Заведения в Бургас

• 113 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
За нищо!
Много хвалят турски ресторант в Славейков, има обяснено даже по-назад в темата къде точно се намира Wink Но аз лично нямам впечатления

# 391
Някой да е чувал за/посещавал някакъв турски ресторант на Булаир?

Той е по-скоро до Егоиста. Но гледам, че е затворен.

От миналат седмица има новоткрит до Билла в Изгрев ( нагоре, посока общежитията на Химията), бл. 163.

# 392
и аз да се чекна за темата Simple Smile

# 393
Да похваля Чаената къща.
Голямо разнообразие от приготвен на място чай и прекрасна домашна лимонада.

# 394
  • Бургас
Чаената къща е в бившата книжарница "Амадеус", нали?
Минавам често покрай нея,но не съм влизала,сега разгледах профила им във фейсбук,ще попълня този пропуск,много интересни неща за хапване предлагат.

# 395
Минавам често покрай нея,но не съм влизала,сега разгледах профила им във фейсбук,ще попълня този пропуск,много интересни неща за хапване предлагат.

Да, там е. Аз я открих преди два дни, но мисля зимата да я посещавам доста по-често.
Храна не съм опитвала, но медът към чая беше много хубав- явно залагат на качествени продукти.
И не се пуши.

# 396

Да, там е. Аз я открих преди два дни, но мисля зимата да я посещавам доста по-често.
Храна не съм опитвала, но медът към чая беше много хубав- явно залагат на качествени продукти.
И не се пуши.

Ами че как, та това е ресторант с вегетарианска храна Simple Smile

# 397
И аз да похваля чаената къща, миналата седмица бях там с една приятелка. Аз съм фен на чая, не само зимата. И там определено ми хареса! И чая беше много ароматен, нищо общо с пликчетата, които ти дават в повечето кафета и после ти искат 2лв за чай!

# 398
  • Бургас
Не съм от чаепиещите, въпреки,че една особа се опитва упорито да ме пои с чай по руски начин на запарване, то не са чайници,то не са чудеса.Но щом и каркаде не оцених е вдигнала ръце от мен. Това, че не се пуши е чудесно, аз съм пушач, но не обичам да се храня и да дишам дим на талази. А турския ресторант в Славейков не ми е по вкуса, не знам защо, нещо не го оцених явно по достойнство. А и моите близки, които ме закараха също не са повторили, въпреки ахкането и охкането, докато бяхме там.

# 399
А, да, чайната е супер.

В този в Изгрев бях и не съм във възторг - едно вкусно, едно средно и едно невкусно ястие опитах.

# 400
  • Бургас
Аз съм разочарована тази година от "Приятели" Crossing Arms Нито порциите бяха както миналато лято, нито качеството на приготвяне и продуктите бяха добри, а за сметката - тя си остава същата  Confused  И да не съм голословна само ще спомена за - зелена салата морски дарове - марулята горчива, 3-4 миниатурни скаридки - горчиви, 2 мидки, 4-5 кръгчета ролца от раци /уж/. Кризата явно ги е настигнала и тях.
Препоръчайте ми хубаво заведение покрай морето. Благодаря   bouquet

# 401
  • Бургас

Препоръчайте ми хубаво заведение покрай морето. Благодаря   bouquet

Бунгало №9. Виж по-нагоре, писали сме. Втори път ходих, пак беше хубаво.

# 402
  • Бургас

Препоръчайте ми хубаво заведение покрай морето. Благодаря   bouquet

Бунгало №9. Виж по-нагоре, писали сме. Втори път ходих, пак беше хубаво.
И там не ни хареса, а ни го препоръчаха приятели. Обслужването беше бавно, чакахме доста докато ни донесат поръчката. Трите вида предястия бяха препържени до там, че да не усещаш вкуса  Crossing Arms Единствено готвача, със засуканите мустаци, който печеше скарата, внасяше колорит  Laughing

Ако някой се сеща някое друго заведение, ще съм благодарна да чуя отзиви.

# 403
На мен Турския ресторант много ми хареса. Но не става за лятото, няма градина.
Поръчахме доста неща, всички бяха вкусни.

"Приятели" много е западнало. Толкова отвратително обслужване всеки път и то.
Храната беше много посредствена, да не кажа че някои неща дори не се ядяха.

По морето трудно се намират свестни неща, може би защото са сезонни.  newsm78

# 404
Искам да похваля заведението зад училище Братя Миладинови. Готвят много вкусно, цените са направо евтини на фона на останалите, а грамажа е много над-останалите. Не се сещам за името му за съжаление, макар че ходим вече през ден  ooooh! но няма как да го объркате. Само едно е и за ядене и винаги е трудно да си намериш маса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт