Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
sicily,отдавна се опитвам да се докопам в ибеи до този на Ямамото и още един негов бленувам,но за сега все на дърво удрям Rolling Eyes
Каква е тази алтернатива,която ползваш?

На D&P, имат магазин в Бургас до стоматологията Simple Smile

# 586
sicily,отдавна се опитвам да се докопам в ибеи до този на Ямамото и още един негов бленувам,но за сега все на дърво удрям Rolling Eyes
Каква е тази алтернатива,която ползваш?

На D&P, имат магазин в Бургас до стоматологията Simple Smile
Това магазин ли е!?Какъв аромат конкретно трябва да търся?
Благодаря предварително  bouquet

Виждате ли до къде може да се докара човек,когато е зависим от парфюмите ooooh!

# 587
Не е страшно Laughing  Магазин е, да, и Йожи Ямамото е един. Моят си седи неупотребяван и чака сложен вид вдъхновение, така че ако случайно го нямат - съм насреща! Simple Smile

# 588
Не е страшно Laughing  Магазин е, да, и Йожи Ямамото е един. Моят си седи неупотребяван и чака сложен вид вдъхновение, така че ако случайно го нямат - съм насреща! Simple Smile
Можеш да бъдеш сигурна,че ще обърна целия град,ако се налага,че за един магазин ли Mr. Green
Дано да го имат,че ми е много любопитно Flutter

Спирам да досаждам,че всеки втори пост е мой Embarassed отивам да си гледам филма Wink

# 589
  • Варна
Този на Ямамото съм го имала преди години. Купих го незнайно защо, понеже ми харесва екстравагантната им мода може би... Парфюмът не е нищо особено, даже не го използвах по предназначение, а го използвах да ароматизирам стаите. Лайка не помня да съм долавяла отчетливо, цветен и банален ми беше.

# 590
Този на Ямамото съм го имала преди години. Купих го незнайно защо, понеже ми харесва екстравагантната им мода може би... Парфюмът не е нищо особено, даже не го използвах по предназначение, а го използвах да ароматизирам стаите. Лайка не помня да съм долавяла отчетливо, цветен и банален ми беше.

Ако говорим за един и същ...последното, което бих казала е банален...
но във Фрагрантика не можах да се ориентирам по картинката...

вероятно е друг
беше уникален...
и не помня да е ухаел на лайка....

# 591
  • София
 Shocked майко мила! кога успяхте да изпишете 40 страници!?!?  smile3544
връщам се да чета...!  newsm49

# 592
Elf4e, разбирам те чудесно за "пикливостта" у Сицилия, сякаш започва да киселее не както трябва понякога. Явно някой сицилиански цитрус не успява да се ориентира правилно в PH- то ни. Но пък това я прави уникална и непредсказуема Laughing
Тази леко нечистоплътна за мен нотка е от меда в някои парфюми. Усещам я в доста аромати с мед вк. и в Л'Инстантите и затова не мога да ги нося. Разрязва аромата сякаш като с нож и леко я усещам, но толкова непрекъснато, че заглушава останалата композиция и ме дразни. Усещам я и върху други хора. Много се притеснявах да не би и Беж Шанел, в който има много мед да се появи, но няма такова неща и това е страхотно. Heart Eyes Който надушва тази нотка, говорила съм с няколко парфюмни дами, я усеща може би вече и на психологическа основа, в почти всички аромати с ясно изразен мед в състава.

# 593
  • Варна

Ако говорим за един и същ...последното, което бих казала е банален...
но във Фрагрантика не можах да се ориентирам по картинката...

вероятно е друг
беше уникален...
и не помня да е ухаел на лайка....

Точно за този показания говоря, другите не ги познавам.
Ами... нос. Нищо интригуващо или уникално не намирам в този парфюм  Simple Smile
Което не означава, че не е такъв за други.

# 594
  • Враца
Останала съм с впечатление че Голд мирише на липа,но помня ли вече....

Офффф,  smile3538 smile3537 ми на липа мирише - да ,
какво ми става и на мен ...

# 595
Няма да мога да ви изчета   ooooh! Hug

Имате ли представа, къде се открива Bazar на Лакроа?
Изглежда е изчезнал  Tired

# 596
  • София
аз вчера не издържах - влязох в магазина - забърсах един Attitude за ЛМ и без изобщо да му мисля - Слона и Среднощната Отрова-Elixir  Embarassed
Слона дори не го помирисах предварително, нарочно, защото знаех,че няма да ми хареса  Thinking  
Направo като се прибрах го разопаковах и смело го оставих да ме нагази  Simple Smile
Мда, определено не съм Kenzo -фен, вече се убедих в това на 100%, но не съжалявам за Слона. Все пак, да има малко разнообразие и в моята колекийка и нещо необичайно за мен ,като миризма -ей така, за по-весело Simple Smile

# 597
Е ако не го харесваш как ще го носиш? Няма ли да ти прилошава?

# 598
  • София

Simple Smile не, много трудно ми прилошава от нещо. дори не се сещам да е имало такъв случай  Peace

# 599
Simple Smile не, много трудно ми прилошава от нещо. дори не се сещам да е имало такъв случай  Peace
О това е супер .Мен като ме мори парфюм така ми прилошава, че мога да се отровя дори от аромата и ми се е случвало с Хабанита например.
И все пак си много смела. Hug Дори не мога да си преставя, че след отзивите тук си взела Солна насляпо без да го помиришеш.

Общи условия

Активация на акаунт