Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Mими23,така ми се иска и при мен да имаше сладост Rolling Eyes

Сливи ли имахте в устата ???  smile3516
Виленце,ЕДП имам от 3 дни,а преди това ги бях сравнявала само на китка и си мълчах,да не те подведа Rolling Eyes за колко няма да опустошиш едно бутилче,а после взимаш ЕДТ Laughing

Търся парфюм с отчетлив аромат на лайка,познавате ли такъв newsm78

# 571
  • София
sicily ,  Гучи 2 не се слави с голяма трайност. Имала съм го, лятото е неговото време  Peace а и си трябва сериозно поливане  на чести интервали– поне за мен ... От сантимент съм запазила 5-6 мл, пръснах преди малко ,ефектът беше нулев след няма и половин час...
 elf4e ,  Сицилията показва всичката си красота на влажно и хладно време. Лятото я нося също без проблем и никаква „пикливост”  не усещам. Laughing  Моята е зазимена и чака пролетта, така че, не мога да кажа как  ще се държи зимата..
И сега да  споделя за Сафари Crazy
Първата ми  реакция беше: ужасен , острър ,горчив , без грам цвят ! Няма да се разберем  Close    Но това бяха първите няколко минути . После  всичките горчиво-зелени нотки  улегнаха, омекнаха и ...... паднах в плен  Heart Eyes  Ще използвам думите на mims , но с малки корекции: искрящ,събуждащ копнеж за нещо много хубаво, което предстои! Невероятен е просто! Радвам му  се като малко дете ,на което са подарили най-красивата кукла  и втори ден не се разделям с него!  Mr. Green

Vili , имала съм и двата на Зен.  При мен  концентрирания седеше  по-плътен и  доста по-сладникав .

# 572
Mими23,така ми се иска и при мен да имаше сладост Rolling Eyes

Понеже съм се наситила и пренаситила на сладки парфюми сега дори и малко сладинка ми се струва прекалено и я усещам осезаемо Grinning
Аз подушвам отчетливо лайка в Ароматния Еликсир на Клиник,и в един на Кларинс (не му знам името) в оранжева бутилка Peace

# 573

Понеже съм се наситила и пренаситила на сладки парфюми сега дори и малко сладинка ми се струва прекалено и я усещам осезаемо Grinning
Аз подушвам отчетливо лайка в Ароматния Еликсир на Клиник,и в един на Кларинс (не му знам името) в оранжева бутилка Peace

Предполагам този http://www.fragrantica.com/perfume/Clarins/Sunshine-Fragrance-2826.html-дано ми изпадне някой ден да го душна

В Ароматния еликсир никаква лайка не надушвам,само мъхове,мъхове в тъмни,влажни гори тилелейски,но съм го тествала само от мини,да взема да го пръсна някой ден,току-виж изкарал нещо друго Rolling Eyes

# 574
  • Paris

Предполагам този http://www.fragrantica.com/perfume/Clarins/Sunshine-Fragrance-2826.html-дано ми изпадне някой ден да го душна
Имаме го. Ела да го тестваш. Hug

# 575

Имаме го. Ела да го тестваш. Hug
Непременно Peace
Благодаря,Жаклин   bouquet

# 576

В Ароматния еликсир никаква лайка не надушвам,само мъхове,мъхове в тъмни,влажни гори тилелейски,но съм го тествала само от мини,да взема да го пръсна някой ден,току-виж изкарал нещо друго Rolling Eyes

Да,точно този е Grinning не харесвам марката по принцип,но са го докарали на тоалетни води. Всичките са им едни такива освежаващи,тонизиращи,като чакра за подобрение на настроението и състоянието. Заслужават си тест. Чувала съм даже че ги ползват като боди мист след душ и база за парфюма,но не съм пробвала Peace
А ароматния еликсир за мен е точно чай от лайка с мед и лимон Grinning има нещо горско да,нещо като аромат на борови иглички,зеленина...но мъхове,тъмни и влажни гори не асоцирам...за мен е много топъл и уютен парфюм,идеален за зимата Peace
Типично доказателство за това колко различни са хорските възприятия,усещания и асоциации...

# 577
  • Враца
Добре , goddess, прощавам ти  Hug

С лайката не беше ли Дона Карън - Голд ???  newsm78

# 578
Останала съм с впечатление че Голд мирише на липа,но помня ли вече....

# 579
  • Germany
Честита коледа, уханни дами! Желая ви безброй изпълнени парфюмни желания и нови мечти! Благодаря на всички, пишещи в темата, че правите дните ми по-красиви!
Натали,  Hug, хубаво послание за всички ни, и чул те Господ  Praynig за пожеланията!
И от мен прегръдки и стиснати палци на всички, които имат нужда!
Днес подготвях пакетче за една дама и с голям страх си пръснах ей от това чудо  http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/La-Nuit-6277.html
Не бях го ползвала от далечната ...  Mr. Green година, хич не ми допадаше, не се чувствах аз с този парфюм. Беше ми студен, метален, абе.. ужасен. Обаче днес пръскайки, началото започна убийствено, наситено, шипрово, но след това се разнесе такъв страхотен аромат, че не мога да повярвам, че това е същият парфюм. Явно съм дораснала за него и сега ми понася повече от преди. Напомня ми за синьото чарли, за луксозна чанта и кожено палто. Оставя диря далеч след като човекът, носещ го е излязъл от стаята. Дано й донесе на дамата страхотно изживяване Hug, сигурна съм, че ще го оцени.
Годес, аз лично надушвам отчетливо лайка и в 888  Mr. Green (освен индришето, което те дразни). Наистина много променящ се парфюм, в началото усещах само и единствено индрише, по-късно открих и лайката, а наскоро и кардамон, изобщо много ми харесва. А и той при първия тест беше отхвърлен, като безличен и никакъв. Но сега е един от любимите ми аромати  Hug.
И да направя моята равносметка за годината - опитах много нови неща, върнах се към много стари любови (за повечето установих че са били любов за времето, че е по-добре да си спомням с носталгия за тях, отколкото да ми носят разочарование сега), мятах се в различни крайности, за да разбера, че вече имам определен вкус към аромати и отново и отново се прехласвам по един и същ тип аромати. Вече не залитам да купувам веднага, на минутата, но пък обожавам да чета описанията на някои, пишещи в темата Heart Eyes.

# 580
  • София
goddess , влюбена съм в един от ароматите на Кларанс - о`де жардан. Излезе това лято.  В първия момент - твърде много цитруси. След това - аромотерапия. Два дена не се отлепих от блотера. Този, за който питаш ми допада много, червения също. За съжаление не са точно парфюми и не знам как са като трайност. О`де жардан е аромотерапевтичен, другите са енергизиращ и мисля релаксиращ. Не можеш да ги поръчаш през интернет/не и от български сайт/, а само през официалните представители на Кларанс. Не са известни в България, защото не инвестират в реклама, а в качество. И от това, което съм тествала мисля, че успяват.

# 581
Jully m, благодаря ти много! Hug Hug Hug Като се замисля, и Бейби дол се държи като ефирна лекомисленка на кожата ми с трайност 15-ина минути... това и лете, и зиме newsm78 Явно плача за опиумна бомба, че да усетя що е то облак и има ли почва при мен!

Elf4e, разбирам те чудесно за "пикливостта" у Сицилия, сякаш започва да киселее не както трябва понякога. Явно някой сицилиански цитрус не успява да се ориентира правилно в PH- то ни. Но пък това я прави уникална и непредсказуема Laughing

Лайка намирам в http://www.fragrantica.com/perfume/Yohji-Yamamoto/Yohji-Yamamoto … ur-Femme-649.html, където преобладава заедно с мандарина... много особен аромат. Но го имам в алтернативен вариант и не съм сигурна, че реално ухае 1:1 с оригинала. Привлече ме с това, че не съм срещала нищо подобно. Хубостта му обаче е многозначителна и на някои няма да се хареса...

# 582
Момичета, Честита Коледа! Нека има здраве в домовете и хармония в сърцата ви! И дано нищо не помрачава насладата ви от ароматите.

Натали,   bouquet беше удоволствие да чета парфюмната поезия.

sl, гуш  Hug

Надявам се всяка да е получила желаната "изненада" за празника  Grinning . Дядо Коледа преценил, че за мен  Герленската изненада няма да е ароматна и получих...КОЛ!  Mr. Green (khol). Добре, че се е намерило някое джудженце и се е смилило над парфюмно зависимата ми душица, та е пъхнало един Сеншуелен Алюр, ей така, по меджу другото.

# 583
  • Там, където ме обичат
Честита Коледа и от мен! Hug
Момичета, някоя от вас изписа такива суперлативи за Инсоленс едп, че ходих да го тествам. И сега направо се поболях, искам го и това е!
И понеже цената има значение за мен, да ви попитам:
1. намирате ли разлика между тестер и не-тестер
2. По-евтини ли са парфюмите на летището от тези в магазините?

# 584
Голд мирише на липа Peace

Ковачева,със здраве за 8 88-те,аз лайка не открих в тях,колкото и дълго да седяха при мен и в каквото и време да ги носих,опитах,но не ми се получи,сега бих ги придобила отново,но само за разнообразие/тогава друга ми беше мъката/,защото са интересен аромат Wink

seemly,на Кларанс ще ги изтествам непременно Grinning

sicily,отдавна се опитвам да се докопам в ибеи до този на Ямамото и още един негов бленувам,но за сега все на дърво удрям Rolling Eyes
Каква е тази алтернатива,която ползваш?

Жаклин,кое имате при вас Ароматния еликсир или Кларанс newsm78 макар че аз и двата случая ще дойда Laughing

Общи условия

Активация на акаунт