Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Не се притеснявай,аз лично от край време си пазарувам от въпросния сайт(parfumi-shop.com) и винаги съм оставала изключително доволна от качеството и цените на парфюмите.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 00:58 от Angiell

# 631
  • Там, където ме обичат
Аз лично не държа да е в кутия, така или иначе я изхвърлям, но искам да е с капачка, това знае ли се предварително? Angiell А по-горния пост за parfufi.bg ли е?

# 632
  • Бургас
Аз лично не държа да е в кутия, така или иначе я изхвърлям, но искам да е с капачка, това знае ли се предварително?
това често и от самия интернет магазин не знаят. Ако  се интересуваш от конкретен аромат попитай тук.

# 633
Момичета имам нужда от помощ.Ще правим подарък парфюм,но не знаем какъв Mr. Green.Мацката харесва D&G -BLUE(постоянно го купува),ползва и някои на БУлгари и искам да е нещо близо до този (първия) парфюм,за да не и изберем нещо,което няма да хареса.Дайте идея,парите нямат значение,само да е близко до миризмата на Синьото (не искам него да купуваме).Благодаря ви предварително   bouquet

# 634
  • Варна
Момичета имам нужда от помощ.Ще правим подарък парфюм,но не знаем какъв Mr. Green.Мацката харесва D&G -BLUE(постоянно го купува),ползва и някои на БУлгари и искам да е нещо близо до този (първия) парфюм,за да не и изберем нещо,което няма да хареса.Дайте идея,парите нямат значение,само да е близко до миризмата на Синьото (не искам него да купуваме).Благодаря ви предварително   bouquet

Този е много близък до Лайт блу.

# 635
Вещи в занаята,ако става въпрос за този аромат на D&G http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/D-G-Light-Blue-485.html,то можете да купите ето този на Ланвин http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arp-ge-988.html Peace

...Ама съм мотла. Embarassed

# 636
# 637
Що си мотла Flutter

# 638
Докато си копна линковете и Мимс вече е предложила същото. Laughing
А ти забрави ли ме?!Чакам.

# 639
Благодаря ви момиче,знах си,че тук ще намеря това,което искам. Hug

Мъжа ми сега ми придума за 1 милион на П.Б, мъжкия и женския някой ползвал ли го е?Отзиви?И сайт за парфюми и тестери(проверен)? Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 13:04 от Вещи в занаята

# 640
  • София
Аз пък моето еликсирче няма да го получа утре, а в четвъртък. Съжалих, че не ползвах услугите на някоя софийска фирма, досега вече да е в ръчичките ми. Дано поне остана доволна от съдържанието, че ако се наложи да връщам, направо не ми се мисли.

# 641

Мъжа ми сега ми придума за 1 милион на П.Б, мъжкия и женския някой ползвал ли го е?Отзиви?И сайт за парфюми и тестери(проверен)? Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мъжкия е много харесван и много носен. Най-продавания мъжки парфюм в нас от пускането му. Сладък, тежък, мазен, без проба не е препоръчителен. Доста жени го носят и им стои добре.
 Женския не струва хич, но все пак и той се продава много добре. Simple Smile Пробвай ги най-добре.

# 642

Мъжа ми сега ми придума за 1 милион на П.Б, мъжкия и женския някой ползвал ли го е?Отзиви?И сайт за парфюми и тестери(проверен)? Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Що не вземе тъй и моя да продума Rolling Eyes а той още малко и Инсоленс да му дам и с него ще се напръска Joy

# 643
  • Германия
Искам консилиум! Crossing Arms

Ей сега влизам и прочитам многоуважаваните от мен Мимс и Тафи  Hug, които независимо една от друга намират прилика в Eclat d’Arpège (Lanvin) и D&G Light Blue (Dolce&Gabbana). Намирам първия в пъти по-класен и добър от Лайт Блу. Вярно е, че в Ланвин също има една акватична нотка, но тя избива чак накрая. Eclat d’Arpège мога да нося с уговорка, докато Лайт Блу не бих повторила повече.

Атти май ги харесва и ги има и двата, или поне Ланвин със сигурност, обаче чакам да се произнесе и тя.  Naughty

# 644
  • София
Харесвам Ланвен-а и съм го повтаряла, а като си заминат и последните 5 налични милилитра, вероятно ще потретя за някое следващо лято. Лайт Блу не съм имала и не смятам да придобивам. Наистина са много подобни (от бегъл тест на Лайт Блу) и разликата в цената не е в негова полза, особено като се вземе предвид и предпочитанието ми към Еклат Д Арпеж. В различни моменти съм установявала значителни прилики на този парфюм с други, например едно шарено Москино в бибероноподобно шише, което в момента не мога да цитирам с името му. Но така или иначе си оставам вярна на Ланвен - човек не може да се пръска само с ядрени бомби все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт