загубих най-скъпото ми човече

• 21 602
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Галя и от мен една виртуална  Hug-ка. За такава болка наистина няма думи, които да утешат!

# 16
  • гр. София
Мило майче, плача с теб, съжалявам за загубата ти newsm45 Защо продължават да се случват такива неща...
Голяма  Hug

За малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 17
Здравей Галя, на кратко ще ти опиша моята история, за да разбереш, че съветите, които ще ти дам са от човек,преживял същата мъка като теб.
Беше 06.09.2010г. - национален празник,почивен ден.Имах момиченце на 5г.-Валерия, тя ми каза че с баща си ще слязат пред входа да играят,обу се, излезе и..... повече не я видях.Не, видях я след около час, но тя беше покрита с чаршав.Накратко - докато баща и се обуе тя е тръгнала да слиза по стълбите, имало отворен прозорец и се е надвесила.Мъжът ми я намира долу, с линейка отиват в шокова зала, но не я спасяват.И така нашето ангелче е на небето.Стана толкова неочаквано...Задавам си толкова много въпроси на които няма отговор...Чакат те тежки моменти, знам, няма да те лъжа, че всичко ще е наред, но помни - ако решиш да се отдадеш на мъката, тя ще те унищожи. Не забравяй, че има хора около теб, които не искат да те загубят.
Аз все още не мога да се съвзема напълно, но знам че връщане назад няма. Трябва да продължа напред, колкото и да ми е трудно.Мисля че това се отнася и за теб. Знам,че сега ти е много трудно, знам че постоянно очите ти са със сълзи, знам че изпитваш гняв към този скапан живот, но се опитай повече да гледаш към бъдещето.Нашите ангелчета Емко и Вали няма да се върнат, но те ще ни помагат отгоре.
Съветвам те ако работиш да вложиш вниманието си към работата, повече време бъди с колегите!
И на мен още ми е трудно да превъзмогна болката, но още не е късно да имаме други дечица.
И ще завърша с една мисъл на Чърчил:"Ако минавате през ада, не спирайте да вървите!"
За съжаление ние сега минаваме през най-големият ад за една майка, но няма да се предадем - обещай ми.
 Hug

# 18
nedeva.d една голяма  Hugза теб съжалявам за загубата ти и се питам всеки ден защо в точно този раздел на форума се записват още майки защо господ ни наказва защо трябва вместо да се радваме на децата си ние ги губим но не намирам никакъв отговор на въпросите си

# 19
Галя, nedeva.d, поклон пред мъката ви, майчици! Cry

за Емко...

за Валя...

# 20
Мили майчета, не сте сами. Всички ние плачем с вас.

# 21
Мили майчета, не сте сами. Всички ние плачем с вас.
newsm45 newsm45 нямам думи просто ,много съжалявам ,че всеки ден ставаме все повече . Weary

# 22
  • Талант на 2012,2013 г.
Недева, изгубих дар слово...

В този миг мога само виртуално да те прегърна... Hug

За малката Валя: Flowers Rose Flowers Rose

# 23
Мили майчета Галя и nedeva.d, знам, че няма думи, които да ви утешат, знам, че всичко ви се струва някакси абсурдно и извън разума ... Поклон пред паметта на малките невинни душички Flowers Rose Flowers Rose
Галя, а твоето малко човече в болницата е получило невероятно прозрение като ти е казало, че ще се грижи за теб ... но вече като ангелче ... Прегръщам ви ... Болката наистина не минава, но човек свиква с нея ...

# 24
Галя,nedeva,akseltwo,нямам думи за утеха,защото няма какво да ви утеши,такава мъка се чудя как е възможно да изпита човек и да я понесе!Не е честно,не сме го заслужили! HugВи мили майчета!Моля се за всички изстрадали душички!

# 25
Галя, Недева  Hug няма утеха, няма думи, няма такова нещо, което да намали или притъпи болката! Свикваме и живеем така, сили напред-това е.

# 26
nedeva.d ,ти си забележителен човек!Поклон пред теб-пред мъката,която изпитваш и пред силата и куража,които има у теб! Hug
За малката Валя smile3518 smile3518 smile3518

# 27
  • София, "Младост 3"
И ще завърша с една мисъл на Чърчил:"Ако минавате през ада, не спирайте да вървите!"
Кратко и силно, но повече от вярно! дано намерите сили да минете ада, защото има още нещо което е вярно - ада и ма край!
Дано намерите сили да го прекосите ида продулжите!

# 28
и аз- това са дните от 16.12. до 10.01 - моето момченце се бори за живота си и ми каза МАМО НЕ МЕ ИЗОСТАВЯЙ..................Не съм жива , но не е това важното - важното е, че него го няма с нас тук. И голямото ми момче страда и мъжът ми - в мъката си обвинява мен, че съм го родила така - кошмарът е пълен - незнам как още мърдам , но това елудостта ми - още ме държи огромната ми любов към него и сега си мисля , че като продължавам отивам към него.

# 29
Чета и плача,плача за децата ни,които не са до нас,за всички майки които вместо да се радват че идва коледа им идва не да плачат,а направо да вият от мъка.Как ще карам тези празници без детето ми?Попитах другия ми син да направя ли елха,каза ми да.Правя всичко заради него,да почувства празника,а аз изпитвам огромна мъка,която не може да се опише с думи.Другия месец ще стане една година откакто го няма големия ми син,а все едно беше вчера.Колкото повече време минава ми става все по тежко,не е вярно че времето лекувало,за такава болка лек няма.Връщаш лентата назад,спомняш си какво е било,как го гледаш от малко човече докато стане голям мъж,а сега го няма до мене.Не мога да се примиря,че аз съм тук а детето ми не.Много ми липсва,много го обичам и не знам как ще продължа напред,дали ще мога.

Общи условия

Активация на акаунт