Заведения в Бургас

• 113 898
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Намерих ви:)

# 286
  • у нас
Онзи ден ходихме в т.нар. Ресторант- пицария Зорница. Тук някой беше го хвалил много. Е, просто направихме голяма грешка. Пицарят през цялото време псуваше от най-долните псувни. Наложи се да направя забележка на сервитьорката да му кажат да престане, защото има малки деца и се чува всичко. После като чух какво каза като приготвя нашата пиша с риба тон, направо ми се отщя да ям и не ядох де. Като я правеше буквално думите му бяха - Е..ти вмирисаната риба, после ще умрат от нея  Shocked

Пиците ни ги сложиха в пещта на 45- тата минута, от както бяхме си поръчали, а не от както бяхме седнали, защото още като влязохме никой не ни забеляза 10 минути.  Shocked

Накрая като ни сервираха "прекрасните" пици се наложи да ядем с ръце, защото толкова беше тънко и твърдо тестото, че ножа трябваше да го заместим с чук.

Голяма минавка. С тези псувни и ядене с ръце имах чувството че съм в някаква селска кръчма. Направо ужас ooooh!

# 287
Онзи ден ходихме в т.нар. Ресторант- пицария Зорница. Тук някой беше го хвалил много. Е, просто направихме голяма грешка. Пицарят през цялото време псуваше от най-долните псувни. Наложи се да направя забележка на сервитьорката да му кажат да престане, защото има малки деца и се чува всичко. После като чух какво каза като приготвя нашата пиша с риба тон, направо ми се отщя да ям и не ядох де. Като я правеше буквално думите му бяха - Е..ти вмирисаната риба, после ще умрат от нея  Shocked

Пиците ни ги сложиха в пещта на 45- тата минута, от както бяхме си поръчали, а не от както бяхме седнали, защото още като влязохме никой не ни забеляза 10 минути.  Shocked

Накрая като ни сервираха "прекрасните" пици се наложи да ядем с ръце, защото толкова беше тънко и твърдо тестото, че ножа трябваше да го заместим с чук.

Голяма минавка. С тези псувни и ядене с ръце имах чувството че съм в някаква селска кръчма. Направо ужас ooooh!

Нямаше ли управител да се оплачете?!

# 288
  • у нас

Нямаше ли управител да се оплачете?!

Бях толкова уморена от работа, децата бяха много гладни и изобщо не ми се занимаваше с управителя. Но явно персонала добре си познаваше пицаря, защото бармана веднага усети че съм се оплакала, а той беше доста далече от нас.

# 289
  • Бургас
... имах чувството че съм в някаква селска кръчма ...

Това ме върна години назад. Бяхме седнали там и сервитьорката дойде и с ръце извади съдържимото от пепелника. Думите на мъжа ми бяха:
- Тук сме на село!
Явно си държат нивото още  hahaha

# 290
Някой да има впечатления от това заведение или да е ял мидички там? http://bg.kolektiva.net/burgas/midi-v-cherupka-s-bjalo-vino-i-lu … bka-v-burgas.html
Отвън ми прилича на "На кея", да не е вече с ново име?

# 291
  • у нас
Някой да има впечатления от това заведение или да е ял мидички там? http://bg.kolektiva.net/burgas/midi-v-cherupka-s-bjalo-vino-i-lu … bka-v-burgas.html
Отвън ми прилича на "На кея", да не е вече с ново име?

и аз я гледах тази оферта, но в снимките не бях се загледала. Определено това е "На кея" и от вътре и от вън на снимките. Незнаех, че има друго име Thinking

... имах чувството че съм в някаква селска кръчма ...

Това ме върна години назад. Бяхме седнали там и сервитьорката дойде и с ръце извади съдържимото от пепелника. Думите на мъжа ми бяха:
- Тук сме на село!
Явно си държат нивото още  hahaha

Shocked ooooh!

# 292
На кея си върна старото име Златна рибка   Peace

# 293
Онзи ден ходихме в т.нар. Ресторант- пицария Зорница.
Пиците ни ги сложиха в пещта на 45- тата минута, от както бяхме си поръчали, а не от както бяхме седнали, защото още като влязохме никой не ни забеляза 10 минути.  Shocked
 ooooh!
И през цялото това време ти не се оплака на управител?! Thinking

Златна рибка не бих я посетила! Често минавам и като гледам какви цени са на таблото им отвън #2gunfire

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 12:12 от 30god

# 294
аз ядох 100гр. картофи на капаните за 1.80.
това са точно 30 картофчета, черен сафрид от старото олио и т.н.

много важно е качеството на храната,
а то струва пари. ако ще ядем лоша и зле приготвена храна, която е по-евтина, по-добре да си ям у дома.
важни са също обслужване, атмосфера, интериор, място. заведенията в морската определено държат цена, особено лятото.
да не говорим за тези по Александровска.

Рибката е уютно място, пристрасна не съм.
Аз стоя зад част от офертите на Колектива, ако имате въпроси - задавайте Simple Smile

# 295
Не знам какви са цените в заведението, но дори пълната цена на мидите - 6 лв, съвсем не ми се струва твърде висока, сравнено с други места. Мерси, Ане  bouquet, радвам се, че почнаха да се появяват оферти за заведения в Бургас.

# 296
Нови ли са собствениците на "Златна рибка" и някой ходил ли е скоро.
Последно "На кея" беше под всякаква критика, а липсата на елементарна хигиена беше потресаваща. А толкова го харесвахме, много ще се радвам ако нещата са се оправили.

# 297
  • Бургас
На кея беше отдадено под наем и сега си го взе човекът, който го направи преди години. Познавам го и знам колко държи на качеството. Когато правеше заведението не спести средства за перфектното обзавеждане на кухнята. Другото може да се види. Персоналът е нов. Опитах само пълнения калмар и ми хареса повече отпреди. До сега винаги преобладаваше оризът и почти половин лимон вътре, а сега плънката беше само от морски дарове. Цената не ми се стори променена, а калмарите бяха 2 броя.
Заведения в Бургас има много, всеки си има предпочитания и може да избира според критериите си  Peace

# 298
Нови ли са собствениците на "Златна рибка" и някой ходил ли е скоро.
Последно "На кея" беше под всякаква критика, а липсата на елементарна хигиена беше потресаваща. А толкова го харесвахме, много ще се радвам ако нещата са се оправили.

да, нов е собственика от пролетта. петунийте придават  много красиво усещане, поне на мен, за един мъж едва ли.
озеленено, спретнато, чисто Simple Smile

# 299
Много се радвам, че промяната е положителна. Дълго време ни беше любимото заведение и не веднъж съм го препоръчвала, но последните няколко пъти (последно преди около година сме ходили) беше ужасно. Ще го посетим в най-скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт