SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Извинявам се, че насочвам вниманието към неща предъвквани в толкова много теми.
предполагам че са, аз съм тук от едва две темички Simple Smile Според мен и двамата грешат и двамата взимат верни решения, просто тези  им действия са преплетени като верига спрямо ситуациите и за това така ти се струва Simple Smile Но като цяло са опитали да уравновесят чертите им и никой да не е по-лош или по-добър спрямо другия. Точно този баланс е разковничето да се изградят такива интересни образи Simple Smile

# 526
  • София
Мммм да. Прави сте! Това на този сериал му го признавам и адмирирам мозъците измислили цялата история  Hug
Просто е невероятен!!!

# 527
Леле, Галче  Shocked, как ще ги консумира момчетата тая гад смрадлива!  Shocked
Ми как. Щеше да приеме образа на Бед Уитметъл  Laughing
Сакън! Нали после като ме види Дийн директно ще ме отстреля.  Laughing Иначе много ясно, че няма да й устоят и двамата като им се представи гадта в моят зашеметителен вид   Joy

# 528
очевидно не само Дийн е имал близки срещи с уникорни.../източник tumblr-тУ/

# 529
  • КиТ
Ох докато ви изчета Crazy #Crazy Crazy много добра изторийка сте направили браво на вас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ваня не мога в момента да защитя Сам,щото не съм още там и не знам кво  е станало,ама като ги изгледам започвам със защитаването му Sunglasses Недей така сега,да не би Дийн любовта да те е заслепила Thinking
Малките братя над всичко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Плами Simple Smile добре дошла и тук Simple Smile Ти явно имаш слабост към малките братя или все избираш по слабонаселената територия Simple Smile Само да ти кажа, че тук май НЕНАСИТНИЦИТЕ / т.е. разбирай на въпроса Сам или Дийн отговарят и Деймън моля  Embarassed/ са май най - голям брой.

О Уоми мерси много,то тебе те знаем че си от ненаситниците Mr. Green,ама мен като ме попитат тоя въпрос моя списак след това ще е твърде дълаг Blush Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Плами, до 28 ануари 2011 доста кафе ще трябва да изпием и баници да изядем... Чак тогава нова серия.

Аха таман след Дневниците,добре таман Wink Peace

# 530
  • # супернатурална #
Нали после като ме види Дийн директно ще ме отстреля.  Laughing

smile3521 Със специалното оружие  Laughing

Къде е Импалака  Rolling Eyes

# 531
Ох, умрях от смях...

днес си свалих първите епизоди на Gilmore girls

Самито там е ... бебенце!!!!

Цвете, виж той с нашата любимка...

и най-смешното е ,че героят се казва Дийн ... и гледаш как Сам казва "Hi. I'm Dean" Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 20:36 от Bella

# 532
Ааааа, Белс, Гилмор гърлс е уникално, просто се разчеквам от хилеж като видя Дийн там, хахаха
Ваня, моля те, недей така, направо сърцето ме заболя, чувствителна съм, ама много към Сам, и се сърдя пък *цуп**цуп*

# 533
Сами е такова пиленце тук  Heart Eyes  Това е казано с майчина нежност  Simple Smile  Само ще добавя, че Сам просто си беше обречен по рождение и да греши, и да е герой. Съдба! 

Историята - страхотна! Шест ви пиша, но малко късичка ми дойде. Тъкмо се нахъсах да чета, да чета  и - край.  И, Краули, тенкю за илюстрациите. Супер отбор сте, момичета  Hug  bouquet

# 534
  • Разпиляна във въображението
Лелееее, като гледах един от епизодите от шести сезон така му бях набрала на Сам, така го зачекнах, че Софи се обади на една съфорумка да ме предупреди да не го наричам "СамИ". Толкова ме дразнеше, че шамарите ако го видех щяха да са малко.

Ето нещо по този повод - САМИ

# 535
Да започна аз ....

Застанала предизвикателно до колоната, тя го гледаше изкусително. Косата и се спускаше като златист водопад по гърба. Очите и бяха потъмнелиот страст, но не смееше да го доближи. Стогият му поглед я изпепеляваше и я караше да се чувства като непослушна ученичка .....

...идваше й да застане на колене пред него и да го моли за прошка. ГОЛА!
Но той беше недостижим. Нещо в позата му й показваше, че няма да я огрее. Не и днес. Как й се искаше да прокара ръце в косата му да впие устни в неговите и да разкъса дрехите му. О без коженото яке на гърба му, стоеше му дяволски секси  Rolling Eyes заслужаваше си да го види само по него дори и за секунда. Е може би ще го свали, но най накрая...
Някой мина покрай нея и я блъсна леко, леко но достатъчно да сложи край на прекалено реалната й фантазия. Бара се пълнеше много бързо, а тя изобщо не бе видяла новодошлите в главата й беше само той.

# 536
Лелееее, като гледах един от епизодите от шести сезон така му бях набрала на Сам, така го зачекнах, че Софи се обади на една съфорумка да ме предупреди да не го наричам "СамИ". Толкова ме дразнеше, че шамарите ако го видех щяха да са малко.
Aaa, Мириел, не беше баш така. Ти толкова му беше набрала заради това, че остави Дийн да вампиряса, че хубаво го насоли Сами и се закани да спреш дори името да му пишеш вече. По този повод Фейчето каза, че ще ти е дълбоко благодарна, ако верно спреш да го споменаваш. Ама да го споменаваш изобщо, защото само с лошо го споменаваше, а не да не го наричаш Сами Naughty Laughing

Ох, някак ми се стопля сърцето като гледам сега колко много момичета харесват Сами Heart Eyes Миналата година по това време хич не се радваше на популярност, само Фейчето си го гледкаше и току Цвети минаваше да полее саксийката Laughing

# 537
  • Разпиляна във въображението
То и аз съм благодарна да ти кажа. И в знак на удоволствие ето още нещо готино като за градинарки де

Стич, а аз си помислих, че е заради Сами. Е, и заради набраното недоволство в мен де Whistling

# 538
  • КиТ
Ох тука Сам е като младо агнешко да го срушкаш само Blush

Бо не се отказваш от разказа обече,страшна си Crazy Hug Heart Eyes Hug

Ох, някак ми се стопля сърцето като гледам сега колко много момичета харесват Сами Heart Eyes Миналата година по това време хич не се радваше на популярност, само Фейчето си го гледкаше и току Цвети минаваше да полее саксийката Laughing

Така е,дойдехме да ва подкрепим,няма да се точат лиги по Дийн я Mr. Green Joy Joy Joy Joy Сега се замислих,ква е моята зависимост по харесване,просто харесвам тозди който не се харесва на всеокупното общество,както с Дейман  Mr. Green и нещо друго Дейман и Дйин са по скоро тип мачо,плейбои не ми допадат подобен тип мъже Thinking Whistling

Мирел само в същия дух,че да не дойдем и на другата опашка Mr. Green

п.п Айде днес вече ме няма да не изпеше пак света Crazy Joy Joy Joy

# 539
Край, свършиха...уф! Sad Ами сега? Последната серия завърши както и очаквах, преди да видим какво ще стане със Сам и душата му. Връщам се назад да чета какво писахте преди няколко дена за душата. Аз все пак имам някаква небивала идея, че може Михаил да е запазил душата на Сам в килията. Знам, че е нелогично, след всичко, но все пак. "Урока" на смърт беше добър Simple Smile Има много да се мисли за развръзката и за всичко.
Aз също днес попаднах на млад брат, но не на Сам, а на Дийн Simple Smile И като е тръгнала Белс аз да довърша... /сигурно сте ги виждали де/

Лека нощ от мен, търсят ме...

-Мирка, къде сиии?

- А ето те. Айде да си лягаме бейби Simple Smile

-Добре, добре ще те погледна така както гледам Дийн, но само веднъж Simple Smile

по-добре ми спрете tumblr-тУ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт