SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Кой тоз Белов? Дмитрий?!?

Рози да дава началните думи Hug

# 436
  • Разпиляна във въображението
Един въпрос ме измъчва тези дни - кой е по-изтерзания от двамата. Ако един трябва да бъде спасен, а другия жертван - кой да бъде?

# 437

В тази поредица симпатизирам на онзи "полупияния" Ейдриън. Все се надявах някой да убие докрай Белов.

Сори за второто мнение Blush

# 438
  • гр. София

Рози да дава началните думи Hug

Саша Белов от филма "Бригада".

Давам, Сонче:

В тъмната нощ по разкаляния неравен път се показаха светлините от два фара. Гъстата мъгла ги караше да изглеждат размити и някак нереални. Миг по-късно избръмча мощният двигател на автомобил, който профуча в тишината, разкъсвайки я на парчета. Нечия ръка изхвърли през прозореца празна бирена бутилка. Тя заподскача край пътя докато накрая намери покой в една локва. От колата се чу фалшиво пеене: "Пием, пеем, пушим и халби с бира сушим".....

Вие сте  Mr. Green

# 439

Саша, Сашаа
От Бригада, бе Flutter

# 440
- Това беше некултурно, Дийн!
- Съжалявам, Сам! Вече си станал и еколог?!
Въпреки недоволството си, Дийн заби спирачки и излезе от колата. Върна се назад и потърси с поглед бутилката. Намери я в тъмнината и се наведе да я вземе. В същия момент усети нечие студено дихание във врата си и се извърна.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 14:46 от Miriel

# 441
Един въпрос ме измъчва тези дни - кой е по-изтерзания от двамата. Ако един трябва да бъде спасен, а другия жертван - кой да бъде?

Оо, Мириел, ти ме уби с този въпрос.  Laughing Аз не бих могла да кажа кой е по-изтерзаният. Бих заложила на Дийн все пак. Ако трябва един да бъде спасен - пак Дийн.  Thinking

# 442

Оо, Мириел, ти ме уби с този въпрос.  Laughing Аз не бих могла да кажа кой е по-изтерзаният. Бих заложила на Дийн все пак. Ако трябва един да бъде спасен - пак Дийн.  Thinking

Сори, че те застрелях. Не целях това.

# 443
Аха, изясни ми се, говорим за различни герои. Аз тая Бригада нещо не си я спомням Thinking
Може и да не съм я гледала... Ама ми е познат человека...

Хм, много сложен въпрос, наистина. Дали Дийн ще е по-щастлив, ако брат му изчезне (този път) завинаги, или Сам остане с душата си на земята спасен и цветущ, а Дийн стане помощник на Смърт (сори, ама завчера свърших Морт Mr. Green) и изчезне...

То и аз се надявах Белов да си е заминал, ама на. Ейдриън е симпатяга.

"В тъмната нощ по разкаляния неравен път се показаха светлините от два фара. Гъстата мъгла ги караше да изглеждат размити и някак нереални. Миг по-късно избръмча мощният двигател на автомобил, който профуча в тишината, разкъсвайки я на парчета. Нечия ръка изхвърли през прозореца празна бирена бутилка. Тя заподскача край пътя докато накрая намери покой в една локва. От колата се чу фалшиво пеене: "Пием, пеем, пушим и халби с бира сушим".....

- Брат ми, стига се излага, моля те!", каза Дийн и включи радиото. Любимата Металика изпълни купето на колата, а Сам сви устни полу-обидено.
- Колко остава до Хелкрийк, Дийн, къде е картата? - попита Сам и отвори жабката. - Какво търси тук това парче студена пица, увил си я с картата! Дийн, кога ще спреш да пъхаш храна навсякъде!
Дийн само сви рамене и се подсмихна.
- Стига си ми чел конско, Сам, кажи къде трябва да отидем. Да преговорим известното за този случай..."

П.П. Само дето Мириел е по-бърза и ме изпревари, сега моето не се връзва Grinning Ама ще измисля друго.

# 444
 Blush

# 445
значи сега стана:
"В тъмната нощ по разкаляния неравен път се показаха светлините от два фара. Гъстата мъгла ги караше да изглеждат размити и някак нереални. Миг по-късно избръмча мощният двигател на автомобил, който профуча в тишината, разкъсвайки я на парчета. Нечия ръка изхвърли през прозореца празна бирена бутилка. Тя заподскача край пътя докато накрая намери покой в една локва. От колата се чу фалшиво пеене: "Пием, пеем, пушим и халби с бира сушим".
- Това беше некултурно, Дийн!
- Съжалявам, Сам! Вече си станал и еколог?!
Въпреки недоволството си, Дийн заби спирачки и излезе от колата. Върна се назад и потърси с поглед бутилката. Намери я в тъмнината и се наведе да я вземе. В същия момент усети нечие студено дихание във врата си и се извърна.
- Сам!
От мъглата пред него се оформяше женско тяло с деликатни извивки.
Тя го погледна, вдигна ръка и направи знак към гората.
Сам изскочи от колата с пушката и я насочи към привидението, но то се разсея така бързо, както се беше появило.
- Какво беше това, Дийн? Накъде сочеше?, - Сам беше разтревожен.
- Към гората, някъде там. Дай да вземем още амуниции и да проучим терена. Може би там има къща или вила.
Дийн се върна към колата..."

П.П. Подушвам добра история Wink

# 446

Оо, Мириел, ти ме уби с този въпрос.  Laughing Аз не бих могла да кажа кой е по-изтерзаният. Бих заложила на Дийн все пак. Ако трябва един да бъде спасен - пак Дийн.  Thinking

Сори, че те застрелях. Не целях това.
С един куршум- два заека Laughing Hug

Въпросът ти всъщност е много интересно и ще ми е любопитно да видя какво мислят останалите, но на мен ми е леко трудно да отговоря.  Embarassed

# 447
Аз тая Бригада нещо не си я спомням Thinking
Може и да не съм я гледала...

Голяям пропуск! Ако можеш - наваксай!  Grinning

По въпроса с по-изтерзания: предполагам, всеки е пристрастен към "своя". За мен Дийн е по-изтерзан Blush Така, де. Никога не е живял нормален живот, докато Сам поне замалко е бил студент. И е имал връзка, сериозна. Дийн също имаше връзка, в която тежеше липсата на Сам през цялото време. Сам (поне в момента) не помни какво е преживял в Ада, докато Дийн помни абсолютно всичко. И това, че изглежда толкова твърд и непукистичен, е само параван, кора, която да го предпазва от суровата действителност, която го е заобикаляла цял живот.

... ДА НЕ МЕ ИЗЯДЕТЕ Laughing Аз само ревностно си защитавам Дийн, нормално Whistling

# 448
  • София
Дийн се върна в колата и за всеки прегледа дали не липсва някой от амулетите му. Когато провери всичко се успокои и седна зад волана.
- Сами, хайде да отидем до най - близкия град. Имам странното предчувствие, че нещо познато ни следва вече втори ден.
- Но Дийн, а това което току що избяга?
- Хайде Сам, ще имаме време и за това!!!
Сам не желаеше да изпълнява желанията на брат си, но въпреки това реши да се качи в колата...

Надявам се, че нямате нищо против да се включа  Blush

# 449

И едно признание мен все по силно ме тегли градинаката. Не знам какво ще правя не мога да се грижа за цветя. Много съм зле с градинарството и просто ....  Blush
Не мога да си обясня защо или причината е че наистина си падам най - вече по лоши момчета и Сам сега като един такъв мачо по твърдия по .. абе разбирате ме ми харесва повече.  Crazy

Уоми споко, ела да подържа ме оградата. Аз нали си скачам от едното място на другото, а от там и на третото ...  Whistling

В момента  Thinking ???? Дийн.
Спасен трябва да бъде Сам. От малък все ходи с товара на плещите си (демонската кръв) .... стана приемно тяло на Луци, само и само да спаси света .... А Дийн тогава най вече го хокаше ....
Жертва ... бих жертвала Дийн, щот знам, че после Кас ще го спа си.

.......
Познатото чувство на ужас, се разнесе в колата и напрежението нарасна. Нямаше и следа от доброто настроение до преди минута.
Дийн настъпи газта и Импалата се понесе в нощта. Най близкия град беше на 20 мили и имаше 4333 души население. Улиците бяха тъмни и тишината беше влудяваща ... Единствено бара в края на градчето все още не спеше ...

Общи условия

Активация на акаунт