SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Фейче, не може да не е достатъчно силен, да не издържи, когато вземе да се отлюспва бариерата, това все пак е Сами Laughing
И аз се чудя какво са й правили толкова Михаил и Луцифер на душата самска, ама то е ясно, че са си го изкарвали на нея, че не се е случил Апокалипсисът, както те си бяха планирали.
А пък за чувството на вина не съм сигурна какво ще стане и дали ще се появи. Все пак Сам беше не на себе си, нещо като както беше обладан от Мег.
Ще успеят да я излекуват душата според мен, като тя се излекува от амнезията, може и да е с Божията намеса Wink Ето ти доразвиване на сюжетната линия с Чък.

# 211
Със сигурност ще успеят да я излекуват душата, въпросът е, че май ще го проточат до края на сезона, пък и в евентуалния седми... За Чъкова намеса не знам, нали разправяха, че Бог няма да го месят повече в сюжета, пък и той вече направи немалко за Сам и Дийн, ай стига им толкоз. Wink

# 212
Горкият Сам, какво му се пише, не ми се мисли...

Така, тъкмо да питам за лилавия ластик и внезапно разбрах, но сега ми е интересно това отстрани на дънките калъф за очила ли е или радиостанция.
Жестоки гифове на Дийн, жестоки!

# 213
  • Разпиляна във въображението
Ако това е последния сезон, а аз май все натам клоня, имам следния сценарии: Бариетата се пропуква. Сам си мълчи и не казва. Всичко се срутва и хоп Сами става лош, ама наистина лош и нападна Дийн, Боби, Кас и т.н. С дружни усилия го умъртвяват и Дийн плаче на гроба на брат си и този път наистина си остава семеен.

# 214
  • В средата на времето

Този е супер. И други са страхотни де, ама понеже този се задържа само върху лицето му.

Изи, a дaли пък дyшaтa мy нe e вeчe побъркaнa и дa побъркa и тялото кaто рyхнe cтeнaтa? И дaли могaт дa я излeкyвaт и кaк? Cпорeд мeн в дyхa нa прeднитe ceзони и обрaзa нa caм, който ни нaлaгaт, той вce пaк щe ycпee някaк дa cи cпacи дyшaтa.

Ами не знам..не знам дали душата изобщо може да се побърка? Ум да се побърка - да, но душата - не знам..Според мен болката, която душата на Сам е понесла и носи със себе си, би накарала умът на Сам да се свари като цвекло и от там да рухне и той самият...
Според мен би било прекалено фантастично Сам да успее сам да си спаси душата, ако разчовърка достатъчно добре преградата...То вярно, че The Winchesters могат почти всичко, но такава чак фантастика не ми се гледа...
За мен най-логично би било само този, който създава душите, той да може и да ги лекува. Човешката душа, както се вижда до момента, освен че е ценна разменна монета, е явно и нещо, което не е по силите на ангели и демони...Знам ли...

Ако това е последния сезон, а аз май все натам клоня, имам следния сценарии: Бариетата се пропуква. Сам си мълчи и не казва. Всичко се срутва и хоп Сами става лош, ама наистина лош и нападна Дийн, Боби, Кас и т.н. С дружни усилия го умъртвяват и Дийн плаче на гроба на брат си и този път наистина си остава семеен.

Е, Мир, ти много дарк го разгледа...Ако бариерата се пропука, Сам изобщо няма да го понесе и веднага ще му проличи, така мисля аз. И според мен ако не са намерили лек преди това за душата му, Сам просто ще умре. Няма да има време да е лош...

# 215
И тук трявба да изкочи този който създава душите, т.е. Бог. Той е единственият който може да го излекува, а може да даде и сила на Кас ....
Или дали няма да е ......... не е .
Та сега точно попаднах на 6х15 на LOST и кой мислите там (тез дето са го гледали знаят) .... наш Луциииииии (сори за спама)

Последно и спирам с гифчетата ....  Blush

# 216
Хахах и за да е съвсем дарк Simple Smile Рали предлагам Дийн да си загуби ума и да си тегли един куршум за да се събере семейството в рая.
Последен кадър. Вси4ки уин4естър в рая на онзи рокаджията хакер вдигат 4аши с руйно вино.

# 217
Леле 10 отговора, от както ви изчетах. Дано да не съм изпуснала съвсем нишката на разговора. М/увременно ще ви наваксам  Grinning

Нахвърляха ни разни обстоятелства и сега има да се чудим. Наистина какво има да тормози душата на Сам след пребиваване 1 г в адската клетка, какви са тия спомени, които няма да могат да се  понесат и надживеят. Или ще е някаква огромна вина за нещо свършено, не знам по кой начин щото, както казвате,, нали е само душа, или ще е нещо свързано с гордостта му и същността му и смисъла на живота му. Не мога да забравя болката и ужаса на тялото Сам при вида на душата. Аз мисля, че той ще си знае, че е нападнал Боби, всичко, изпитано от тялото и душата ще се събере на едно, без адската част, която ще е изолирана.  

На промотата странно изглежда Сам, като да е стъпил на хлъзгав лед и аха... Пък дали няма наистина нещо като амнезия за някои неща, защото Дийн много обяснително го кара  Grinning  То не е за смях положението, ама хич не е.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 17:56 от lili0909

# 218
Дейна Simple Smile едно предложенийце само Simple Smile преди време беше обявила конкурс давай пак Simple Smile ама на друга тема ?Да не ни се из4ака 4акането Simple Smile

# 219
Не, аз съм си Dark Miriel (имам си този прякор откакто изпотръшках цялото Кълъново войнство). Просто някак не чувствам този сериал да свърши толкова хепи. Някак нереално ми е. Но може би прекалено много умъртвявахме Сам Thinking

Изи, може би си права и веднага ми изникна решението написано в поста на Бичо - Бог. Може и да видим Бог, но каква е ролята на Смърт и цялата история около това защо се интересува от душите.

# 220
haha womi samoubiicite otivat v ada Wink mir, spored men stenata kato se propuka, emociite shte sa po-skoro samounishtojitelni, poveche pasva na haraktera na sam. spored men Death zatova namekna za silata na dushata-za da sme podgotveni, che sam shte se spravi. izvinete za maimunicata, skapaniat telefon...

# 221
  • В средата на времето
Аз имам едни дълбоки страхове, че ще стане като с финалния епизод на сезон 5...Напрежение, напражение, цял сезон и на края един бозав финал. Само дето ми пребиха горкият Дийн.
Та имам съмнения, че и тук така ще стане. Много дълбоко навлязоха и на края ще претупат финала. Като в Лост. Ако има някакъв лек за душата, който да е на разположение, в страни от Бог, според мен най-малкото Смърт щеше да го знае.

Изи, може би си права и веднага ми изникна решението написано в поста на Бичо - Бог. Може и да видим Бог, но каква е ролята на Смърт и цялата история около това защо се интересува от душите.

Идеята за появата на Бог и аз я обмислях, но пак нещо не ми се връзва. Бог някак не си го представям да се занимава с персонални услуги. От какъв зор да лекува душата на Сам?! Той за Апокалипсиса си би камшика, дето щеше да изпозагине сумати народ...или пък той самият е знаел, че в крайна сметка нищо такова няма да се случи и за това го игра пас през цялото раздаване..

spored men Death zatova namekna za silata na dushata-za da sme podgotveni, che sam shte se spravi. izvinete za maimunicata, skapaniat telefon...

Вълшебникова, тя душата да е силна, като е здрава. А като е рендосвана една година, за каква сила ще говорим? Защото пък ако душата човешка е чак толкова силна, за какво и Краули и Кас обясняваха загрижено, че е станала вече на нищо...?!А може просто и те да не знаят до къде се простира силата и издръжливостта, а само някой стар като Смърт да знае...Хм.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 18:01 от Izida

# 222
Наистина ли вярвате в щастливия край на сериала? Ако има само шест сезона - как смятате, че ще свърши? Ако има седми сезон аз съм склонна, че накрая някой от двамата пак ще загази, а това вече е изтъркано.

# 223
След всичките възвръщания на братята към живот, щастливият край не е толкова невъзможен. Отделен въпрос, че е нереален, но е в духа на историята според мен. Така или иначе момчетата достатъчно поучително страдат, не е нужно да ги затриват на края, за да постигнат определено внушение. Но не съм доволна, че Бог не се появява по никакъв начин.

# 224
  • В средата на времето
Наистина ли вярвате в щастливия край на сериала? Ако има само шест сезона - как смятате, че ще свърши? Ако има седми сезон аз съм склонна, че накрая някой от двамата пак ще загази, а това вече е изтъркано.

Не знам...Да ги утрепат и двамата братя ще е много гадно...Ще бъде драматично, ама гадно. Според мен ще го направят с отворен финал. Още повече, че май 7-ми сезон е почти потвърден. Нали така?

Общи условия

Активация на акаунт