SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, дами Grinning
Мириел, леко пътуване ти желая Hug
Аз имам в колата си май фотоапарат, ще го взема да щракаме, макар че изпитвам истинска ненавист към фотоапаратите.  Naughty Но пък ако е в мен фотоапарата, може би ще се спася да не бъда снимана Laughing

Инче, имаме ли резервация в Дивака или направо отиваме и се кльопваме, където намерим? Laughing

# 301
Поздрав...

Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=5b1EPseb54o

минах вече Блъди Мери... и успях да спя... така че продължавам Simple Smile

# 302
Добро утро!
Гледам сте се вихрили по темата за безсмътната душа на Сам през уикенда. На мен нещо не ми допада много теорията на Платон, не че имам по-добра, де  Mr. Green. А и нали Смърт разправяше на Дийн какво чудо невиждано е душата човешка и че може да я измъчваш колкото си щеш, но не може да накърниш целостта й. Ни си чупи, ни се дели.
Също така не ми се ще в евентуалния седми сезон пак да ни занимават с душата на Сами (100% мараканка  Mr. Green), каквото има да се чеше и да си спомня, и да се терзае, да го направи до края на този сезон.
Според мен сега след като го одушевиха няма да си спомня какво е правил Сам Бездушевний през последната година и нещо - ще бъде съвсем като в небрано лозе. Интересно ми е, ако наистина стане така, колко от случилото се ще му разкрие Дийн  newsm78. Дали ще му спести опита да утрепе Боби, това че позволи на вампа да го вампироса и разни други дребни простъпки.

Бела, поздравления!  Hug 

# 303
Дребни простъпки, а Злата ?!?!

# 304
Добро утро... Вълнувате ли се поне малко за срещата, а Laughing
Фейче, по времето когато ще се видим, има много места, а аз така или иначе ще бъда по-рано. Резервацията се плаща с капаро, както ми напомни една приятелка, а човекът, с когото говорих по телефона, ме увери, че маса ще има. Нямам търпение вече... Joy
Приятен ден на всички и целувки!

# 305
Добро утро... Вълнувате ли се поне малко за срещата, а Laughing
Фейче, по времето когато ще се видим, има много места, а аз така или иначе ще бъда по-рано. Резервацията се плаща с капаро, както ми напомни една приятелка, а човекът, с когото говорих по телефона, ме увери, че маса ще има. Нямам търпение вече... Joy
Приятен ден на всички и целувки!

това добре, ти ще бъдеш по-рано, обаче ние като как ще те намерим из Дивака Embarassed Laughing

Теорията на Платон лекинко издиша спрямо Сами, заради факта, че по нея излиза, че на Сам му липсва 1/3 от душата, пък както и Злата каза, тя не се дели, не се пука, тоест, трябваше да липсват и другите две части от нея, пък те си бяха съвсем на място Laughing
Аз не мисля обаче, че в евентуалния седми сезон ще се занимават с нея, защото според мен оставащите епизоди от шести са напълно достатъчни Сами да се разчеше, да откачи и да се оправи Laughing

# 306
Такаааа, намирането ми не е трудно... Висока, руса с очила и с бяла ризка Joy..... спокойно, ще се намерим всички и ще сме най-долу вероятно където има голееееми маси. Влизаш през вратата и по стълбите надолу... А мога и да нося плакат на Сам, както пожелаете Joy

# 307
Ми те градинарките такива ги изкараха, адвокатките на дявола  Twisted Evil

това добре, ти ще бъдеш по-рано, обаче ние като как ще те намерим из Дивака Embarassed Laughing
Инче, понеже персонала едва ли ще остане доволен ако наръсиш пътека от сол от вратата до масата, предлагам да побиеш едно кило сол на масата и така се ориентираме.  Laughing
Ако носиш плакат на Сам аз ще седна на друга маса  Crossing Arms Laughing

# 308
Ми те градинарките такива ги изкараха, адвокатките на дявола  Twisted Evil

Их, зла жена такава Laughing Не сме ги изкарали дребни, просто проявихме разбиране към бездушевното тело Joy Освен това за посегателството върху Бобчо гък не сме казали Joy
Ама не се притеснявайте, той Сами ще се самонакаже (и ще лиши Галчето от удоволствието да го накаже лично Mr. Green )подобаващо кат разбере Laughing

# 309
Може и да се изненадаш, но от вчера имам един пакет сол в чантата, ще го сложа, обещавам, така ориентацията ще е добра....

# 310
Eй, с тва кило сол много ме зарибихте Laughing
Ама няма да е чесно да дойда и да ви изпозаразя предколедно, ще се постарая да се удържа.

# 311
Може и да се изненадаш, но от вчера имам един пакет сол в чантата, ще го сложа, обещавам, така ориентацията ще е добра....
Joy Joy Joy
Е това е - винаги готов! Бойскаутите и пионерите трева да пасат пред подготовката на СПН феновете.

Зла съм, че и метла имам даже  Mr. Green

# 312
Eй, с тва кило сол много ме зарибихте Laughing
Ама няма да е чесно да дойда и да ви изпозаразя предколедно, ще се постарая да се удържа.
Ламьо, ела, бря, няма да се целуваме и готово  Laughing

# 313
  • В средата на времето
Имам процедурен въпрос - лепещи листчета с никовете да разпечатвам ли? Ще ги носите ли? Ако да - ще ми трябва списък пак.

# 314
Имам процедурен въпрос - лепещи листчета с никовете да разпечатвам ли? Ще ги носите ли? Ако да - ще ми трябва списък пак.

Аз отказвам Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт