а се влошават до известна степен. Преди съм имала успех със сваляне на теглото, но сега...  #2gunfire
На път съм да се отчаям, морят ме не само килограмите, а и здравословните проблеми, които се появиха. Радвам се, че ви намерих, изчетох каквото можах и още утре започвам заедно с вас да спазвам системата. Стискайте ми палци   bouquet

# 728
Здравейте!И аз сега ви откриам и за първи път чувам за системата!Благодарности на Бобченка! Hug
Основно ще се опитам да я приложа на мъжа ми и без това вечеряме към 18ч!Но и за мен този хранителен режим ще се отрази мн добре!Аз прекалявам със сладките и шоколадови неща,та трябва да огранича!

# 729
  • Stavanger,Norway/ Varna
Нефертари, Пашик добре дошли и успех.

Пашик, със ситеемата, спокойно може да си хапваш сладичко на закуска, но наистина е добре, постепенно да го намалиш съвсем. Гледай, обаче постепенно да става, системата не препоръчва, никакви шокиращи за организма мерки  Peace

Мойта щерка, продължава да ме дразни с пицата  Crazy, цяла вечер си я хапва малко по малко.

# 730
Здравейте. От понеделник и аз преминах на този режим. Имам много килограми за сваляне,останали след раждането на втория ми син. Той е вече на 6г ,а аз така и не си върнах предишното тегло.
Моят проблем е че обожавам сладкото. В системата минус 60 ми харесва факта,че сутрин мога да си позволя неща, абсолютно забранени при другите диети т.е. мога да закуся с парче шоколад или вафла Simple Smile
Бих искала да попитам нещо. Прочетох че не трябва да се комбинират месо с макаронени изделия и картофи. Мога ли да комбинирам месо с ориз? Мисля да си направя пиле с кафяв ориз за обяд утре.

# 731
golden може да съчетаеш за обяд . И успех с режима!

На мен днес ми беше 10-тия успешен ден на системата. Чувствам се много добре не съм гладна и поради ранната вечеря ми е леко.

Hug

# 732
labella, благодаря за отговора. Точно за обяд питах Simple Smile
Поздравления за 10-те успешни дни Simple Smile

# 733
  • Варна
Аз направо не мога да повярвам, днес става 1 седмица, откакто започнах с тази диета и съм -700 гр. Shocked Изобщо не съм усетила лишения и кога минаха 7 дни!

Днес менюто ми беше следното:
З - баница и вода;
О - пак баница (така се случи, че на работа това имаше за обяд само, ако знаех, поне сутринта нещо друго щях да хапна), банан и айрян;
В - бяло пилешко месо и чаша червено вино към 12 ч.

Ходих в Лидл (за пръв път от откриването му) и си купих препоръчаното от вас котидж сирене, утре ще го видя какво представлява. Party

# 734
здравейте!Жасмин,впечатлена съм от резултата ти!!!Мале, как ти завиждам! Laughing
Мисля че двете сме много еднакви,килограмите ни са много,но не ни личат чак толкова.
ох,кога и аз ще се похваля с 71кг!!!много ми се ще да е до май месец...
Аз обаче вече свикнах с ранното хапване-ям предимно месо и хич не ми тежи.Дори леко съм изненадана.
Корема ми е спаднал значително,на мен там ми е проблема...7ми месец постоянен...днес ми свърши МЦ,да видим утре какво ще покаже другаря Кантарев.
Аз не мога да спра да се меря,това си ми е проблем отдавна-почетно място е заел на средата на хола... Rolling Eyes
отчета за днес:
з-кафе и сладки
о-малко сурови зеленчуци
в-печено свинско с 2л лютеница.-в 7 часа.
лошото е че следващите 2 седмици ще работя до 6 и няма начин да вечерям навреме...нищо,здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт