SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • # супернатурална #
Ау, зачезна за 3-4 часа и Дарк Мириел претрепала Самито  Crossing Arms Laughing
А възможно ли е душата на Сам един вид да е "победила" Луци и Майкъл. В смисъл те са го изтезавали, тормозили, но не са го пречупили.(И в един момент той е започнал да тормози тях  Twisted Evil) Смърт каза нещо от рода на това, че човешката душа е по-силна, отколкото си мислим. А тук става въпрос за Самоват душа  Laughing Може след като в един момент стената се пропука, Сам да разбере, че е излязъл победител от клетката и даже да знае начин за измъкването на Адам от там. (както се видя, аз съм light Галя Mr. Green)

# 256
Мацки, това не е ли нашият човек безцеремонно използван от едно бг издателство?

# 257
Да, точно той си е, не е само на тази корица даже, май Дейна беше издирила още една.

# 258
  • В средата на времето
На Дийн не му тича да е демократичен терорист. Нито е терорист, нито е демократичен.

Смърт каза нещо от рода на това, че човешката душа е по-силна, отколкото си мислим.

Каза той. Не че не ми харесва идеята за безмерната сила на човешката душа, ама много едно захаросано ще стане сякаш. Ще излезе, че хората поради наличието на душа са едва ли не несломими

# 259
  • # супернатурална #
Ще излезе, че хората поради наличието на душа са едва ли не несломими

Laughing Да, ще вкарат малко Хамерикански патос.

# 260
  • Разпиляна във въображението
Само един флаг им трябва да развеят и да се хванат за сърцето.

# 261
  • # супернатурална #
 Joy
Може да не го развяват, а да се омотаят (на голо) с него. Ако не се лъжа Дженсън имаше подобна фотка, но няма да мога да я намеря сега.

# 262
  • В средата на времето

Toва трябвало да е Дженсън. Като доста нескопосан фотошоп ми се вижда.

А и това е фотошоп, нали?

# 263
  • # супернатурална #
А, вярно било фотошоп. Нищо, поне дава бегла представа как ще изглежда, пеейки "Бог да пази Америка"  Laughing

# 264
  • В средата на времето
Нищо, поне дава бегла представа как ще изглежда, пеейки "Бог да пази Америка"  Laughing

...или пък "Amazing Grace".

# 265
  • # супернатурална #
Peace  Grinning
Като гледам това
http://www.youtube.com/watch?v=5QjP004tkAs&feature=related
си мисля, че мога да понеса известна доза патос. Все пак в този сериал не са прекалявали с него, като изключим сцената със смъртта на Елън и Джо.

# 266
Дами, лека нощ или добър вечер. Току се върнах от едно детско гости, ако кажа, че изкарах приятно, щЪ излъжа...  Closeпрекрасен чернобЕл фотошоп бтв, другото се едно аз съм го правила.
А за корицата нямам думи - пълно безсрамие...
Поздрав за лека нощ - стар, изтъркан, но бас ловя го харесвате http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4

# 267
А и това е фотошоп, нали?

М, фотошоп е, Изи (за радост и за съжаление едновременно). Ама много хубав фотошоп! Simple Smile)

А хавлиената снимка на Дженсън с топката за ръгби последно фотошоп ли е или не, че не помня Маракана до какво становище стигнахме по въпроса?

# 268

А хавлиената снимка на Дженсън с топката за ръгби последно фотошоп ли е или не, че не помня Маракана до какво становище стигнахме по въпроса?

За съжаление и тази е фотошоп, или поне така се твърди 200% по чуждестраните форуми. Все пак е вярно, че Тренера никога не се е снимал по този начин (нито със американското знаме, нито с хавлията и топката .... нито легнал на мокета да чете) ....

# 269

За съжаление и тази е фотошоп, или поне така се твърди 200% по чуждестраните форуми. Все пак е вярно, че Тренера никога не се е снимал по този начин (нито със американското знаме, нито с хавлията и топката .... нито легнал на мокета да чете) ....
Ама в сънищата ми, искам да ти кажа, само така се появява, та не ми липсва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт