Заведения в Бургас

• 113 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
за съжаление и този магазин не го знам,  някъде по голямата улица, която минава покрай болницата в посока спортната зала ли е

# 601
за съжаление и този магазин не го знам,  някъде по голямата улица, която минава покрай болницата в посока спортната зала ли е

Да, точно. Преди да завиеш на дясно за спортната зала поглеждаш на ляво в кооперацията.

# 602
За всички фенове на алтернативната музика откриха Groovy Bar, бившото Авеню. Ходих онзи ден на Гравити Ко, беше невероятен купон.

# 603
  • у нас
Положителен глас за Бургаски вечери. Много сме доволни, храната беше много, много вкусна.

# 604
Мами бях ви говорила за Кметска къща, сега са пуснали и ваучери за намаления в сайтовете Simple Smile Миналата седмица бях и с ваучер за Булаир, ремонтирали са го и е доста уютно. Кухнята от която трябваше да си избирам за ваучера беше много вкусна. Странично си поръчах шиш с крилца, беше уникален! Салата си беше както на снимката от офертата, а не да е една шепа. Вместо 14лв. платих 9лв. и се бях наяла много добре!

# 605
Аз да питам Simple Smile като ходите по тия Кметски къщи и Бургаски вечери, че и подобни и през седмицата ли има оркестри?

# 606
Аз да питам Simple Smile като ходите по тия Кметски къщи и Бургаски вечери, че и подобни и през седмицата ли има оркестри?

В Кметската къща като сме ходили винаги е имало. Не помня точен ден, но със сигурност е било делничен.
За Бургаски вечери не мога да изкажа мнение.

# 607
  • у нас

В Бургаски вечери оркестъра почива понеделник и вторник.

# 608
Аз ходя по обед, заради обедното най-често и тогава няма. А вечер имат всяка вечер без неделята  Wink

# 609
ясно, мерси за инфото ... няма да ги посетя

# 610
Ками* - оркестърът е добър на Кметска. В смисъл не са някои грачещи, а си пеят много добре. И не е супер дандания. Даже е приятна атмосферата. Но вече си е до предпочитания. Аз се чувствам различно. Не като всяка друга кръчма или заведение. Обстановката е добра, все едно си навън.

# 611
  • Бургас
Ками* - оркестърът е добър на Кметска. В смисъл не са някои грачещи, а си пеят много добре. И не е супер дандания. Даже е приятна атмосферата....

Баш си е дандания, не знам къде си я видяла тази приятна атмосфера. Да не говорим, че едни се сбиха над главата ми. Втори път там вечер не стъпвам.
За тоалетната да не говорим - супер тъмно, ама мръсотията в мивката пак се вижда. И вратите не се заключват.

# 612
За данданията си е дандания. Трудно се чуваш с хората, които са на другият край на масата. А ако попаднеш на маса близо до тонколоните още повече Peace
Но оркестъра наистина се справят, пеят. Попадала съм на такива, които компенсират липсата на талант с ужасяващо тракане и свирене  ooooh! На Кметската певицата поне е добра, момчетата също пеят добре особено гръцки песни. А и в крайна сметка на всички ни е ясно, че кръчми като Кметската къща и Бургаски вечери не са направени за тихи и спокойни вечери с приятели.  Hug

# 613
Много са ми странни тези правила в Луксора :
- За непушачи е, но ако някой клиент поиска му даваме чинийка за цигарите. Но ако непушачите се оплачат - им ги събираме.

# 614
Много са ми странни тези правила в Луксора :
- За непушачи е, но ако някой клиент поиска му даваме чинийка за цигарите. Но ако непушачите се оплачат - им ги събираме.

Пак ли се случи? Рядко ми се е случвало да имам толкова противоречиви мнения за някой ресторант...

Общи условия

Активация на акаунт