SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Мен специално СПН ми изби от главата маниите по други сериали и филми. Гледам, правя , струвам и все СПН ми е в главата ..... Party

И при мен горе-долу така, но не че ми ги изби, просто ми стана най-любимият сериал. Имам слабост към него.

Един от любимите .
Изи прекрасен аватар имаш Simple Smile забравих да те поздравя Simple Smile Пред всичките богини и красотки този ми е най - на сърце  Hug

# 241
Лелеее момичета, нямаше само 1/2 ден и вие сте напред с 5 страници. 

Тук е много HOT HOT HOT Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз мисля, че Сам наистина няма да помни нищо от клетката. Според мен има 2 линии, които предстои да се разрешат - да спасят някак си душата на брат си Адам и да се разберат с Дядо!

А и кой сега е Ном. 1 в ада след като убиха Краули?

# 242
Според мен има 2 линии, които предстои да се разрешат - да спасят някак си душата на брат си Адам и да се разберат с Дядо!
Да, бе, съвсем забравих за дядо им. Ами той сега какво ще прави, като го няма вече Краули да му върне дъщерята?

# 243
Според мен има 2 линии, които предстои да се разрешат - да спасят някак си душата на брат си Адам и да се разберат с Дядо!
Да, бе, съвсем забравих за дядо им. Ами той сега какво ще прави, като го няма вече Краули да му върне дъщерята?

Ще се моли за прошка на внуците или ще си тегли куршума.

# 244
  • Разпиляна във въображението
Мен специално СПН ми изби от главата маниите по други сериали и филми. Гледам, правя , струвам и все СПН ми е в главата ..... Party
И при мен горе-долу така, но не че ми ги изби, просто ми стана най-любимият сериал. Имам слабост към него.

До степен, че му прощаваш слабостите Simple Smile (за себе си говоря), а Дийн, ех, Дийн..........

# 245
Какво нещо е човешкото сърце! Всички знаят, че не е на добре да се обърква естественият ход на живота, кръговратът, вселенските закони и т.н., но я вижте колко народ иска да върне в живота си починали любими близки.  За Дядо това ми се виждаше странно, защото някак имах представа, че е достоен печен ловец. В смисъл разбираемо е, но не е редно някак си. Изобщо голяма гад излезе той, както се разбра. Надявам се да сме доволни от завършека на започнатите линии. А може и да не довършат всички. Днес видях, че на конвента в Барселона го питаха Дженсън ще се появи ли детето антихрист. Разбра се, че ще се появи, ама друг път  Joy    Ако се напънем, ще се сетим и др такива нишки недовършени. Нищо чудно и за Адам така да остане. Но поне по-основните се надявам да ги видим разрешени.

# 246
  • В средата на времето

Бе дядото е един извратен дядо. Как ще обичаш толкова много дъщеря си и изобщо няма да те е грижа за децата и?!?! За собствената му кръв не го е грижа изобщо. Държеше се със Сам и Дийн като някакви ненужни издънки, или по-скоро нужни, ама само, за да му вършат работа. Ако започнат да връщат умрелите на общо основание, то SPN ще заприлича на ДиК.

До степен, че му прощаваш слабостите Simple Smile (за себе си говоря), а Дийн, ех, Дийн..........

Има нещо такова. Обаче аз да ти кажа, чак високи изисквания нямам към SPN. Дразня се само, когато захващат нещо и го разрешават по някакъв лемурски начин. Този сезон ми е доста бозав, но на фона на историята с Aпокалипсиса всичко следващо ще си изглежда бозавко предполагам. Много се надявам да имат сериозна идея за сезон 7, защото по-лошо от края на SPN е един забозен SPN.

Всички знаят, че не е на добре да се обърква естественият ход на живота, кръговратът, вселенските закони и

Така е, обаче когато страдаш от загубата на любим човек, най-малко те е грижа и еня за природните и вселенски закони. Човекът е същество егоистично по природа.

# 247
Малий, каква активност днеска!  Crazy
Отивам да чета пропуснатото.

# 248
Добър вечер и на вас!
Едвам успях да изчета последното написано днес...
Изи, не мога да не се удивя колко еднакво мислим, направо прочетох моите мисли в твоя пост Hug Абсолютно съм съгласна с теб! Колкото и да харесвам момчетата и да искам да ги гледам, вариация на ДиК не ми се гледа Laughing

П.П. Злате, не искам да развалям добрия разговор, ще го запазя за друг път (може би).

# 249
  • В средата на времето
Изи, не мога да не се удивя колко еднакво мислим, направо прочетох моите мисли в твоя пост Hug

Да не сме една зодия?  bouquet Wink

# 250
Време ми трябваше да загрея какво е  ДиК  Grinning 

# 251
  • Разпиляна във въображението
Време ми трябваше да загрея какво е  ДиК  Grinning 

ДиК понякога ми липсва. Днес прочетох, че се мислело да се спре сериала. Изи, Феята и Уоми - доста нерви потрошихме по Дик Joy

# 252
  • В средата на времето
ДиК понякога ми липсва. Днес прочетох, че се мислело да се спре сериала. Изи, Феята и Уоми - доста нерви потрошихме по Дик Joy

Как да се спре? Да се спре със заснемането му ли?!
Вярно, че борбите бяха епични, ама беше интересно поне.

А някой разбра ли защо Кас и Раф се бият? В сми какво делят? Определят кой ще е шеф в Рая или Раф има идея да продължи исторята с Апокалипсиса?

# 253

Как да се спре? Да се спре със заснемането му ли?!
Вярно, че борбите бяха епични, ама беше интересно поне.

А някой разбра ли защо Кас и Раф се бият? В сми какво делят? Определят кой ще е шеф в Рая или Раф има идея да продължи исторята с Апокалипсиса?

За ДиК мани мани то бяха едни морални гледни точки, едни люти женски войни ... хаха голям смях обаче какви стихоплетства имаше дали МисАрк ги пази още ? newsm78

За Кас и Рафаел май се бият кой да поеме ръководенето на божиите армии. Демек кой да е новия шериф в Рая? Ама чудно бе тия ангели съвсем забравиха за баща си ? Как се изправят срещу Кас щом знаят, че бог го върна от мъртвите ? newsm78

# 254
Е как, бе, Кас не каза ли, че Раф иска да освободи братята си от клетката и да отприщи Апокалипсиса? И Кас затова го бори, да му попречи?

Общи условия

Активация на акаунт