SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Рози, ей ме на Grinning
Особено при такава баница, ммм, ей сега ще довтасат и останалите Mr. Green
Страхотно изглежда и със сигурност е вкусна, майсторка си Hug (давай рецепта на лични, моля!)

И аз на няколко пъти вече припомнях за разказите, ама след срещата всички са уморени явно, изнаприказвали са се и не идват тука да споделят с нас Sad

# 421

И аз на няколко пъти вече припомнях за разказите, ама след срещата всички са уморени явно, изнаприказвали са се и не идват тука да споделят с нас Sad

Crossing Arms Вярно е, ....  Crossing Arms

Розичка  Hug  bouquet Ммммммммм баничка ....... изглежда страховито вкусна, а и съм сигурна 100% , че е ... (трябва да ми кажеш рецептата  Praynig).

А бе верно, че след тази среЩа, по малко се вяскате тук ....  Cry

# 422
  • гр. София
Сонче  Hug
(ще ти издам една тайна, ама не казвай на никой: тая баница я "свих" от интернет Mr. Green Иначе и моята става пособна, но нямам нерви да я навивам)

Докато чакаме новите епизоди можем да си стпретнем още някой кОнкурс, но като глеам, няма много желаещи (пък мен такъв ентусиазъм ме е обзел, направо сама си се чудя...)

Sad

# 423
Рози, щом кипиш от ентусиазъм - действай! Пиши, ние ще те четем и ще се възхищаваме Grinning

Ах тиии Laughing Mr. Green (това за баницата) Hug

# 424
  • гр. София
То така не е интересно - само аз да пиша.
Пък за баницата - ако има среща по-нататък и мога и аз да дойда, ще взема да направя една тава и да я донеса Grinning Но няма да е като на снимката, предупреждавам...

# 425
Привет! Отново и от мен Grinning Чета ви с удоволствие, въпреки, че няма нови епизоди за обсъждане.
Малко ме е яд, че не дойдох на срещата Crossing Arms Но прецених, всъщност съм писала само веднъж тук и ми е рано Laughing
Нооо, на следващата ще се замисля повечко!
Прекрасна баница (макар и от Интернет)!
Всъщност пиша рядко, тъй като не умея да правя нито колажи, нито гифчета.. Поезията ми клони към друга, не-свръхесествена, тематика и нямам с какво да ви забавлявам, честно казано Blush По-скоро вие ме забавлявате. Благодаря за което  bouquet
Но сериалът официално е любим за мен! И сега трудно издържам, мразя ги тия гигантски паузи! Не мога да разбера, толкоз ли са преуморени, че почиват два пъти годишно по около 3 месеца! Айде, да си дадат малко зор Mr. Green
Сега за заместител почнах да ползвам Лост. Интересно почна, надявам се да не ме разочарова. Поне имам сума ти сезони за пълнеж на празнината Flutter

Хубав ден от мен! Hug

# 426
Септембър, успех с Лост  Grinning   Аз лично го докарах до след 1 сезон  Grinning  От всички мои познати само Цвети имаше голямото желание и търпение да види развръзката на историята.

И аз не съм от талантите и няма кой знае какво оригинално да предложа, но пък съм от добрата публика  Grinning  Ще се отчетат момичетата, предполагам, че всеки има задачи някакви. Много предпразнично подготвителни дни са, то сладки, меденки и какво ли не се прави и т.н. Аз и на този фронт не се раздавам много, ако можеше да си материализирам нещо от нета, чууудно щеше да е  Joy  Розе, баничката си я биваше, още слюноотделям, даже ароматът усетих мммм  А, то станало и време за обяд  Grinning

# 427
  • КиТ
Здравейте момичета благодаря ви за топлото посрещане,кефите ме тука сте едно семества гледам браво само така Wink Peace
Септембър пиши би що не пишеш,щом си изгледала всички сезони и си стигнала до Лост добре е работата Crazy Аз него го бях докарала мисля до 3-4 сезон,ама нещо после ми стана твърде скучен newsm47 Joy Joy Joy Joy

Баницата е много добра,макар и от нет пространството Mr. Green

Оооо, Плами, а добре дошла! Много правилно си се ориентирала към Самито, поздравления!  Mr. Green

Оооооооо,Злате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,добре заварила би,знам аз на де да се ориентирам Crazy,не искам да си отивам твърде млада tooth tooth tooth tooth А и като казах млада,кой е най-малки,член на колектива или ша са окаже,че съм аз Flutter Flutter Flutter Flutter

п.п Абе ша залюбим с вас,още не ме познавате,ама съм сигурна....
А и колко време е почивчицата да кажете newsm78

# 428
уф ... Сам започва да ми харесва все повече и повече...

какво ще правя

пак накрая ще искам и двамата и няма да мога да избера ... както с Ед и Джейкъб...

уф.... какви дилеми

# 429
  • София
Да се отчета... 7 епизод на 4 сезон - все още на опашката на Маракана!  Blush
Нещо тоя Сам.. Верно, че порастна, но определено все още не е 100% мой тип!  newsm78
Не мога да не забележа, че махнаха досадния момчешки бретон, но...  Thinking
А какво беше казал Кастиел на Дийн "Ще има още много тежки решения да взимаш." Да видим какви ще ги сътвори, но със сигурност ми писна американците да спасяват света!!!!  #Crazy

# 430
Розичка пиши пиши моля твоите стихове за наслада за душата просто Simple Smile
Плами Simple Smile добре дошла и тук Simple Smile Ти явно имаш слабост към малките братя или все избираш по слабонаселената територия Simple Smile Само да ти кажа, че тук май НЕНАСИТНИЦИТЕ / т.е. разбирай на въпроса Сам или Дийн отговарят и Деймън моля  Embarassed/ са май най - голям брой.

И едно признание мен все по силно ме тегли градинаката. Не знам какво ще правя не мога да се грижа за цветя. Много съм зле с градинарството и просто ....  Blush
Не мога да си обясня защо или причината е че наистина си падам най - вече по лоши момчета и Сам сега като един такъв мачо по твърдия по .. абе разбирате ме ми харесва повече.  Crazy

# 431
Добре дошли Hug

Рози, чакаме с огромно нетърпение твоето творчество Hug

Уоми, - "...на въпроса Сам или Дийн отговарят и Деймън моля..."  Joy Joy Joy - вярно си е Flutter (простете невежеството, ама кой е Деймън?!?)

Плами, до 28 ануари 2011 доста кафе ще трябва да изпием и баници да изядем... Чак тогава нова серия.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 13:18 от Red Sonja

# 432
  • гр. София
Рози, чакаме с огромно нетърпение твоето творчество Hug

Ааа, така се чувствам сякаш спамя темата.  Blush
Поне още някой да пописва по малко.
Можем да си измислим някаква игра докато чакаме новите епизоди, които ще са ЧАК ДОГОДИНА (леле, ама как само звучи....). Например някой "дава тон за песен" като написва два-три реда, следващият продължава, след това следващият дописва и така. Ограничаваме се до към десетина-двадесет изречения и после наново. Сигурно ще стане забавно. Подозирам, че ще се получи нещо малко като развален телефон, но пък от това понякога стават големи забави  Simple Smile

# 433
Плами Simple Smile добре дошла и тук Simple Smile Ти явно имаш слабост към малките братя или все избираш по слабонаселената територия Simple Smile Само да ти кажа, че тук май НЕНАСИТНИЦИТЕ / т.е. разбирай на въпроса Сам или Дийн отговарят и Деймън моля  Embarassed/...

моля, моля, ако това са ненаситниците, тогава нека разкрием, че има и МЕГА НЕНАСИТНИЦИ Simple Smile

...на въпроса Сам или Дийн отговарят-"и Ед, и Кастиел и Гарет моля  Laughing"а има и един друг тийм "Квото дойде", там вече работата е много сериозна  Mr. Green

# 434
... със сигурност ми писна американците да спасяват света!!!!  #Crazy

Нали Tired По този повод, а и присъединявайки се към Ненаситниците Blush Flutter, няма да откажа и един Бригадирко - Белов!!! (Помните, нали? Whistling)

По повод песничката/стихчето - присъединявам се към желаещите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт