SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Е, щом е така значи Сам ще се оправи. Наистина те си пострадаха повече, но какво още не са засегнали в сериала, че да заслужава нов сезон newsm78 Аз лично предпочитам да се върнат в старото време. Гледам отново първи сезон и там са тоооолкова млади, толкова сладки и забавни. Хуморът им е точно на място, точно като за тях, докато сега шегите им са ми някак не както трябва. Лично историята с феята (не Fairy) и Дийн не ми стоеше добре. Та той се е бил с какви ли не неща, че от феята ли такива физиономии и страх Crossing Arms

# 226
az viarvam v happy end-a zashtoto za men serialyt e po-skoro jizneutvyrjdavasht, otkolkoto dark

# 227
Фейникова отиват в ада, но Дийн не е като всички все пак Simple Smile Може за него да направят изключение  Whistling Хем няма да е хепи хем няма да е толкова лошо като изпълнение да ги съберат всички в рая Simple Smile с всички загубени приятели и любови. И в крайна сметка онази мила семейна картинка защо да не бъде възможна в рая Simple Smile Джон и Мери заедно със Сам Джес и Дийн вечерят смеят се па макар и мъртви Simple Smile а да и наглеждат какви ги върши Боби.

# 228

Идеята за появата на Бог и аз я обмислях, но пак нещо не ми се връзва. Бог някак не си го представям да се занимава с персонални услуги. От какъв зор да лекува душата на Сам?! Той за Апокалипсиса си би камшика, дето щеше да изпозагине сумати народ...или пък той самият е знаел, че в крайна сметка нищо такова няма да се случи и за това го игра пас през цялото раздаване..

spored men Death zatova namekna za silata na dushata-za da sme podgotveni, che sam shte se spravi. izvinete za maimunicata, skapaniat telefon...

Аз съм по склона да вярвам, че Бог пак Ще го намесят, заради това, че Смърт се интересува от душите .... чистилиЩето ...... И за да ги заЩити (Бог дишите), лекува душата на Сам, заЩото ТЕ все пак са най добрите ловци ....... детективи ..... Сезона трябва да завърши драматично, все пак не е имало сезон ойто да завършва с Щастлив Край. А седми .... незнам. Може да върнат татко Джон (макар и да е изтъркано това с възкръсването)

# 229
Дейна Simple Smile едно предложенийце само Simple Smile преди време беше обявила конкурс давай пак Simple Smile ама на друга тема ?Да не ни се из4ака 4акането Simple Smile
WomanitKa, help yourself - на каквато тема ви се пише, такъв нека да е конкурсът, нека не поставяме граници пред въображението. Повече от приятно ще ми бъде да прочета неща на таланти като теб, Мириел и Розичка. Hug

# 230
Ееее, страхотна тема сте подхванали!

Според мен самият факт, че Самината душа е в някаква клетка с Луци и Мишо, които са толкова могъци и могат да си правят каквото си искат с него е достатъчен, за да травмица и смачка душата му. В последните епизоди всички повтарят "каква сила носи и колко е безценна", но никой точно не споменава в какво се състои това... Отделно си мисля, че може да изкарат от строя Сам може би за 1-2 епизода т.е. бариерата да падне и с нея да си замине и той. А и ако си спомни всички лоши неща, които е правил докато е бил без душа? Никак няма да му е леко както и да го въртим Sad
Какво се случва с търсенето на Бог? На чистилището? Дават ни по лъжичка.... на месец  Mr. Green

Бичи, тукашният Луци в Изгубени беше добър  Mr. Green А как се променят нещата  Whistling

# 231
Фейникова отиват в ада, но Дийн не е като всички все пак Simple Smile Може за него да направят изключение  Whistling Хем няма да е хепи хем няма да е толкова лошо като изпълнение да ги съберат всички в рая Simple Smile с всички загубени приятели и любови. И в крайна сметка онази мила семейна картинка защо да не бъде възможна в рая Simple Smile Джон и Мери заедно със Сам Джес и Дийн вечерят смеят се па макар и мъртви Simple Smile а да и наглеждат какви ги върши Боби.

Joy   Представям си и Кас отново като любовния гуру

# 232
  • Разпиляна във въображението
И все пак те са на страната на доброто. Бог не трябва да ги оставя да умрат. Колкото и да не се меси, колкото и надалеч да е, все пак ги наглежда иначе Кас как се "върна" след като Луци направи с него "бам". Душите са ценни.

# 233
Момичета, нали не сме тука за да се "раздразняваме" Все пак темата е за Свръхестествено и мисля, че всички можем да понесем някой и друг коментар за някой друг герой, както аз редовно си го отнасям от Дейна, която много обичам  Hug

+1 да не забравяме че все пак братята разгонват разни фамилии не само вампирски ами и върколашки и фейски Simple Smile
Ще ми е интересно да ги видя в единоборство с мистър Ерик Нортман и Деймън Салваторе Simple Smile
Макар, че ще викам за последния много и ще съм му мажоретка почти съм убедена, че ще се наложи да му давам от кръвта си за да го излекувам после ...  Embarassed
А къде е Импалка, че вчера гледах една серия и точно за нея се сетих Simple Smile Караше я ама не точно Дийн Simple Smile Макар и в неговия образ и много се смях свързвайки сцената с образа от форума Simple Smile

# 234

Joy   Представям си и Кас отново като любовния гуру

Не бе лилиии Кас губи битката от Габриел и затова братята запретват ръкави и след като оправиха света сега е наред да оправят рая  Naughty Стават предводители на бунта на Кас и сритват малко ангелски задници Simple Smile

# 235
Днес изгледах две серии...

е много време ще ми трябва да ви настигна... (особено рекордите на Мирка с по десет серии за едни ден)

но нищо

поне като гледам мирка знам какво ме чака

тоест до какви граници може да стигне лудостта ми  Wink

# 236
Белс, честито зарибяване!!!!  Чакаме отзиви и споделяне на емоции от първите серии. А очакваната лудост си е наполовина лудост  Joy  Виж, за границите ти ще си кажеш  hahaha

# 237

е много време ще ми трябва да ви настигна... (особено рекордите на Мирка с по десет серии за едни ден)

но нищо

Стигна ли до Блъди Мери?

Белс по 13 серии средно, понякога и по 15  Embarassed Rolling Eyes Mr. Green опияняващо е Simple Smile
Не съм чела последните постове, защото не искам да се спойлирам, тая вечер почвам 6ти сезон и до утре вечер съм готова Simple Smile

Белс лудостта няма граници, тъкмо споделих с другите момичета, че ако в понеделник ме видят да правя така по Славейков, да викат хората с ризите и опиатите -
http://www.youtube.com/watch?v=XSZLrVNBveM

# 238

но нищо

Ооооо просто не знаеш  Mr. Green
Мен специално СПН ми изби от главата маниите по други сериали и филми. Гледам, правя , струвам и все СПН ми е в главата ..... Party

# 239
  • В средата на времето
Мен специално СПН ми изби от главата маниите по други сериали и филми. Гледам, правя , струвам и все СПН ми е в главата ..... Party

И при мен горе-долу така, но не че ми ги изби, просто ми стана най-любимият сериал. Имам слабост към него.

Общи условия

Активация на акаунт